Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 112
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
   Имах по-добро впечатление от Гери.
Шегата с хавлията беше неуместна, а вулгарната
песничка върви само ако си с много близки приятели и
не те излъчват по ТВ.

Мислех, че е доста по-различн от Йоко/Йоана,
а май са си един типаж/почти/.За сега не сме
виждали Гери пияна, но като гледам какви изненади и шеги прави трезва,
ми е бедна фантазията какво би направила ако попрекали с алкохола.

# 346
Таз девойка само на десерта не сложи левурда. То бива, ама това е много тъпо. Всичко да ти е със специфична подправка. Съгласна съм с Константина, не всеки обича чесън, лук, люто. Това може да го сложиш на една част от ястията, другата да пропуснеш.
А просташката песен накрая направо ме разби. Не чух и видях нищо смешно, пък нека съм задръстена.

# 347
Тази Гери ми е откровено антипатична. Не ми допаднаха тези ястия с чесън, както и агнешкия котлет за кучето. Дразни ме как говори и тъпите и шеги. Не я знам коя е, май съм я виждала като коментатор в ББ и до там. Не ми допадна вечерята и. Да свършва тази седмица и да се отървем от тези участници, че ми идват в повече.

# 348
Гери  не ми хареса снощи - изключително тъпо и заядливо с хавлиената кърпа и Сашка / има тема в форума "Аранжиране на маса" и ако влезете там ще видите какви чудесни маси правят жените там и колко странни и красиви хрумки има понякога, включително използване на носни кърпи/нови/ за салфетки - и всичко е много красиво/. Да не говорим , че за "важните" гости ще сервираш десерта в чинии, а за другите двама върху книжни салфетки Mr. Green, отделно след тежка вечеря с хляб , разядки, месо - да сервираш кекса на баба си ми се вижда лишено от всякаква логика - баба ти сигурно го е сервирала с кафето #Crazy Отделно основното  - телешко го направи мъжа и Mr. Green  Не ми хареса, че посрещна гостите си с официална рокля/ Mr. Green/ и боса, а изненадата с първата песен беше изключително тъпа и неподходяща. Изключително разминаване на  образа на "русото ангелче" и на нещата , които върши...На мен ми се стори прикрита и отмъстителна Mr. Green

# 349
А каква е била измамата на Денди с консомето, че съм изтървала?

# 350
Това беше соса към месото, а не истинско консоме с варенето няколко часа, прецеждане, слагане на белтъци и т.н.

# 351
Освен всичко, което сте написали за гафовете на Гери Турийска, най-дразнещото за мен беше поднасянето на агнешки котлети на Хининус.
То бива, бива парвенющина, ама чак толкова не бива. Манчев също беше втрещен. Някои хора нямат какво да ядат, а те хранят по телевизията кучета с котлети. Отврат  Sick

# 352
Ами тази Гери на мен не ми харесва. Дава заявка с вида си за някакво мило създание от 60-те, толкова съпричастна към това, че Сашка е "странна, различна", толкова толерантна една такава, толкова внимателна цели три дни, видиш ли, а тая вечеря на кол и накрая вулгарна песен за изненада, са в такова противоречие с вида ѝ, че направо ненавиждам такива хора. Sick Тя е някак си ... не знам, силен ще е израза, ама нечиста. Такава я усещам.
Покрай Пощенска кутия за приказки много я харесвах, после имаше някакви тъпи коментари във Фейсбук и малко ми опротивя. Отделно изненадата никак не беше на място. Ние в тесен кръг тези песни си ги пеем и ги знаем, но да поканиш някого у вас, да си с претенции за възпитан и културен човек и да пееш "Калугер ме гони, мамо"...
За покривката няма да коментирам. Грозно беше.

# 353
Вниманието на Гери беше насочено основно да се хареса на Денди, затова беше и това ухажване на кучето му - не дадоха кой приготви агнешките котлети за кучето - тя или мъжа и newsm78 Тя каза ли кой приготви телешкото за гостите newsm78

# 354
  • София
На мен ми хареса вечерята на Гери. Песента си беше майтапчийска, забавна. А Сашка си заслужи "хавлията". Вниманието към кучето не ме подразни, ами да се бяха сетили и другите. Единствено не ми хареса сервирането на десерт върху салфетка.

# 355
Какво значи "Сашка си заслужи хавлията"? По тази логика днешният участник трябва да постави пред Гери пакет носни кърпички, да има къде да си сложи десерта. Дали ще прояви чувство за хумор или ще ѝ се **овни настроението?

# 356
Какво значи "Сашка си заслужи хавлията"?

И аз това щях да питам. От километри е видно, че Сашка е куку (или както казват - ексцентрична). Да се подиграваш на куку за елемент от вечерята му е тъпо. Не сте равни най-малкото. Нито по интелект, нито по познания.

Аз не се дразня от вниманието към кучето. Ми нахрани го с кучешка храна, купи му кучешка бисквитка, такива неща. Обаче да му направиш агнешки котлети е изцепка в стил Мария Антоанета - "Яжте пасти вместо хляб."

Пропуснала съм момента с десерта върху салфетка. Кои гости бяха "уважени" по този начин?

# 357
  • София
Какво значи "Сашка си заслужи хавлията"? По тази логика днешният участник трябва да постави пред Гери пакет носни кърпички, да има къде да си сложи десерта. Дали ще прояви чувство за хумор или ще ѝ се **овни настроението?

Защо не, аз мисля, че тя "носи" на майтап.  Wink
Защо да не си е заслужила хавлията ? Нормално ли е да се толерира простотията на Сашка ? Може би и гостите и не им беше приятно да вечерят върху стара хавлия с мръсни чаши и пр., но го направиха ...

# 358
Освен всичко, което сте написали за гафовете на Гери Турийска, най-дразнещото за мен беше поднасянето на агнешки котлети на Хининус.
То бива, бива парвенющина, ама чак толкова не бива. Манчев също беше втрещен. Някои хора нямат какво да ядат, а те хранят по телевизията кучета с котлети. Отврат  Sick
+1
Точно така,беше крайно неуместно и странно да приготви агнешки котлети само за кучето.Айде,ако и за гостите е имало и на кучето да даде един котлет разбирам,ама цяла порция,че и аранжирана с див лук  Stop .
Менюто й ми хареса като изключим прекаляването с левурдата,тя има остър вкус и не се харесва на всеки.Смляното ленено семе спомага за лениви черва,дано не е докарала на гостите си  Toilet.
Има разминаване между образа,който гради Гери три вечери и на четвъртата се изложи с песните и щампата на готварската престилка .Прави се на много широко скроена и разбираща различните, и накрая хоп-на ти една захабена хавлиена кърпа да ти се подиграваме ooooh! .Сашка,че си е мърлявка и странна е така,но мен не ме дразни,може би защото е незлоблива.

# 359
  • София
Пропуснала съм момента с десерта върху салфетка. Кои гости бяха "уважени" по този начин?

Дий и Константина ядоха десерта върху салфетки, Денди и Сашка бяха с чинии.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт