Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 118
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 390
Аз не я познавам тази Турийска, но името ѝ се спряга с изисканост, финес, изкуство... Моооля?! Sick

# 391
  • София
Защо никой не смее гък да каже на Денди?

Защото са страхливци.
Което не означава, че трябва да се търпят на Сашка простотиите. Ако някой се опита да я критикува тя веднага става нападателна, както и снощи ги нарече неграмотни. Не помните ли какви глупости сипеше по адрес на Нешка Робева ?
Простотии не бива да се толерират, поне аз не бих...

# 392
И защо мъжа и готви , а не тя ?!  Заслужи си и двете целувки в ефир....
Да го направят формата за семейството , приятелите готвят...

# 393
  • София
Е на Денди готвач му приготви всичко...

Това предаване вече на нищо не прилича. Жалко...

# 394
  • София
Kой беше мъжа й, който готвеше или който пееше. И двамата се казваха Ясен?

# 395
Готвещият е мъжът й.

# 396
Колко точки събра Гери

# 397
Мазненето ѝ помогна да събере 39.

# 398
  • София

Защото са страхливци.
Което не означава, че трябва да се търпят на Сашка простотиите. Ако някой се опита да я критикува тя веднага става нападателна, както и снощи ги нарече неграмотни. Не помните ли какви глупости сипеше по адрес на Нешка Робева ?
Щеше ли да ги каже, ако не я бяха подбрали пак?Ми Денди може и да се ядоса, но Сашка, а не той, беше темата на всички гости тази седмица.Въпреки всички напъни на Денди, Сашка с една покривка ги накара цяла седмица да говорят за нея. Joy

# 399
Мазненето ѝ помогна да събере 39.
Shocked Е, какво гледаме ние - театър на абсурда и еманация на лицемерието...

# 400
Ами това гледаме. Като ги слушах как се прехласват на Денди по менюто. Хайде да кажем вчера може и по-вкусно да им е било, ама по принцип - ох, ах, чудесно.

# 401

Защото са страхливци.
Това към нея не бяха критики, а откровени подигравки. Наистина не е културно някой да те покани и храни в дома си, а ти да му се присмиваш в лицето. Съответно тя се защити, както си може.

# 402
  • Sofia
Извинете,че пак се връщам на покривката...покривка е,да,но за легло,не за маса Naughty Видях подобни за покриване на легла и спални.

# 403

За съжаление не само ги толерираме, но и насърчаваме телевизиите да бълват още простотии. Ако не толерирахме по никакъв начин простотии, нямаше да гледаме това предаване в сегашния му вид. Както и Брадъри, мадъри и други тъпотии.

# 404
ДОкато има такива патки като двойничката на Анелия и всички от миналата седмица които викат ААААУУУУ, УААААУУУУ на всяко нещо, простотията ще ни завладява!

Общи условия

Активация на акаунт