Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 165
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 270
Убедена съм, че и не е луксозно, и чисто, освен тясно.  Crazy

# 271
Давали са му жилището в друго негово участие в Черешката. Малко, старо, пълно с антични вещи.
А бе на дупка с вехтории си прилича.  Поне на мен ми навя такива асоцаации. В една стара кооперация до Женския пазар.

Защо трият всички стари предавания. Бона ги намира видеата.  Поне да помнех годината, може би ще мога да намеря снимка...

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 10:25 от Билян@

# 272
  • София
Вече не живее там, сега бил на квартира около Раковски. Явно не става за показване.

# 273
А защо беше възмутен, че ядат? И че това не било изискано? И как ги обиди, че са лицемери, защото хвалят храната? А той се кефеше, че ги е заблудил с консомето, това не ми хареса никак. На Денди не му разбирам витиеватите изрази. Умишлено , понякога с усилие търси възможно най-архаичната или изчанчена дума за нещо простичко и обикновено. Това ме натоварва излишно и е много досадно. Харесва ми как се изразяват двете момичета, за пръв път ги виждам тук, но казват нещата точно и ясно. Очаквах да покажат повече от приготвянето на терина, а те го показаха вече готов.

# 274

Поне да помнех годината, може би ще мога да намеря снимка...

Сезон 1, епизод 53, 2011 година. Не намирам нищо друго обаче.
Намерих малко за жилището му Simple Smile http://kliuki.ws/dendi-pokaza-unikalniya-si-dom

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 11:30 от curly sue

# 275
Не бяха ли с Патрашкова заедно, в една седмица? Като видях картината се сетих, че  у тях беше пълно с картини, съпругът и' е колекционер.
Денди пиеше по малко и беше забавен, снощи докато го гледах си мислех, че и във ВБ ми беше забавен, но алкохолът не прощава. Сега е станал дребно заядливо малко човече. На моменти дори гнусен. Sick

# 276
Забелязахте ли как в началото , когато показваше снимките, каза за една от тях, че е на някакъв офицер с униформа на маринаТАта.. Joy

# 277
  • София
Забелязахте ли как в началото , когато показваше снимките, каза за една от тях, че е на някакъв офицер с униформа на маринаТАта.. Joy
И аз чух маринатата, но реших,че се прави на оригинален.

# 278
Сбирщината тази седмица е пълен провал, жалко, лятото просто няма нищо за гледане  Confused
Кои ще са другата седмица?

Яд ме е за Вихра, тя 100 % е по- добра домакиня от половината, които са ни показали. Много комплексарско от страна на Ирина, нея я видяхме все пак, кво се плаши толкова?

# 279
  • до една звездичка
На мен пък ми хареса Денди. Предложи непоказвани досега ястия, направи ги сам, макар и под контрол, превзема се в рамките на нормалното.
Joy Ти кое предаване си гледала? Crazy
Joy Joy Joy
Може би е искала да напише навеждаше се сам над тенджерите и тиганите.

На скарата беше той, обезобразяваше дроба лично, консомето бърка, украсява също сам и то много успешно.

OMG!!! Joy Joy

# 280
И аз чух маринатата, но реших,че се прави на оригинален.
Има хора, говорещи по този начин. Не означава, че се правят на оригинални.
Начинът му на говорене ми напомня за една любима моя леля, в началото си мислех, че се превзема, но после установих, че тя говори по този начин и на котката си.

# 281
  • София
Да си призная, вече и Манчев ме дразни с неговите коментари. Понякога и глуповати, да се прави на интересен. Хубаво е да дава насоки, но като започне с обвинителното "Не, не, това не се прави така..... Приготвя се по еди-кой си начин... Защо сложи тази подправка...." ОК, съгласна съм да разбера основните принципи на приготвяне на отделни продукти или в гурме кухнята как е по-правилно, но все пак готвят непрофесионалисти или пък импровизират с ястията.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 15:38 от Kristal

# 282
  • ВАРНА
 Манчев наистина много си повярва май.И е доста предубеден,към определени хора.Каква беше тази грис-халва,както и Тайна забеляза не стана ясно.Сашка забърка грис с мляко.В предни предавания оплюваше яко чубрицата-ами въпрос на вкус е.Не я добавят в десертите я.Ако успоредно включат коментари и от друг готвач ще стане "Кухня от Ада".Че и Рамзи не е толкова категоричен.

# 283
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Останах с впечатление, че живее с приятеля си там и затова не иска да пуска цяла България в дома си ... а не защото било грозно, тясо и н'амси к'во

# 284
  • София
Titina, между морска пехота(марина) и маринатата има мъъничка разлика.Роднината му е бил офицер в морската пехота.

Общи условия

Активация на акаунт