С Августинче за ръчички заболя ни кръста всички

• 72 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер!
Долния зъб на Дея почти е пробил, може би утре ще се покаже. Обаче на венеца на горния се надигна нещо като пъпка, бих го описала като израстък. Добре, че утре е на консулнация.

# 106
Линуша,Никол също се суркаше по корем и си удряше лицето в пода.Аз престанах да я пускам на пода,след около 3 седмици съвсем спонтанно се случи пълзенето на ръце и колене.И при вас ще се случи скоро.

# 107
  • Бургас
Мони, честито християнче!И на нас ни предстои този месец кръщене, но още нищо не съм купувала, ще разгледам за някакви готови комплекти за кръщене, но ако ме ориентираш какво трябва и откъде си го набавила ти, ще съм благодарна. Иначе направихме прощъпулника, хвана микрофона, певица ще става хихи, да видим. Голям бяс е, не се спира, бяга из целия апартамент, става опасна буквално. Днес даже се качи сама върху секцията, която не е много висока, но 50 см има, как се качи не ми го побира ума още. Бях с гръб, сгъвах дрехите и докато се обърна вече ми се хилеше доволна, голяма работа направила. Горният зъб почти е пробил. Сънят все още е мираж. Такива работи при нас  Laughing

# 108
Рената честито прохождане на денце. За прощапулника освен, че се нареждат предмети, за да грабне детето нещо, пак гости и приготовления ли има? Хич не съм наясно.
Теместа, той хич не проявява интерес към нормалното пълзене. Иначе обикаля апартамента прав и държейки се за мебелите, вече доста умело слиза от дивана. По-скоро сякаш първо ще проходи и после ще си подобри пълзенето.

За свикването с нашите, какво да кажа, няма как да му обясня и чакаме. Единственото им внуче ....

# 109
Здравейте и от мен
И аз пълних басейна няколко пъти. Там малката си радва много, но бързо и омръзва. Но не знам защо от както реших да я къпя в банята в коритото е ад. Преди я къпехме в стаята. Но в банята ми е невъзможно. Страх ли е ..не знам какво е. Но направо е опасно. Иска да става и да излиза от коритото и е ад...
Още не ходи. Стои права,  но я държа за ръчичката. Сега съм и пуснала бейби тв. Но гледам да ве прекаляваме.

# 110
Кате, слагаш ли й играчки в коритото? И аз я къпя в банята и няма проблеми. Обичайно си играе с душ гелове и шампоани докато аз се изкъпя. Даже и нея я плакна после с душа, много му се радва. Като я изкарам от банята е страшен рев.

# 111
Linusha,  и ние сме така с пълзенето, влачи се по корем.Аз си мислих, че само той е така.Изправя се на колена и ръце, но когато тръгне да се мести, ляга по корем.
Иначе се изправя,даже се пуска, което ми е много странно, защото въобще не е стабилен.Когато се изправи,постоянно подскача.Почти не мести краката, а мрънка да го вземем.
И той много ревеше от баба си и дядо си,трябваше му месец за да свикне с тях и за да не реве, когато го вземат.
Почти нищо не яде напоследък,иначе обожава в басейна,играе,плиска водата,хвърля играчките отвън и после ги взима.

Мони, честито християнче!
Колкото по-големи стават децата,толкова повече се плашат.Това по повод машинката.

Рената, честити крачета,смело да стъпва напред в живота.
За морето, Гери, по-добре слагай памперс.Тя е момиче и не е много хубаво да се пълни с пясък.Според мен де.

# 112
Слагам.но не си играе с тях. Ще пробвам да сложа коритото на земята.да не е на стойка. Мисля, че  се плаши от нещо. Но докато разбера какво е ...

# 113
Здравейте момичета Simple Smile. При нас къпането се улесни много, като спряхме да използваме коритото. Първоначално го слагахме на стойка и всичко беше ок. Но той започна да плиска много, да се върти, иска да става, мокри ни целите. Затова новия начин е тати седнал на едно малко столче и го държи прав, стъпал на земята, отдолу на плочките слагам една подложка за баня от онези като дунапрен на дупки, по някое време го слагаме седнал, сапунисвам за 1 мин и го изплаквам с душа, а баща му го държи прав. Всичко отнема 5 -6 мин, не сме мокри, той щастлив и няма пълно корито за миене Grinning.

Новата екстра в сутрешното събуждане и при нас е безкрайно мрънкане в полусън от 7.00 ч, около 30 мин люшкане и накрая скача ама плаче че му се спи още...

Купихме гърне, един път по случайност се изпишка и изака в него, а аз толкова се учудих, че даже не успях да го похваля... Grinning

Мони, честито християнче! Би ли споделила какво купи за ритуала, имам предвид готов комплект, каквито се предлагат в интернет или друго. Аз ги гледах, но нещо ми се сториха пресилени, особено за момче...

Ренета, честито прохождане и да е безаварийно от тук нататък. Моя още не ходи, далеч е, придвижда се сам по мебелите прав, но като свършат пълзи и то с такава скорост, чак бяга Grinning. На няколко път стоя прав сам ама за секунди и то защото не се усети, държеше играчка. Като го хванем за ръцете подскача лудо Grinning.

# 114
Калпазанка, а колко често го виждаха през този месец, в който свикна? Аз трябва да се принеса при тях иначе няма скоро да свикне.
Моето детенце и той е много опасен като го къпя. Невъзможно е да се къпя докато той е във ваничката. Изправя ли се и той се изправя на мига. Та понякога го къпя в кофата. Така се хваща за нея и си кляка/изправя се и е по-трудно да я прескочи.

# 115
Здравейте, аз коритото го слагам на земята и тя шляпа по водата, която се стича по пода, докато се къпя.
Бяхме на консултация - на 10 м и половина е 9,600 и 78 см. Качила е 100 гр и 2 см. Докторката каза, че това на венеца е нормално, но не беше нейната лекарка и ми се стори, че ни претупа.

# 116
Браво на Дея, тя поне е качила , Тоничка е отслабнала, в края на 8-ми беше 9,900, сега на 10 е 9,760

# 117
Linusha, ами ние се преместихме при тях.В началото ревеше и не даваше да го пипат.Около втората седмица даваше майка ми да го вземе за около 5 минутки.На първият месец вече можеше майка ми да го изведе за малко с количката.Ако ме види веднага иска да е при мен.При баща ми и сега не стои много.

За къпането,аз къпя в корито или огромен леген на земята.Той почти през цялото време е изправен, с едната ръка го държа с другата поливам.

# 118
Танче, да, много са пресилени всичките. Аз намерих тук една жена, която ми го направи с нещата, които поисках и както поисках-възможно най-изчистено. И пак повечето неща си остават просто ей така, за спомен и красота. Реално в църквата ни искаха само 2бр. кърпи-за детето,за попа. Сапун и бутилка олио. Отделно аз си имах украса за свещта на детето, кутийки за косичка и за кръстче, шишенце за миро и бурканче с мед. Имам го на снимка, мога да ти го кача във фликр да го видиш Simple Smile

# 119
Мони, а там подстригват ли ги, че кутийка за косичка? А колко е таксата в църквата?

Общи условия

Активация на акаунт