Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 118
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 315
Много тъпо беше това с хавлията.

# 316
Да го отровим! hahaha Joy

С тази покривка/хавлия наистина не й се получи на Гери.

Peace

# 317
Проява на много лош вкус беше това с покривката. Злобничка си е тази Герка.

# 318
Единствената ми забележка е относно сервирането на бара и този компромис със сигурност ще и отнеме още повече точки (освен завистта на другите домакини, която при някои взе да си личи прекалено)  - много е неудобно да се въртиш наляво и дясно, чудейки се къде да си завреш краката  Confused Трябвало е да намерят решение.

# 319
  • София
Единствената ми забележка е относно сервирането на бара и този компромис със сигурност ще и отнеме още повече точки (освен завистта на другите домакини, която при някои взе да си личи прекалено)  - много е неудобно да се въртиш наляво и дясно, чудейки се къде да си завреш краката  Confused Трябвало е да намерят решение.
И ръцете трябва да си вдигат нависоко,а чиниите им под носа, не е никак удобно.

# 320
То видимо нямат място. Тя е толкова нисичка, едва се подава от барплота като им подава ястията. Но всичко изглежда вкусно.

# 321
То видимо нямат място. Тя е толкова нисичка, едва се подава от барплота като им подава ястията. Но всичко изглежда вкусно.

Дааа -  вижда се, разбирам защо е така Peace , и ако аз ѝ бях на гости нямаше даже да го споменавам, обаче усещам тези как ще мрънкат   Confused  Ето я мутресата - започна да ги реди  Confused

# 322
И какво, Гери се подиграва за хавлията, пък сервира на салфетки...

# 323
На едните в чинии, на другите на салфетка, що така?
Тъпо беше това с кърпата.

# 324
Това, на което ги настани прилича на облицован подпрозоречен зид от усвоен балкон  Rolling Eyes Неподходящи столове за височината, няма къде да си сложиш краката...
Отделно - не харесвам маса без покривка. По-добре на Сашка покривката, отколкото голата маса  Stop
Много неподходяща шега с нея...

Месото беше ужасно според мен.

П.П. Сашка не знам какъв човек е, но смело раздава десетки без значение как се отнасят с нея, прави добро впечатление.

# 325
  • София
Не я порязаха много за бара, явно им е харесала вечерята!

# 326
Тази седмица е брутална.
Ужасно тъжна се чувствам след всеки епизод - то бива, бива низост, но чак толкова не бива. Няма участник, който да ми хареса до момента.

# 327
  • София
Тази седмица е брутална.
Ужасно тъжна се чувствам след всеки епизод - то бива, бива низост, но чак толкова не бива. Няма участник, който да ми хареса до момента.
А аз очаквах да е много смешна и забавна, но ми беше скучно.

# 328
Според мен би било по-правилно да оценяват факта, че домакинът ги е поканил в дома си, дори и с известни неудобства, иначе в ресторант всеки може да се представи на ниво. Затова отнемането на точка като Константина по такава причина е прекалено.
Отделно шегата с хавлията беше дебелашка, но Гери се оправда, че Сашка нямала чувство за хумор и я била надценила. Ами и така да е, тя ти е гостенка, не върви да й се подиграваш.

Сашка може да е всякаква, но поне показа, че не е злобна и дребнава.

# 329
Аз изгледах само епизода със Сашка и ми е достатъчен за седмицата. Обаче ви чета и си представям. Така ми е  по-забавно  Laughing. Ако чак нещо съм пропуснала , ще наваксам. От снощи и сега нямам мотив да гледам .

Общи условия

Активация на акаунт