Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 102
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 420
Хибискус Mr. Green
Хининус, всъщност каквото и да значи това. Crazy

Това с "хайде и ние да се качим пеша, за да подкрепим Сашка в клаустрофобията ѝ" беше такава отврат, точно като призива да прекараш един ден в инвалидна количка, в съпричастност с хората, чийто живот преминава в такава количка...

# 421
Ама Денди като е мн начетен, не знае ли, че кокали не се дават на кучетата. Хибискус Апна кокалчета, не е ок това.

# 422
  • София
Хининус е японски хин, оттам идва името.
Всъщност не, от старо негово интервю
Цитат
Далматинката я кръстих Марципан, защото благородният марципан е бял. А този е толкова сладък, че трябваше да му измисля някакво горчиво име. Реших да бъде Хинин. Обаче той е все пак японски принц, та реших да е Хин-ин. Накрая си помислих защо пък да не сложа някаква такава наставка старогръцко-японическа и стана Хининос", спомня си той

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 15:18 от Аглея

# 423
Всъщност само Денди направи опит да измести въпроса, не съм му фен, но не мога да не съм обективна Peace

# 424
Всъщност само Денди направи опит да измести въпроса, не съм му фен, но не мога да не съм обективна Peace

Точно така, др мълчаха като пънове.

# 425
Пропуснала съм момента, защото пишех в една тема тук, слушах телевизора и мъжа ми едновременно Laughing Чух го Денди по едно време, че възхваляваше издателството на Турийска, покрай леля Дочка(която, впрочем, също се преекспонира по неудачен са себе си начин, вероятно под давлението на същата тази Турийска, щом тя я издава и се опитват така агресивно да набутат на читателите тази "проста женица от Куртово Конаре, дето продава обуща в Германия") съм чула нещо за това май. Написал поредното си творение и щял да иска те да го издават, щото били велики - прозира взаимната им изгода и от там раболепниченето двупосочно, но какво е казал в защита на онеправданата Сашка?

# 426
Ама Денди като е мн начетен, не знае ли, че кокали не се дават на кучетата. Хибискус Апна кокалчета, не е ок това.
Те не са ли опасни само пилешките и кокоши кости? newsm78

# 427
...но какво е казал в защита на онеправданата Сашка?
Доколкото чух, че и аз не слушах много внимателно, нещо от сорта на това да не се занимава с тях, те не разбирали от такива неща, и че в Карлови Вари само такива кърпи-покривки имало като били със Сашка.

# 428
О, Бижу, сетих се, че Гери като подаряваше книгата на Сашка за леля Евдокия и пак нещо многозначително наблягаше, че е за една обикновена женица, която искала да отиде "на Америка", но успяла да отиде "само на Германия". Mr. Green

# 429
О, Бижу, сетих се, че Гери като подаряваше книгата на Сашка за леля Евдокия и пак нещо многозначително наблягаше, че е за една обикновена женица, която искала да отиде "на Америка", но успяла да отиде "само на Германия". Mr. Green
Дада, това го чух и усетих подтекста, също се впечатлих като теб. Peace Даже като видях коя книга беше предвидила за нея, се сетих какво точно влага в това, преди още да обясни по "нейния си начин" за какво иде реч в книгата...

# 430
  • София
Откак разбрах,че леля Дочка е брадат младеж, вече не ми е интересна.

# 431
Докато Константина беше директна  в заяждането си с пустата покривка/ само това ли намериха за тема за разговор  Mr. Green/ , Гери беше доста прикрита и подмолна, с недомлъвки, целящи да те клъвнат newsm78

# 432
...какво е казал в защита на онеправданата Сашка?
Не помня точно, но се опита да измести разговора към друга тема. Съвсем тактично, незабележимо, но далеч от нея.

# 433
Ами той ... е странна птица, но според мен е по-читав от Минч. Той сякаш бълва по хора, които са наистина "кучки" и могат да се защитят. Алкохолът го превръща в идиот, а иначе може и да има хлебец в него. Но това само от откъслечна преценка. Ако го изучавам задълбочено, няма да ми е лесно, според мен е трудно търпим въпреки наличието и на положителни качества. Поне ми се струва, че е чел повече, за разлика от другия подобен.

# 434
Пропуснала съм момента с десерта върху салфетка. Кои гости бяха "уважени" по този начин?

Дий и Константина ядоха десерта върху салфетки, Денди и Сашка бяха с чинии.  Peace

Благодаря  bouquet
Ами още една тъпа изцепка на Гери, значи.

Някой знае ли кой ще участва следващата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт