Отговори
# 270

Musical ScoreMusical ScoreMusical NoteMusical NoteNotesNotesNotesMusical NoteMusical NoteNotesPeople DancerPeople DancerHands Wave

я да върна жеста на Бойче Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

YumYumNature FireNature FireNature FireNature FireYumYumYum

# 271
Бая горещо станало тука............... Thinking я да разхладим......... Party

Скрит текст:

# 272
дуууууууур бееее JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
MaskMaskMaskMaskMaskMask   пуууу, че гаден ScreamScream
не ти ли свърши албума с тоз Imp до обяд ми пълни Т с Ушака, сега разхлаждане TriumphTriumphTriumphTriumph

YumYumYumYum

# 273
не ти ли свърши албума с тоз Imp до обяд ми пълни Т с Ушака, сега разхлаждане TriumphTriumphTriumphTriumph

YumYumYumYum

Само 2 пъти съм ретуитнала бе....... Laughing  мърдаше и бях се затъжила.... Party Joy Joy Joy Joy
Ама като ти надипля докторчето и си траеш.....не се оплакваш........... Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Албума не е мой............ Stop  крадвам си ги............ Blush   и свършване нЕма..... hahaha

# 274
Само 2 пъти съм ретуитнала бе....... Laughing  мърдаше и бях се затъжила.... Party Joy Joy Joy Joy
Ама като ти надипля докторчето и си траеш.....не се оплакваш........... Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Албума не е мой............ Stop  крадвам си ги............ Blush   и свършване нЕма..... hahaha

докторчето ти е блокирано във филтрите,  TrollfaceTrollface   барабар с кривото Джемре и Късокракая   TrollfaceTrollfaceTrollface

YumYumYumYumYumYumYum

# 275

YumYumYumYum

Ех че беше хубав тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 276
# 277
# 278
Добър вечер!Гледах си Кварталът на богатите с превод във ВК обаче ми изчезна и не мога да го намеря.Моля дадйте ми линк,че малко ми остана а отпуската свършиииииии!Благодаря предварително!

# 279
Добър вечер!Гледах си Кварталът на богатите с превод във ВК обаче ми изчезна и не мога да го намеря.Моля дадйте ми линк,че малко ми остана а отпуската свършиииииии!Благодаря предварително!
В първия пост на темата има линк, откъдето можеш да си изтеглиш епизодите с превод  Peace

# 280
  • Sofia, Bulgaria

Само тук ако все още е възможно Peace Grinning

https://mega.nz/#F!zwkHnICQ!odIA0IgjKSD1_x_cpTPtPQ

https://mega.nz/#F!UJhFQT4D!hih817SqAOeCdjIY_rtmUA

# 281
Добро утро! HugHugHug

Blue HeartBlue HeartBlue HeartYellow HeartYellow HeartBlue Heart

# 282
  • Sofia, Bulgaria
         Здравейте wavey Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 283
Привет  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes