Отговори
# 225
Привет  Hug Hug Hug

# 226
# 227
  • Sofia, Bulgaria
     Ехооо здравейтеее Heart Eyes Hug

# 228
Здравейте! wavey wavey wavey

Къде сте?Дано настроението ви да е ваканционно! Peace Heart Eyes

Хайде сега малко да си спомним за втората сладурска двойка в ПО нали в момента са в много тежък период.
Скараните деца. Наистина са си деца.

Тъжната  Ейлюл. Наистина изигра тъгата много достоверно.

Ама тук Ейлюл добре го постави на място този дразнещ Узай.

И щурият Мерт, пробващ всичко, за да си върне любовта. Това още не са го давали.

Уникалната бащина подкрепа.

А тук според мен е истинското им щастие.

А това беше върховно. Много пъти съм го гледала и пак му се радвам на този момент.

# 229
Хубави булки бяха и добре се забавляваха.

# 230
  • Sofia, Bulgaria
Хубави булки бяха и добре се забавляваха.

Димана Heart Eyes Hug Hug

Кога другите са на почивка и сам фенът си е фен Grinning Grinning Grinning Grinning

След две седмици и аз го започвам,ама с бг.субт. Wink Laughing Laughing Laughing

# 231
Исе Hug

Аз го поглеждам вечер по БТВ Лейди и ми е приятно. Както казвам винаги, този сериал и сладурите ме зареждат много. Харесвам ги и ги гледам с удоволствие, когато мога, разбира се. Днес почиват и прегледах последните давани серии по ТВ-то, та си направих малък преговор, който споделих.
Исе,радвам се, че ти се появи в темата.  friendship

И едни мечти Wink Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 20:54 от Dimana-nova1

# 232
  • Sofia, Bulgaria
Исе Hug

Аз го поглеждам вечер по БТВ Лейди и ми е приятно. Както казвам винаги, този сериал и сладурите ме зареждат много. Харесвам ги и ги гледам с удоволствие, когато мога, разбира се. Днес почиват и прегледах последните давани серии по ТВ-то, та си направих малък преговор, който споделих.

Хубава вечер миличка wavey love001 love001 love001

# 233
Скрит текст:
Исе Hug

Хубава вечер миличка wavey love001 love001 love001

И на теб! lovekiss newsm51

И като започнеш да гледаш споделяй до къде си Peace

# 234
Привет, момичета  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И аз си го следя най-редовно сериала  Party Party Party Party И ме забавлява и ме просълзява и изобщо все още си ми е голяма тръпка  Grinning Grinning Grinning Grinning

А това беше върховно. Много пъти съм го гледала и пак му се радвам на този момент.

А каква доволна физиономия направи Селим след това  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 235
Вени, Hug

И мен някои сцени все още ме просълзяват Peace като

# 236
  • Sofia, Bulgaria
Привет, момичета  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И аз си го следя най-редовно сериала  Party Party Party Party И ме забавлява и ме просълзява и изобщо все още си ми е голяма тръпка  Grinning Grinning Grinning Grinning

А каква доволна физиономия направи Селим след това  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Вени, Hug

И мен някои сцени все още ме просълзяват Peace като

Все още не съм гледала сериал,който да го измести от сърцето ми Naughty Grinning Grinning Grinning

Вени Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 02:24 от Iskra Pandova

# 237
Здравейте! wavey wavey wavey

Да продължа с двойките в сериала.

# 238
Здравейте  wavey
Ох ooooh! слава Богу, не съм единствена!
Аз, спрях да го слрдя, по лейдито! Но, си преповтарям, първи сезон, по нета  Grinning любим ми е Heart Eyes
И от мен малко ЯмИрки  Wink

Има ли нещо по сладко, от пиян Яман  Grinning

# 239
Здравейте  wavey
Ох ooooh! слава Богу, не съм единствена!
Аз, спрях да го слрдя, по лейдито! Но, си преповтарям, първи сезон, по нета  Grinning любим ми е Heart Eyes
И от мен малко ЯмИрки  Wink

Има ли нещо по сладко, от пиян Яман  Grinning

DIDI888 Hugне си сама. Naughty Wink Тук сме няколко любителки на сериала ПО. С Исето и Вени се “виждаме“ тук и си припомняме хубавите мигове. Лято е, имам малко повече свободно време и поглеждам по БТВ Лейди сериите. Кефя им се на цялата приливно-отливна банда.
Много забавен и сладък е пиян Яманко. Peace

Общи условия

Активация на акаунт