Искам да кажа ... (127)_19.06-25.06

• 77 631
  • 898
  •   1
Отговори
# 405
Сбъдваща, това ме умори от смях Joy Поканен на лагер, но да си носи храна и да плати наем на собственика на земята после. Laughing Не бих се досетила, че иде реч за РД.

# 406
  • дядовата ръкавичка
Сбъдваща  Shocked. А децата нормално ли приемат поканата?

# 407
Ох, това голямо нахалство.
Момичета, понеже е лято, черпя с любими морски снимки.
Скрит текст:

# 408
  • някъде ... тук ...
Въх Crazy
Че те много си пазят личното пространство. Обикновените палатки са за двама.

Захир, точно в петък следобяд, че и по Хемус. Въоръжи се с търпение по тунелите и тапите Hug

Съни, благодаря за почерпката bouquet

# 409
Айде бе, няма как? Като си решил да правиш парти за без пари в градината си, па осигури си 2 големи палатки - назаем, под наем, купи, уговори предварително. Ако не можеш, прави нещо друго, което можеш и за което имаш условия.
Правили сме парти с преспиване на 13 броя деца в къщи. Не съм ги карала да си носят матраците.

# 410
  • Варна
И аз чета Бърдс, винаги.

Захиро! Какво се чудиш, че няма желаещи? Те хората са се втрещили като са те изчели и най-вероятно са решили, че интелектуално не са ти на нивото, че да делите една кола за няколко часа Simple Smile Иначе аз работя с много медицински кадри и обявата ти ще си я запазя за да им я показвам, вярвам ще я оценят подобаващо.

# 411
Сакън, що да не съм!! Ще пусна чалга!!!! Ще карам с ръката с часовника на стъклотооо, ще гледам лошо, дори ще псувам!  Hug
Само някой да се навие!!  Grinning

# 412
Сбъдваща, права си разбира се. Там поне има толкова възможности за наемане на всякакво оборудване, че и закупуване за без пари от църковните магазини и тези към БЧК.
Чист тарикатлък си е да направиш РД на детето си без пари.

Захир, има групи за споделено пътуване. Ако наистина търсиш компания, било и от непознат, пусни там обява. Само не споменавай, че си нов шофьор. Simple Smile

# 413
  • София
Ах, Съни, в сърцето ме удари  Blush Много вече ми е належаща почивката на мен, усещам как дойде периода, в който ме дразнят дреболии в офиса и колегите, омръзнали са ми всички кафета, всички обяди и т.н. Имам обаче 2 пълни седмици до отпуската, ще трябва да се избутат някак.

Сбъдваща, посмях се на чужд гръб  Laughing

Иначе всички си ви чета аз, никой не прескачам, хеле пък адашката Бърдс Wink

# 414
 Hug Crazy Hug
ЗАХИРЧЕ,идаааааа......... !

СБЪДВАЩА,сигурна съм,че децата ще си прекарат супер!А светът е много шарен,наистина!

# 415
10 дни имам аз докато го видя пак това чудно място. Нямам търпение вече, дано сме здрави, че вече едва издържам. Аз моите нерви съм казвала и друг път как лекувам. Че не се издържаше вече.

# 416
Днес ще направя болонезе в голямата тенджера и половината ще замразя. Аз си карам перманентно на салата с риба тон, но дечковците търсят нещо готвено. Крем-супа от тиквички също е в плановете днес, но това се прави между другото.

Да споделя каква покана за рожден ден донесе големия синковец. Голям смях падна.
Скрит текст:
Та почва стандартно : "Скъпи Едикойси, сърдечно те каня на 13-тия си рожден. Ще го отпразнуваме като си построим палатков бивак в нашата градина на дата ... , адрес ... , от токова до толкова часа. Моля, потвърди присъствие на тел.... до дата... " До тук чудесно. Но после продължава: "Моля, носи си палатка, спален чувал, изолираща постелка, фенерче, спрей против комари, шише с вода, бански, кърпа, пижама. За вечеря ще грилваме на открито, така че си носи месо и зеленчуци, подготвени за печене на огън. За подарък бих се радвал да получа пари в брой."
Та тъй...Виждала съм какво ли не по покани за рождени дни, но това определено избута всички от първото място в личната ми класация за любезно нахалство Simple Smile
Снощи детето се обади да потвърди присъствие, там ще са половината му приятели и все пак ще е весело. Нямаме палатка и нашия попита дали в палатката на някой друг би се намерило място за преспиване. Отговорът - "не, купете си палатка, всички места за спане са заети" Simple Smile
Та тъй... посмяхме се де... А палатка ще си купим, планирали сме, но не и за този рожден ден баш. Тц и пак тц.

Отначало се разхилих, защото си помислих, че е някаква шега.
После направо зяпнах и се ядосах.
Аз съм малко крайна и на такава покана няма да се отзова, освен това ще обясня на детето доводите си. Чак пък такава меркантилност- иди, купи палатка, пък и храна си носи. То поне да беше организирано на къмпинг някакъв, че да кажеш- природа, звезди, а то у дома, където и да е това "у дома".Че и месо си носи и зеленчуци.

Моето дете си носи такива неща на лагера, на който ходи всяко лято/ без палатка, защото не е с преспиване, прибират се всеки ден/, вкл. месо и зеленчуци последния ден, но е съвсем друго- има ръководители, които ги обучават в разни неща, има ориентиране, катерене с обезопасителни материали, стрелба с лък, езда. Поне нещо такова да бяха организирали...Че и пари, за какво, за едно парче торта ли...

Тъй като не обичам обобщения, все пак да питам-Сбъдваща, това национална особеност ли е или изключение, манталитет на съответните хора. Все пак, сигурна съм че при нас и през ум не би му минало на някого да пусне такава покана.

# 417
  • София
Аз моите нерви съм казвала и друг път как лекувам. Че не се издържаше вече.

Как? Не си спомням.

# 418

Наистина лииии?!!  Shocked Божеее! Имаме печеливш!!!

Ненавиждам групите за споделено пътуване. Аз го казвам само на познати, малко или много. Нито аз бих се качила с някой непознат, нито искам някой в моята кола. 3 часа какво ще си говорим!? Аз имам селективна социалност, на моменти граничеща със социопатия към определени прослойки. Тц, не е за мен. Отделно, аз не бих се качила при кой да е да ме вози.  Mr. Green Което е иронично, предвид поканата ми ама...това е положението.

# 419
Скрит текст:
С капките на д-р Бах. На мен ми действат отлично. Почна ли да крещя като истеричка за щяло и нещяло, веднага поръчвам капки. Ако усетя малко преди това, още по-добре, че да не надувам главата на домашните.

Общи условия

Активация на акаунт