Черен списък невролози Варна

• 9 283
  • 5
  •   1
Отговори
Изключително възмутена съм от доктор Пламена Стойкова от Неврологично отделение на Св. Анна/ Окръжна болница / Варна.
Доктор с диплома, но без призвание да бъде лекар. Безпардонна, арогантна и  неприятна личност. Без каквато и да било причина се държи грубо с безпомощни пациенти и близките им.
Личност, неудовлетворена от нивото на професионалната си "кариера", недоволна от живота си и от самата себе си, проектираща това върху безпомощни пациенти с мозъчен инсулт, хора, които не могат да говорят и да се оплачат.

# 1
Много са такива, за жалост! Съжалявам за преживяното от вас Sad

Добавям в списъка -  проф. Димитър Минчев. Същото впечатление имам от него. Безпардонен, арогантен, неприятен, без призвание, въпреки титлата си. Кабинета му е пълна дупка, мизерна и мръсна, а високоспециализираните изследвания, заради които се ходи при него се правят от сестрата!!!

# 2
Някой може ли да даде препоръка за добър невролог в града??

# 3
Др.Румяна Йорданова център Хелиус.Заради нея почина дъщеря ми Доника бременна в петия месец.Тя не е доктор.Незнам как са и дали диплома.Не ходете при нея.Как ще живее тази жена ???Погуби два живота.

# 4
Expect, може ли малко повече информация за проф. Димитър Минчев?

# 5
Др.Румяна Йорданова център Хелиус.Заради нея почина дъщеря ми Доника бременна в петия месец.Тя не е доктор.Незнам как са и дали диплома.Не ходете при нея.Как ще живее тази жена ???Погуби два живота.

Странно. Аз съм много доволна от нея. Имах сериозен проблем 2016 г. издесйтва ми ЯМР да не чакам месеци. След година и половина пак контролен. През годините и майка ми и сина ми са ходили при нея...
Много съжалявам за дъщеря Ви и за бебенцето! Свтла им памет.

Общи условия

Активация на акаунт