Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 109 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Привет Hug

КПА

# 361

Целувки, целувки... Laughing
И малко поздрави за вчерашния РД

# 362
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Сутринта пропуснах да ви ''целуна''  bouquet, ама... все още не е късно  Wink

Прекрасен клип за Туба и Одри, поветен на РД на Туба.
Специално за Цвети  Hug Laughing

Скрит текст:

Линка  Hug благодаря за клипа  bouquet, много ми хареса - толкова удачно подбрани кадри, а и музиката е хубава  Simple Smile
А пък темата му... е една от нашите любими, толкова пъти през годините ни тук и ние сме откривали прилики между Туба и Одри  Simple Smile

Благодаря на всички за събраните днес целувки на нашата магьосница  bouquet
Съгласна съм, че във всеки неин сериал те бяха впечатляващи и различни, но... и аз ще добавя... тези от ДК най-малко усетих.  Sad

# 363
Привет Hug
Цвети Hug

"Дръзки и красиви" ще се конкурира за международните награди в Сеул.
На 7 септември ще узнаем победителите.

Това са сериалите от Турция.

# 364

Днес Гришо направо летеше по корта Hug Hug Ама много съм си доволна, че съм от отбора на ГБП /Големи Бели Птици/ Peace Ето, и в Сеул ще летим с Туба и ДК Grinning Успех желая! Peace

Не е нов, но пък Таркан не сме слушали скоро Grinning

Злати, много са клиповете от сериалите на Туба с над три милиона гледания, но при тях времето е отчетено с години, а за сцената в басейна става въпрос за няколко месеца Grinning

# 365
Вичи Hug,благодаря за инфото!Този път много сериали от Турция са кандидати в Сеул! Peace

Цитат
Злати, много са клиповете от сериалите на Туба с над три милиона гледания, но при тях времето е отчетено с години, а за сцената в басейна става въпрос за няколко месеца Very Happy
Надин Hug,така е! Laughing Гришо победи! thumbsup Сега сигурно очакваш победата и на ''Ботев'' с/у ''Партизани'' в Бургас!Днес пожълтя на плажа от фенове! Wink Laughing

# 366

Привет Hug
Цвети Hug

"Дръзки и красиви" ще се конкурира за международните награди в Сеул.
На 7 септември ще узнаем победителите.

Това са сериалите от Турция.
Виж ти, виж ти...
Керем Чатай е наясно, че за да те купят, трябва да се покажеш навсякъде и винаги, когато ти се предостави случай.  Peace
Предполагам, че Кара севда е била миналата година, защото не я виждам.
Иначе 3 проекта на КЧ и 2 на ТВ АТВ, където беше излъчен КРА. Предполагам, че анализите са показали, че присъствието на Сеулския фестивал продава. Е, дано добре ни купят.  Laughing
http://www.korezin.com/2017/07/06/2017-seul-uluslararasi-dizi-od … amada-yer-alacak/

Лека нощ! Hug

# 367
  • Сливен
                                             Среднощен привет! Hug

Целувам ви всички! Благодаря за красотите и новостите!

Лина,  Hug клипа за Туба и Одри е страхотен. Все едно, че са слушали какви сравнения правим в темата и са го създали! Peace

За целувките много може да се пише. В Аси и КПА , за мен бяха най- истински и  разтърсващи. В ДК като цяло бяха кът, но и там имаше хубави.

Надин,  Hug като чух за победата на Гришо първо за теб се сетих.

Радвам се, че и в Австралия ще видят ЧИ и Невал. Сега чакам новини за "Даха". Имам чувството, че ще има награда. Peace Peace Peace

За Сеул също се радвам. Казвайте когато започне гласуването.

Хубав летен ден на всички!

# 368
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ето, че идва краят и на тази седмица, времето неусетно се изнизва...
Да видим днес с какво ще ни изненадат, като новина  Wink
Хубаво е това за номинацията в Сеул, но... кандидатите са много и не знам какъв е точно принципа да се определи победителя  Wink, затова не бързам с надежди и заключения.  Peace

А иначе и фантазиите започнаха...

Цитат
Фуркан составил каст для нового проекта😊
Furkan TB‏ Baş dönmesi vardı kaç gündür 😉 Kurtuldum #TubaBuyukustun #Kenanİmirzalıoglu #ElçinSangu #KaanUrgancıoğlu Fantastik

А кой беше този Фуркан  newsm78 нещо почнах да забравям вече  hahaha то много материал се събира и... някои неща се изтриват  Wink

Е, това е засега - хубав и много успешен 07.07. ден всички да е!  Peace

# 369
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви споделените новини ,снимки ,припомних ме си
много снимки с целувки,какъвто беше вчерашния ден- ден на целувката.
Боби HugЛинка HugЗлати HugНадин Hug

Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва - не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят.
Добро и усмихнато утро ,приятели !

