Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 276
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 195
Вчера за пръв път гледах част от Черешката и ...съжалявам за изгубеното време. Сашка е жалка , почти колкото Денди. Докога телевизиите ще пълнят дупки с него във всякакви реалити формати? само защото е братчед на Спас Русев ще му наливат хонорари докато почне да се напикава в ефир?  И двамата са хора без стойност и по лошо - без достойнство . Особено тъжен е случаят на Сашка , защото Великата случайност и е дала глас , а тя го прахоса в чалга и пошло поведение. Подразниха ме жалбите и как навремето летяла , а след децата се приземила, нещо такова. Нима обвинява децата, вместо да е благодарна на съдбата за тях? Аз пък имам позната, която сама и в лишения отгледа детето си и то и даде криле , завърши висше , явява е на конкурси, натиска познати и постигна стабилна работа. Признанието и "Без дъщеря ми нямаше да постигна нищо" още ме разтърсва.
Сашка е типичен случай на талант без мозък. В младоста си е била под крилото на мутрите , тя си знае как се е отплащала, с брака си не постигна нищо защото най-вероятно си е повярвала, че е велика ,любимка на народа и т.н.
И за да не ме упрекнете в жестокост, ще подкрепя думите си с материал от 2003г. Дадоха и шанс и го провали , както и другите от бранша (Кали, Камелия) не се задържаха на екран заради липса на зрители.
Скрит текст:
"Сашка Васева прави еротично предаване
  Фолкбомбата Сашка Васева започва да прави еротично шоу по кабелна телевизия "Херос". Гост в първото й шоу този петък ще е Венета Райкова, която ще разкаже за креватните истории на някои известни българи.
 Двете ще изпълнят и дует с шеговито-любовен текст в шлагерни ритми. Шоуто "Ерогенна зона със Сашка Васева" ще се излъчва всеки петък, събота и неделя от 23,30 ч. В него разголени момичета ще представят хороскопа на различните зодии.
 50-минутното предаване ще има няколко рубрики. В "Сексът и киното" Сашка Васева ще показва най-горещите еротични сцени от култови ленти, включително и такива, които са изрязани от цензурата. В друга рубрика фолкзвездата ще представя авторски еротични есета.
 Шоуто ще показва и стриптийз изпълнения от елитни български нощни клубове. Първото предаване е заснето в дома на фолкзвездата в София. Тя води шоуто до камината, седнала върху меча кожа. "
Не знам в какво се е изродила Черешката с показването на уж известни хора, които се гордеят ,че не могат да готвят newsm78 в кулинарно уж предаване , гордостта е,че не готвят ?
Вместо да почина физически и се разтоваря психически , вчера получих погнуса от покривка, мръсни чаши, жалки хора в жалка обстановка. Искам компенсация като зрител , #2gunfire седнах да гледам нещо позитивно , а видях "залеза на една чалгаджийка".
Манчев , какво правиш в този формат?

# 196
Много, много съм съгласна с последния коментар!!
Просто са жалки! И това прави предаването Не интересно за мен. Гледам го, защото вече няма друго за гледане, тъй като другите предавания излязоха в почивка.

# 197
  • Sofia
Забелязахте ли веждите на детето? Сашка да не и ги скуби? Confused
Изглеждаха като обръснати,ужасни...видях снимки на детето,имала си е вежди,ако Сашка ги е пипала,не е наред жената  Naughty

# 198
  • Варна
На мен хлапето и ужасно много ми прилича на Метин Енимехмедов,ще кажеш че му е дете направо  Rolling Eyes

# 199
Предай нататък, не трябваше ли от съставките първия ден да се избере някоя и тя да присъства във втория ден? Аз така го разбрах newsm78
Манчев каза точени кори. Да речем първава вечер се готви баница със спанак, то във втората вечер този, който готви прави нещо със съставка от баницата със спанак, третата вечер пък се взима продукт от втората вечер т.н.

Да, точени кори беше за първата дама, защото нямаше от коя трапеза да си избере нещо. Всеки следващ избира какъвто и да е продукт от предишната трапеза. Тоест днес Денди ще трябва да избира от чушките, тиквичките, месото и гриза на Сашка  Laughing Laughing Laughing

# 200
  • София
... месото и гриза на Сашка  Laughing Laughing Laughing
Представих си как и гризе месото и ми се  Sick Sick Sick!

# 201
Сега четох, че Вихра (бившата жена на Иван Христов) била се снимала в този сезон на "Черешката", но я изхвърлили от предаването и презаснели епизодите с някаква певица на нейно място. Не че има значение кой ще участва, но ми стана странно.

Сашка няма да я коментирам, няма смисъл. Години наред обаче се чудя дали е луда или се прави на такава.

# 202
Черешката наистина много изпростя, предната седмица беше тотално безинтересна, но тази гледам, не ми е позната само Константина.
Сашка е жалка, тя живее в паралелна вселена, милата. Денди е забавен, а Дий ми е много симпатичен. Девойките са безлични. Гери Турийска е с големи претенции, но като я гледам и слушам не ѝ виждам покритието.

# 203
Предната седмица пропуснах черешката умишлено.Снощи реших да погледам Сашка.Не ме подразни много, някак си естетсвена ми се стори.Подразни ме единствено постоянното питане дали им е харесало и хубаво ли е направила еди си какво.Някак нахално и изпросено ми звучеше.
Разочаровах се като цяло от това предаване  Crossing Arms

# 204
Изненадвам се, че са открили Черешката със Сашка. И сега пак я канят. Хем я знаят колко е куку и колко добра домакиня е!

# 205
На мен хлапето и ужасно много ми прилича на Метин Енимехмедов,ще кажеш че му е дете направо  Rolling Eyes
Пълни глупости
Детето е копие на баща си

# 206
  • Варна
 Ми той и мъжът и е бая смотан Laughing (сега го погледнах)

# 207
Санда и харесвало да и казват... Tired Сашка май не яде нищо от това, което сътвори? А, не, гювеч хапна (докато пиша и гледам).
По лицето има толкова блясък, колкото е достатъчен за грим на 20 жени.
"Покривката"... за какво ли е ползвана в миналото?! Не искам да си представя дори. Tired
Обаче, въпреки, че е човек с ментални проблеми (едва ли някой ще оспори, че тя е с нещо такова), Сашка си е намерила ниша, с която като по-млада сама успяваше да си осигури сносен живот. После го намери тоя хахо, дето си я взе за жена и ето - живее си.
Не съм снизходителна към същество като нея, но тя не пречи на никого, не прави нищо престъпно, има право на своето място под слънцето.

# 208
  • Sofia
Мм познава мъжът на Санда/купувал е от гумите/ и твърди,че бил свестен  Thinking

# 209
Свестен в какъв аспект? Колко свестен може да е мъж, който е избрал подобно създание да е спътница в живота му и майка на децата му? Толкова, колкото нея самата, а тя ... ми да, свястна е, като изключим странностите ѝ, на които си има право, всъщност.  Rolling Eyes Обърках се...

Общи условия

Активация на акаунт