Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 448
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 750
Трифон Михайлов, предприемач.
Мерси, Шушон
Ще видя сега какво пише за него гуглето Laughing

# 751
Ауууууу, ужасно ме дразни Саня. Как можа да му даде 8 точки. Това не ям, онова не ми понася. В нито една тема не може да включи, само пърха с мигли. Чудя се какво намери в нея Ники. Пфууу. Twisted Evil
Браво на Трифон! Нека има повече такива млади хора. Адмирации.

Аз съм яла таратор с моркови, т. е. предлагали са ми, опитах от благоприличие. Не е лошо. Но беше без яйце.

# 752
Красивата опаковка го поряза с 8 точки. И то с какви абсурдни мотиви. Реално на нея не ѝ хареса, де, личеше си. И скучаеше.
Затова казах за нея снощи това

Тя не е беззащитно фино същество, ако прозреш под флегматичното излъчване. То е по-скоро безразличие към заобикалящото я, самодостатъчност, досада от света, защото ѝ е скучен.

# 753
  • София
Тортата от моркови е хубава, не е като в онзи виц  Laughing Аз лятото правя сладко от зелени домати и е страхотно или от зелените орехчета, такава йодна профилактика става  Mr. Green  Тази есен съм решила да засадя маслодайна роза и да се пробвам да правя сладко от рози. Хареса ми вечерята на Трифон, нестандартна, не е моята, но с удоволствие бих опитала.

# 754
От нещата на масата тази вечер и аз май само на питката щях да наблегна:))) , е с някой картоф покрай сухата пържолка:)
Но младежът е иновативен и амбициозен, хареса ми!

# 755
Кое не приготви сам, че Саня му даде 7 точки? Бижу много точно я е описала. Сигурна съм, че Ники е един чехльо вкъщи. А майка му ще чака специална покана, за да отиде на гости в апартамента, който тя е купила. Ся, с кви пари, е друга история.

# 756
Шушон, според мен визираше платото с мезета Санчето.

# 757
Шушон, според мен визираше платото с мезета Санчето.
Не, купичките с катъка и лютеницата със сирене.

# 758
  • София
Разядките бяха готови (той им каза), а четиримата не повярваха и че питката е направил сам. По принцип моето мнение е, че беше редно да приготви нещо и за нея, един котлет на тигана става за минути, ако не му се е занимавало с постно ястие.

А относно родителите, и у нас не идват ничии родители без уговорка, не виждам нищо странно  в това, всеки си живее, всеки да си кани, когото иска, стига да не ощетява държавата.  Peace  

# 759
Саня много дразни, какво само повтаря - рибка, рибка, рибка? Да я беше сготвила като толкова и се яде.

# 760
И мен започна да ме дразни Саня. Не се вписва в компанията и си е намерила вариант за изпъкване чрез месонеядене. Това , че си изключил месото от храната си , прави ли те вегетарианец  newsm78 / не съм много наясно , защото тя сподели , че хапва. затова смятам , че е на хранителен режим , а не вегетарианка /.
Човекът цял ден се бъхти , беше и накупил неща , за да има всичко и да не останат гладни , а не , както при нея беше скромно и дозирано. А-ма ха , не беше права с оценката  #Cussing out

# 761
Забелязала съм, че   участниците най-редовно обясняват как им се яде шоколад и въпреки това  най-редовно си правят бисквити с мляко в разни варианти:)))
Изобщо ядят им се разни неща, но чакат друг да им ги приготви.

# 762
Само на 32 години е, а с толкова много неща се захващал и е успявал. Харесва ми Трифон. За сега.
Е ,какво толкова е успял?
За меда ,ок,друго не разбрах,бизнес ли има?

# 763
  • София
Масово отбиват номера с десерта, интересна рецепта мнооого рядко да видим, все приготвят кремчета, млекца, неща, които не отнемат повече от 5 минути.

Има два бизнеса в момента, едното е с дървените блокове, които продава в чужбина, другото е, че продава и разработва специален модел кошери, които са за градски условия. Гледала съм го в едно предаване, технологията е различна, така че да може да се обслужва лесно, не са обикновени кошери. Каза, че преди това е имал други бизнеси.

# 764
Бизнесмен ,пък живеят в 40квадрата жилище

Общи условия

Активация на акаунт