Famous Birthdays
@FamousBirthdays
The Celebrity Discovery Platform

Туба е получила поздравления от този сайт,който поздравлява само
световни известни личности.

Цитат
https://twitter.com/FamousBirthdays кстати, фаны оч обрадовались поздравлению от этого сайта. На самом деле, этот сайт поздравляет только мировых знаменитостей. Cesur ve Güzel//TuKi

Цвети Hug wavey

Хубав ден,дами bouquet не забравяйте да си похапнете шоколад ,днес е ден на щоколада.

Скрит текст:
На 7 юли се чества Европейският ден на шоколада.

Датата е избрана, защото на този ден през 1550 г. е доставена първата партида шоколад от Америка за Испания.

Шоколадът е една от най-популярните храни и няма вероятност някога да излезе от мода.
Данните от скорошно проучване, публикувано във в. "Дейли експрес", показват, че жените предпочитат шоколада пред секса, виното и марковата козметика.

Най-новите научни изследвания потвърждават ползата от сладкото изкушение за здравето.
Популярната поговорка "Една ябълка на ден държи доктора настрана" спокойно може да бъде перифразирана по следния начин: "Малко шоколад всеки ден държи кардиолога настрана".

# 370
Добро утро!  Hug

Цвети  Hug Вичи  Hug
Днес е ден на любимия ми шоколад! Една тортичка, (предполагам шоколадова  Mr. Green), от нашето момиче!  Heart Eyes

Втората снимка предполагам, че е от първите реклами, които е снимала младата Туба, но първата - с тортата - не помня...
Вие знаете ли от кога е?  newsm78

Хубав ден ви желая!  Hug

# 371

Привет, привет! Peace Ей, това шоколадовите дни- световни или европейски, си ги обичам много Grinning И не само аз, щом по време на гледането на ПС наричахме галено Оджата- Шоко Heart Eyes Като гледам горната снимка в цвят на шоколад, разбирам защо сме се облизвали толкова много Laughing За мен и досега ПС ми е любим сериал, винаги ми предизвиква усмивка Grinning

Сладък ден на всички желая! Peace Hug
Нека да е с един Hot Chocolate Sunglasses

# 372
Здравейте по обяд! Laughing Hug

Боби HugЦвети HugВичи HugЛинка HugНадин Hug

Да видим ще имаме ли и днес новини или нови снимки! Peace

Аз наред с летните сериали подкарах повторение на ДиК!Започнах го на 05.07- РД на Туба! Laughing Heart Eyes

Събрани някои от целувките! Peace

Зад кадър....

Приятен следобед! bouquet

ПП Да пусна и преса,която видях тук.....
https://www.facebook.com/ASITubaMura

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 12:17 от Zlatina3

# 373

Скрит текст:
Здравейте по обяд! Laughing Hug

Боби HugЦвети HugВичи HugЛинка HugНадин Hug

Да видим ще имаме ли и днес новини или нови снимки! Peace

Аз наред с летните сериали подкарах повторение на ДиК!Започнах го на 05.07- РД на Туба! Laughing Heart Eyes

Събрани някои от целувките! Peace

Зад кадър....

Приятен следобед! bouquet

ПП Да пусна и преса,която видях тук.....
https://www.facebook.com/ASITubaMura
Гуги:
Kivanc и те се учат турски за Тубан
Много страни в Близкия изток, особено в Турция последователностите и въвеждане на режисьорите Савас Ugurlu плейъри, казаха, че искат да учат турски, за да отговори на арабите известни имена.
http://www.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?Keyword=K%C4%B1van%C3%A7-v … aSonuc&PAGE=1

# 374

Цитат
превод на статията.....
Цитат
Пресса
Учат турецкий ради Тубы и Кыванча!

Известный продюссер Саваш Угурлу пишет
В странах Ближнего Востока по-прежнему на пике популярности актёры Туба Буйукустун и Кыванч Татлытуг. Арабские поклонники интересуются, где можно изучить турецкий язык, чтобы ближе познакомится со своими любимыми актёрами. Прибыв в Стамбул, они по всем уголкам ищут своих кумиров, чтобы сфотографироватся с ними. Даже покупают дорогие подарки и просят нас передать от их имени своему любимому актёру. Остаются в Стамбуле в течении нескольких дней, пытаются попасть на места съёмок и тратят серьёзные суммы денег, ходят по ресторанам и кафе в надежде встретить своих кумиров. Хотят узнать больше информации и конкретных данных. Туба и Кыванч в странах Ближнего Востока до сих пор на вершине славы.

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507

Общи условия

Активация на акаунт