Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 122
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На мен много ми напомня на Ралица Паскалева, не на Анелия. Но пък Паскалева е много по-приятна от тази.

# 406
  • София
 Напишете в гугъл "плюшена покривка" и вижте колко много резултати ще излязат.

# 407
Чакай малко Stop едно е плюшена, друго е хавлиена. Laughing Crazy
Няма нито една хавлиена!

# 408
  • София
Чакай малко Stop едно е плюшена, друго е хавлиена. Laughing Crazy
На мен ми се стори плюшена. Peace

# 409
Цяла вечер спорът беше за хавлията, дето от едната страна има "такова" и от другата страна има "такова", и е хавлия, или аз се обърках вече?! Rolling Eyes
И не е нужно да е такава покривката, можеше да е просто ей такавка за 6-7 лв. Познай какви асоциации ми навява тая гиганска кърпа за след баня, на която те ядоха... Sick ooooh!

# 410
А на Сашка мъжът ѝ наистина ли е германец?
Направо да се чуди човек как се разбират Grinning

# 411
  • София
А на Сашка мъжът ѝ наистина ли е германец?
Направо да се чуди човек как се разбират Grinning

Българин с немско гражданство Wink

# 412
Цяла вечер спорът беше за хавлията, дето от едната страна има "такова" и от другата страна има "такова", и е хавлия, или аз се обърках вече?! Rolling Eyes
Според Сашка само от едната страна имало "такова", значи е покривка. Naughty

# 413
А някой твърдеше че и от двете страни имало "такова", нали си бърсаха ръцете в нещото. Laughing

# 414
Според Сашка само от едната страна имало "такова", значи е покривка. Naughty

Даже "окосмение" беше.  Mr. Green

Всички се изложиха тази седмица. Rolling Eyes  Без Дий. Тази Константина се оказа голяма змия. Толкова ли е трудно да се държиш възпитано и прилично няколко вечери в компанията на непознати?  Rolling Eyes 

# 415
Толкова ли е трудно да се държиш възпитано и прилично няколко вечери в компанията на непознати?  Rolling Eyes 
Когато същността ти напира и превземе преструвките, вероятно не е лесно. Laughing

# 416
Когато същността ти напира и превземе преструвките, вероятно не е лесно. Laughing
Явно Crazy

Не обичам да се храня на гола маса, но ако ида на гости и ме сложат на такава, няма да кажа нищо или ще отбележа веднъж, съвсем кратко, мнението си (ако някой ме попита).
На каквото ще да ги е сложила Сашка, това тяхното е отвратително поведение. Явно се мислят за много оригинални и интересни.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 14:48 от Не се сърди, човече

# 417
Както обясняваха как трябва да приемат хората "различните" и както някой правилно отбеляза още първия ден, че се държат със Сашка като човек с ментални проблеми, изведнъж решиха да я смачкат и да я оглозгат, за да покажат своята стойност и превъзходство. Не че имам против призива да не се толерира простотията, не трябва да се толерира, така е правилно! Сещам се за оня Пацо от ББ, дето му даваха трибуна да лее тъпота и простотия по телевизиите на воля, но да се преструваш два дни на широко скроен и над нещата, и на третия да си покажеш истинската същност - чуд-но!
Колкото за Константина, егоцентризмът ѝ си пролича още първата вечер. Mr. Green Но Гери... Гери! Пак казвам, образът ѝ е на светлинни години от същността ѝ!

# 418
Извинете,че пак се връщам на покривката...покривка е,да,но за легло,не за маса Naughty Видях подобни за покриване на легла и спални.

+1

И на мен ми досадиха мн с тази клаустофобия на Сашка.

# 419
  • ВАРНА
 Добре,че беше Сашкината хавлия и Хименус (ли беше 😜) щото иначе умирахме от скука.Няма,какво да се чепка.

Общи условия

Активация на акаунт