Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 653
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Димо измисли професия на Жени - "домакинката"...  Wink

# 1 366
Ох, ако й бях майка на тази Снежана и гледах епизодите, щях да се гръмна, честно Mr. Green

# 1 367
Снежана е ужас, направо не знам кой я търпи в обкръжението й. За тези знаем, че са само за тази седмица Grinning

# 1 368
  • по пътя
Това момиче развали всичките вечери. И защо говори така все едно е надрусана?

# 1 369
  • в резерват
От страх да не си развалят ренюмето ли?  Rolling Eyes
Защото едно е да гледаме фотошопнати снимки в сайтовете им,друго е да готвят и храната да се оценява от реални хора..

ами за някои хора Мастършеф е компрометирано състезание и не искат да се забъркват в подобни истории......... Не всеки може 24 часа с месеци да е нон-стоп на педал. Готвенето е любов, а не е доказване в стил по-по-най.

# 1 370
  • Mediterraneo
Егати олигофрена дето е тази Снежана  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 371
Направих грешката да гледам днес!  Чудех се толкова ли е отвратна Снежана!  О!Да!Лигла, дразнеща и невъзпитана!

# 1 372
Жени много добре приема "чувството за хумор" на Снежана.
Говори някак лениво, провлачено... пияно... неприятно и отвратително.

# 1 373
  • DE
И Владо не е много в час. По очите му личи.

# 1 374
Направих грешката да гледам днес!  Чудех се толкова ли е отвратна Снежана!  О!Да!Лигла, дразнеща и невъзпитана!
И аз за първи път гледам тази седмица и съм в потрес Shocked Снежана пияна ли е, надрусана, малоумна ли, обаче е отвратителна и много невъзпитана ooooh!

# 1 375
  • София
Може би, защото Е !  Wink
А и съчетано с лигавенето и надменността е точно в десятката на простотията!
Макавеева е чалга актриса... скоро може да видим как обслужва нЕкой в ютюба... явно разчита на скандала, за да се говори за нея... политика е това, освен простащина...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 376
Няма ли кой да го застреля това нанадолнище да не мъчи себе си, хората около себе си и зрителите!  ooooh! Мислех си, че Марта Вачкова е гаден човек, Мариана Попова е непоносима мрънкаща лигла, но това чудо е срам за женското съсловие! По противно създание скоро не съм срещала... У-жас! Close Close Close

# 1 377
  • Sofia
На мястото на домакинята щях да помоля изнервената гостенка да си тръгне. Не се издържа.

# 1 378
На цялата седмица й се сложи едно клеймо заради това отвратително девойче. Съжалявам сътрапезниците й.

# 1 379
  • Пловдив
сигурно е...

Общи условия

Активация на акаунт