Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 253
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Сашка-"Храната прави .......... там какво беше??"   Иска горката да каже нещо,а не си спомня дори толкова популярни и често използвани в ежедневието фрази!

# 241
  • София
Миналата седмица я пропуснах, тази я приключвам с днешното предаване.
Скука и дивотии.

# 242
Родина се води най-високата сграда май, щото нали каза "ресторант в най-високата сграда" или аз нещо не съм схванала. То толкова смахната вечер... Но, не - толкова смахнат сезон и вече толкова смахнато предаване!
Манчев, за мен би било обида да съм патрон на тази сбирщина от ... не знам какви да ги нарека, но не са личности.

# 243
  • София
В кулата на мол България бяха. Но какъв ресторант има там?
Родина отдавна не работи.

# 244
Манчев и той заблиза задници - направил бил истинска френска класика!?  ooooh!  
Единственото, което видях, че прави сам беше докато ровеше в патешкия дроб и после как нескопосано реже терина... а, да - и докато побутваше някакви три самотни аспержи в тигана
Та, я пак - какво казвате, че бил направил г-н Манчев ???  Shocked

# 245
  • Стара Загора
Много тегава атмосфера,дори и храната да е много добра и на мен не би ми се искало да съм на подобни вечери!  Сашка пък даде 10 точки защото имало шоу-не го видяхме,но явно Сашка е!!

# 246
  • София
Сашка-"Храната прави .......... там какво беше??"   Иска горката да каже нещо,а не си спомня дори толкова популярни и често използвани в ежедневието фрази!
Май Сашка има някакъв здравословен проблем, трудности изпитва при определени думи, да ги каже или да се сети за тях.А може да е от новите зъби, може да не им е свикнала още, знам ли...?

# 247
  • София
Сашка утре вечер пак ще е с онова бяло пончо с лилаво цвете, с което беше в понеделник. И тема ще е хавлията на масата  Mr. Green

# 248
  • София
Колко точки му дадоха?

# 249
  • София
Май Сашка има някакъв здравословен проблем, трудности изпитва при определени думи, да ги каже или да се сети за тях.А може да е от новите зъби, може да не им е свикнала още, знам ли...?

Може да е с диспраксия.

# 250
  • София
Тази вечер /и не само тази/ ДендЮ беше назидателен и напълно безинтересен досадник...  Rolling Eyes

# 251
  • София
Сашка, хавлия ималА, това послала, добре, че не беше някой чаршаф.
27 точки му дадоха.

# 252
  • София

Може да е с диспраксия.
И чак сега ли да се прояви?Тя каза,че е имала микроинсулт, може това да е.

# 253
В кулата на мол България бяха. Но какъв ресторант има там?
Родина отдавна не работи.

Според мен това беше Таван.  Peace

# 254
  • София
МОЛ България няма 13 етажа. На друго място беше вечерята на Денди. Може би не казват заради рекламата на заведението.

Общи условия

Активация на акаунт