Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 280
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 165
На мен Сашка ми е някак земна. И детето е някак скромно. И домът и , и семплостта.
Пожелавам и да е добре . Не се престара , не преигра.
Но "Черешката " вече е много различна , не ми харесва с тези малограмотни безизвестници  #Cussing out

# 166
Много  ми стана тегаво от видяното.  Не  знам какво  ѝ е на Сашка и какви ги твори, пари ли ѝ трябват, че да се излага така...не знам. А и гостите ѝ се държаха с нея като с човек с ментални увреждания - едни ръкпляскания, едни браво-та, само дето не я  питаха - я покажи сега с пръстчета - на колко годинки ставаш Rolling Eyes

# 167
Цялата атмосфера беше ....измъчена,самата Сашка също,усмихваше се насила.Съгласна съм с мнението на съфорумката-гостите наистина се държаха с нея като с човек с "ментални увреждания".Съжаление ли,насилена толерантност ли.....,а и Гери Турийска непрекъснато призоваваше да не сме жестоки към по-ексцентричните в обществото.
Масата,атмосферата,излъчваха занемареност.Във ФБ страницата се изсипват ужасни обиди,простащина и жестокост.
Лично мен кифли и карикатури като Мегз Кака...не знам каква,ме дразнят много повече от Сашка.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 23:50 от Berussa

# 168
  • София
Аз не разбрах ако Сашка не е с ментални отклонения, тогава защо сложи хавлия за плаж на масата си ?!  #Crazy

# 169
  • София
Аз не разбрах ако Сашка не е с ментални отклонения, тогава защо сложи хавлия за плаж на масата си ?!  #Crazy
Едно време имаше такива плюшени покривки, но за легла, може да е спомен от майка и.

# 170
  • София
Едно време имаше такива плюшени покривки, но за легла, може да е спомен от майка и.

Популярен човек трябва да си дава сметка, че ще стане за смях слагайки такава покривка, освен ако топва не е търсен ефект...

# 171
  • София
Обикновено кога качват епизода в Нова плей?

# 172
Не можах да гледам епизода, защото не бях вкъщи, но ще си го пусна в Нова плей.

Във ФБ страницата се изсипват ужасни обиди,просташина и жестокост.
Това направо ме плаши и шашардисва истински! Rolling Eyes Плюят в разни статии за мамите в Бг мамма - т.е. нас, че сме тъпи, прости и не знам си какви, но тоя ужас, който се лее във ФБ, е за психиатър и за полиция! ooooh! Хората са болни просто, никой нормален човек не може да говори по този начин. Това е ужасяващо...

# 173
  • Все на втория етаж
Най- дразнещ ми е Денди. просто ми е мега противен. И не разбрах защо вчера даде 2 точки, а днес 7 ?

# 174
  • София
Хахаха защо ли няколко пъти казаха, че са от един край, може заради това... иначе и на мен ми е противен много.

# 175
Каква е темата тази седмица? Вчера не можах да гледам, а днес отгоре-отгоре и не разбрах.  Thinking
Сашка не ме забавлява. Напротив- натъжава ме.  Confused Жал ми е за хора, които се излагат и дори се чувствам неудобно заради тях.
Имам чувството, че песните на чужд език ги е научила като "Кен лии".  Rolling Eyes
А Денди каза ли защо дава на Константина 2 точки? Да не са кръстосвали шпаги някъде преди "Черешката"?  newsm78

# 176
Не можах да гледам епизода, защото не бях вкъщи, но ще си го пусна в Нова плей.

Във ФБ страницата се изсипват ужасни обиди,просташина и жестокост.
Това направо ме плаши и шашардисва истински! Rolling Eyes Плюят в разни статии за мамите в Бг мамма - т.е. нас, че сме тъпи, прости и не знам си какви, но тоя ужас, който се лее във ФБ, е за психиатър и за полиция! ooooh! Хората са болни просто, никой нормален човек не може да говори по този начин. Това е ужасяващо...
Хейтърите и троловете от това живеят и се хранят- ние тук нали си се чувстваме уютно  Laughing
Щом ни плюят , значи ни четат Naughty

# 177
Сашка ми хареса,денди е много досаден,а другите трима ги чувам за първи път.
Много досадна седмица се очертава.

# 178
Не трябваше ли да има точени кори?

# 179
  • София
Не трябваше ли да има точени кори?
Напоследък забравят,че вечерите са тематични или, че тази седмица е предай нататък.

Общи условия

Активация на акаунт