Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 129
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 360
Има разминаване между образа,който гради Гери ...
... по принцип май. Заради това не харесвам такива хора, щото надянала маска на мила, праведна дори на вид, някаква такава душа-камбана, а тя... хич не е мила и кротичка, каквито фалшиви заявки даваше тук.

# 361
  • София
Ако от пишещите тук има живеещи в Германия да кажат, там на хавлиени покривки ли се хранят? Че Сашка каза, че били неграмотни другите.

# 362
Аз не бих пила от мръсна чаша и според ситуацията ще помоля за друга чаша, също ако толкова се впечатля от покривката пак има достатъчно начини на момента да се отбележи и да се види реакцията на домакинята и оттам или спираш или решаваш да се подиграваш. Но то затова пък хората са различни.

# 363
Ако от пишещите тук има живеещи в Германия да кажат, там на хавлиени покривки ли се хранят? Че Сашка каза, че били неграмотни другите.

Не. Ххахахахах. Може да са използвали хавлии за покривки през Втората Световна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От 7 години, не съм виждал никъде такава покривка - нито в дом, нито в ресторант...
А и твърдението, че дома й е по немски образец... Сигурно в дълбокия прованс има, някъде, изоставена къща, досущ като техния апартамент ...

# 364
  • София
Аз не бих пила от мръсна чаша и според ситуацията ще помоля за друга чаша, също ако толкова се впечатля от покривката пак има достатъчно начини на момента да се отбележи и да се види реакцията на домакинята и оттам или спираш или решаваш да се подиграваш. Но то затова пък хората са различни.
В нейната вечер си казаха всичко, дали пред или зад камера, казаха си и в оценките го показаха.Защо продължават всички да дъвчат само Сашка?Правят си забавата на неин гръб, много просташко.

# 365
  • ВАРНА
 Аз имам хавлиена завивка за легло.Баш пешкир с грамадни размери.Ако е толкоз фешън да я замятам и за изискани сбирки на масата.

# 366
Аз не бих пила от мръсна чаша и според ситуацията ще помоля за друга чаша, ...
Бях много, ама много настойчиво поканена в непозната жена, рускиня(ако има значение) на парти за представяне на Амуей, когато беше все още актуално. Домът с тежки, красиви, дървени мебели, хубави килими, приятна обстановка. Домакинята - възрастна дама с вирнат нос, поддържана, маникюр, червило, прическа. Впечатляващо! Помолих за чаша вода, която ми беше поднесена в онези тежки руски чаши от дебело стъкло, които са с далечна имитация на шарките на кристал. В ръбовете на тези гънки на чашата имаше кафеникава лой, наслоявана сигурно с години. Как не изпуснах чашата, не знам! Имах чувството, че ме ухапа като ми я подадоха. Такъв ужас никога не бях виждала... Непозната жена, наистина надута, не посмях да искам друга, ЧИСТА, чаша и си останах жадна. Не знам дали забелязаха, че поисках вода, а не пих (друго не сервира на никого, дори кафе както обичайно се правеше на такива партита). Но такъв контраст между човек, дом и посуда ме потресе! ooooh! А с така напевен руско-български обясняваше вълшебните качества на Dish Drops... ooooh! Никога през живота си няма да забравя тази случка! Ужасяващо за мен е да ти поднесат храна или питие в мръсни чинии, и чаши.

# 367
  • София
Аз имам хавлиена завивка за легло.Баш пешкир с грамадни размери.Ако е толкоз фешън да я замятам и за изискани сбирки на масата.
hahaha

Сашка, където и да участва става за смях, не помните ли танцовото предаване ?
Защо се съгласява да участва, като се знае, че ще стане за смях ?

# 368

А мислиш ли,че си дава сметка за това?Тя си е просто такава.

# 369
Гери се изложи вчера.
Очаквах друго поведение от нея, но това, което видях, не ми хареса  Peace

# 370
Тя не знае, че ще стане за смях! И тя има другите за странни.
Освен това и тя трябва да се храни... Това може, това прави. Едва ли ще се съгласи, ако я викнат да копае някъде и ѝ обещаят добро заплащане, тя просто не го може това. Има хора, които са готови по всякакъв начин, който е сравнен с лежане по гръб, да си изкарват парите и не им пука какво мислят другите. Тя иска само да си мисли, че като не я снимат от дясно, изглежда добре. Не е по-умна от тризначките, примерно, не е и по-различна от тях, просто други са нещата, които я вълнуват.. Има хора с толко капацитет, като щраусите - с око, по-голямо от мозъка.

# 371
  • София

А мислиш ли,че си дава сметка за това?Тя си е просто такава.

Ами нали има мъж, приятели те не и ли казват ?
Не разбирам защо трябва да сме толерантни към простотиите и ?  ooooh!

# 372
Защото взима хонорар Mr. Green Едва ли вече някой я кани за песни. Между другото, снощи Сашка каза , че всичко в дома и било купувано от мъжа и, защото тя нямала нищо и всичко било негово newsm78 Така че може и покривката да е негова покупка / или подарък от  мама  Mr. Green/ Според мен по-скоро трябваше да е поръбена, а не да висят конци.../явно е купувана на метър/. Всяка вечер пият вино в едни и същи големи чаши - да не са служебни newsm78

# 373
  • София
Като взима хонорар ще си понася цената на славата.
Не ми се вярва да няма 20 лв. за нормална покривка...  ooooh!

# 374
Не ми се вярва да няма 20 лв. за нормална покривка...  ooooh!
Има, но на нея и тая покривка си ѝ върши работа. Защо да харчи 20 лв за друга, като не ѝ пука как я приемат другите. Дреме ѝ че не им харесва.
Колкото до понасянето на славата, не само че си я понася и също не ѝ пука, но както виждаш има и претенции да се съобразяват с нея.

Общи условия

Активация на акаунт