Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 355
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Този нашийник на една кука ли е плетен?  Grinning Запомнила съм я от време оно с тези нашийници, дълго време носеше черно кадифе с някаква дрънкулка, после си носеше една брокатена точка на междувеждието като от "Малката булка". "Скандалът" с мъжа и беше много тъпо скроен, гостува къде ли не Милен Цветков, Венета Райкова, после уж беше забременяла, после уж я беше отвлякъл, абе ...  бих казала, че е с хистрионно личностово разстройство.

# 136
Тайна , редактирах се , направо съм за смешките във форума Laughing Laughing
Имаха дело , чакаха пред зала, всички там от чистачката до съдиите коментираха. Иначе нямаше да обърна внимание  Laughing

# 137
  • ВАРНА
 Въх.Ма то кекс става,не питка.

# 138
  • София
Хайде сега, ние не разбираме  Joy

# 139
  • София
Аз с риск да си навлека гнева форумски, като типично ССФ  Mr. Green , но не ви ли се струва, че у Сашка хигиената в дома е малко занемарена?

# 140
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Mммм чи кък! Питка с бакпулвер....точно като баба на село Joy Joy Joy

# 141
Сашка не е на център, но мъжът ѝ е по-зле от нея. Sick Баш са си се събрали.

# 142
  • София
Лелее, аз съм ясновидец, снощи си помислих дали някой няма направи мляко с грис newsm78 .

# 143
Докато започне предаването и Сашка вече сготвила. Mr. Green

# 144
  • ВАРНА
 С каква гега е заменил Денди бастончето?

# 145
  • в резерват
 hahahaДенди: " Тя ще се престарае." Grinning  Grinning  Grinning  хахахахаха, особено с лютия пипер и олио.

Най- накрая някой да не готви със зехтин.

салатата и била "уморена" , и ох, питката и била по подобрена рецепта

тая вечер е с големи бисери

# 146
  • София
"Скандалът" с мъжа и беше много тъпо скроен, гостува къде ли не Милен Цветков, Венета Райкова, после уж беше забременяла, после уж я беше отвлякъл, абе ...  бих казала, че е с хистрионно личностово разстройство.
Ако под "скроен" имаш предвид съчинен, не мисля, че си права... по-скоро и беше поставено условие, да замаже истината, която беше разказала, за да бъде запазено семейното гнездо.  Wink

# 147
hahahaДенди: " Тя ще се престарае." Grinning  Grinning  Grinning  хахахахаха, особено с лютия пипер и олио.

Най- накрая някой да не готви със зехтин.

салатата и била "уморена" , и ох, питката и била по подобрена рецепта

тая вечер е с големи бисери

hahaha
Нов сезон на Челюсти - Сашка. Много ми е забавно  hahaha
Искам да ги "олютя...особено Денди " hahaha

# 148
  • София
Лелее, аз съм ясновидец, снощи си помислих дали някой няма направи мляко с грис newsm78 .
Запиши ме по-напред в списъка като клиент...  Joy

# 149
  • София
Аз с риск да си навлека гнева форумски, като типично ССФ  Mr. Green , но не ви ли се струва, че у Сашка хигиената в дома е малко занемарена?

Maлко ли? Всичко е толкова гнусно, че ми се повръща Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт