Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 114
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 330
Ами тази Гери на мен не ми харесва. Дава заявка с вида си за някакво мило създание от 60-те, толкова съпричастна към това, че Сашка е "странна, различна", толкова толерантна една такава, толкова внимателна цели три дни, видиш ли, а тая вечеря на кол и накрая вулгарна песен за изненада, са в такова противоречие с вида ѝ, че направо ненавиждам такива хора. Sick Тя е някак си ... не знам, силен ще е израза, ама нечиста. Такава я усещам.

# 331
Според мен би било по-правилно да оценяват факта, че домакинът ги е поканил в дома си, дори и с известни неудобства, иначе в ресторант всеки може да се представи на ниво. Затова отнемането на точка като Константина по такава причина е прекалено.
Отделно шегата с хавлията беше дебелашка, но Гери се оправда, че Сашка нямала чувство за хумор и я била надценила. Ами и така да е, тя ти е гостенка, не върви да й се подиграваш.

Сашка може да е всякаква, но поне показа, че не е злобна и дребнава.

Така е. Аз на нейно място щях да стана и да си тръгна.

# 332
О, да, изненадата:))))) Изненада си беше! След купон с хора, с които се знаеш, след n-тата чашка първата песничка сигурно върви, но в Черешката на тортата?!?! добре, че половината ни я спестиха:))))

# 333
Храната беше интересна и явно вкусна, но иначе 33uu
Това ленено семе, дето ръсеше щедро в почти всичко, няма ли да им се отрази, хм Rolling Eyes, малко/доста неприятно на гостите...
С агнешките котлети за кучето, хавлиената кърпа за Сашка и тъпите песни беше доста глупаво.
Брюнетката - доста неприятна, зла и заядлива личност. Мислех да питам коя е тя, но ще се върна назад в коментарите ви, сигурно сте обсъдили.
Като цяло вечерта не ми хареса, беше скучно и натегнато. И предишните ли бяха такива?

# 334
И предишните ли бяха такива?
Цялата седмица е такава...

# 335
Ами тази Гери на мен не ми харесва. Дава заявка с вида си за някакво мило създание от 60-те, толкова съпричастна към това, че Сашка е "странна, различна", толкова толерантна една такава, толкова внимателна цели три дни, видиш ли, а тая вечеря на кол и накрая вулгарна песен за изненада, са в такова противоречие с вида ѝ, че направо ненавиждам такива хора. Sick Тя е някак си ... не знам, силен ще е израза, ама нечиста. Такава я усещам.
Да, и на мен ми направи впечатление това несъответствие.  Нежна, романтична - и бам - хавлия.  Twisted Evil  А  изненадата  върви за стари приятели, но не и за "Черешката", пошло ми стои някак, щом чак Сашка гледаше с недоумение. Mr. Green

# 336
  • Все на втория етаж
Много съм разочарована от гостите тази седмица.  ooooh!

# 337
  • София
Шеф Манчев бил Белия Кардинал.  Joy  Чух го от анонса за утре вечер.

# 338

+1
 Иначе шегата с хавлията не беше кой знае какво, Сашка трябваше да вкара малко хумор, не да се ежи.

# 339
Само дето беше подигравка. Много оригинално от страна на домакинята, която сервира десерта върху салфетка. Whistling

# 340
Вече имам чувствоото, че от продукцията са им казали - ще си заслужите хонорара, само ако  направите поне три гафа, а ако са повече, може и  хонорарът да е в повече. Иначе никак не си обяснявам глупостите,които натвориха участниците до тук / чак ми е безмислено да ги изброявам/. Да не говорим, че се държаха все едно никога през живота си не са посрещали гости. Има гнилоч в тази  черешовица Thinking

# 341
Ами тази Гери на мен не ми харесва. Дава заявка с вида си за някакво мило създание от 60-те, толкова съпричастна към това, че Сашка е "странна, различна", толкова толерантна една такава, толкова внимателна цели три дни, видиш ли, а тая вечеря на кол и накрая вулгарна песен за изненада, са в такова противоречие с вида ѝ, че направо ненавиждам такива хора. Sick
newsm10
Тази седмица е показно как да не посрещате гости. Като почнем с качването на масата на моделката, покривката и чашите на Сашка, измамата на Денди с консомето и тази вечер е върха с подигравката с госта. Дори да са го наложили сценаристите, една жена с акъл и претенции не трябва да се съгласява да поставя госта си в неудобно положение. Не стига ,че предизвика скандала, ами докато моделката разпъваше Сашка за хавлията ,Гери си досърбваше бульончето. Потрес! Това етика.... морал...как да се държим в общество.....всичко беше поругано .
Дори не го догледах , изтървала съм песенната изненада . И по добре, съдейки по мненията Ви.
Това предаване се изроди, не съм сигурна дали го правят по вкуса на драгия зрител или на продуцентите.

# 342
С тази покривка/хавлия наистина не й се получи на Гери.

Ама то няма как да се получи шега и как Сашка да се усети, че е майтап, защото всички коментираха само пред камерата покривката й. Никой не посмя да й каже нищо 2 вечери - нито на нейната, нито на Денди.
Жената си седна много ларж, бутнала покривката зад нея и даже не разбра какво се случва. И по едно време дивите селяндури започват да се смеят и онази обяснява как е използвала същата покривка за кърпа и как ходела по най-скъпите ресторанти, а такава покривка не е виждала. Аз пък като съм в София все по скъпи ресторанти и барове седя - нито съм я виждал, нито някой я е коментирал. Голямата прилика с Анелия, пък без грим прилича на травестит над 30те.

Ако Сашка е поп-фолк певица, то гостите са ПОП-ФОЛК!

# 343
Гери усети, че е сгафила и си затрая, ама другата, моделка ли е, каква е, веднага се набута между шамарите и взе да се драчи със Сашка. Mr. Green

# 344
  • София
Приготвената вечеря сама по себе си беше супер, от всичко бих хапнала, но...харесвам Гери много в публичното пространство, но "шегата" с хавлията беше откровено тъпа. Не може да наложиш на някого така да се "самоиронизира", особено щом е гост в дома ти и след тази провокация да си мълчиш зад бара, посръбвайки супа и гледайки сеира на Сашка и моделката.   Stop

Общи условия

Активация на акаунт