Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 147
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 285
Приятеля си? Денди гей ли е?  Thinking

Може пък роднината да е Кавалер на Ордена на Киселата краставичка.  Mr. Green

# 286
Останах с впечатление, че живее с приятеля си там и затова не иска да пуска цяла България в дома си ... а не защото било грозно, тясо и н'амси к'во
Той има приятел? Имаше съпруга преди, и предниото му участие мисля беше в нейня апратмент.

# 287
Titina, между морска пехота(марина) и маринатата има мъъничка разлика.Роднината му е бил офицер в морската пехота.
морската пехота на английски е марийн.на руски марина - е морски
Той каза" облечен е в униформата на маринатата, което е правилно да се каже.
На всичко отгоре България никога е нямала морска пехота, нашите норяци никога не са вземали участие в пехотински бойни сръжения.

# 288
Денди ползва много архаизми, та може и да е правилно марината.
Овощия използва няколко пъти снощи на вместо плодове.

# 289
Няма как маринатата да е равнозначно на марѝната, колкото и архаично, и ала Дендьовско да е.  Mr. Green
Защото е марѝна, а не марината без член.

# 290
  • София
Денди ползва много архаизми, та може и да е правилно марината.
Овощия използва няколко пъти снощи на вместо плодове.
Марината да, но маринатата не мисля.

# 291
Titina, между морска пехота(марина) и маринатата има мъъничка разлика.Роднината му е бил офицер в морската пехота.
морската пехота на английски е марийн.на руски марина - е морски
Той каза" облечен е в униформата на маринатата, което е правилно да се каже.
На всичко отгоре България никога е нямала морска пехота, нашите норяци никога не са вземали участие в пехотински бойни сръжения.

Извинявам се, че се намесвам в спора, но не можах да се сдържа.  Simple Smile Става въпрос за две различни думи. Едната е марИна, която означава 'флот', другата е маринАта, която означава 'сос за подправяне'. Когато марИна се членува, става марИната, когато се членува маринАта, става маринАтата. Тоест дори ударенията са различни. Simple Smile Денди трябваше да каже 'униформа на марИната', а той каза 'на маринАтата', което е пълна безсмислица.
Това с членуването явно е доста объркващо, защото Манчев пък казва 'маринА' вместо 'маринАта', което ме дразни.

# 292
Четох статия, че жена му е разкрила, че никога не е правила секс с Денди и проявявала разбиране към купоните с мъже, които е правел вкъщи. Статията е от 2013 год.

# 293
Изключително скучна вечер!! Нищо  интересно не се случи. 15 мин ни занимаваха с 13 етажа. 10 мин с куче, 15 мин с бульон. Сиурно са очаквали да е колоритна седмица, а тя всъщност се оказа... боза!

# 294
  • ВАРНА
 Сашка май яростно си защитава пешкира-покривка.

# 295
А защо тя държи да ги възприемат като по-различни нея и Денди. Че са луди, луди са. Ама и те живеят в нашата страна, ходят по нашите улици. За какъв техен свтя ни говори??

# 296
  • София
Това някаква нова мода ли е, да се носиш старомодно?Гери е млада жена, но защо ходи с такава прическа?

# 297
  • София
Никога няма да спра да се удивявам на хора, които си оставят торбите с храната на земята.

# 298
  • София
За прическата не знам, ама това русо не е нейното русо. Цяла седмица я гледам, и някак не ми се връзва в представата, като блондинка.

# 299
Наистина кофти изглежда косата, нищо, че е с букли...

Общи условия

Активация на акаунт