Августовските хипопотами скоро ще са секси мами

• 49 640
  • 470
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро  bouquet
Есенция, честит син!Да бъде здраво и спокойно бебе пожелавам! На теб бързо възстановяване и като имаш време и желание, разкажи как мина всичко Simple Smile
Nadomma, педиатърът няма ли заместник  newsm78 По принцип и аз не смятам, че има проблем, ако те посети по-късно Simple Smile
gEHu,  и аз така процедира, ама факт, гумата е замърсена  newsm78
guerry, измисли ли как да изпереш тази част на кошара  newsm78 И аз се замислих как да стане  newsm78
За толкова рано сутринта туй от мен  bouquet

# 376
Честито бебче , Есенция HeartHeartHeart
Бъдете живи и здрави и много радост за напред и мноого любов Heart

# 377
  • София
М_i_G единствената ми идея за сега е с един препарат Живасепт който имам, той е дезифектант да забърша матрака и толкова. Не смея да го топна във водата. Та още приемам идеи.

Трябва да се пита за това с педиатъра, не че са от голяма полза като минат. Но трябва да си има и заместник непременно и той да мине.

# 378
Момичета , честито вече сме при лъвовете и лъвиците Animal LionAnimal Lion

# 379
Гери, моят матрак на сгъваемата кошара е сгъваем. Чист дунапрен с калъф  - прала съм го много пъти, нищо му няма.  На дървената кошара матрака няма да го пера, но съм чувала, че ги карат на автомивка и перат с пароструйка.

# 380
Момичета много съм притеснена има ли някой подобен проблем.Преди седмица ми се появи генетален херпес,доктора каза да се мажа с ацикловир изчезна сега се появи пак.Консултирах се с трима гинеколози те са на мнение,че не би трябвало да има риск за бебето,само нетрябва да раждам нормално.Аз така или иначе имам дата за секцио.Много ми е притеснено защото четох че винаги съществува и риск за бебето при такъв херпес.

# 381
Мисля,че е проблем само при нормално раждане, а ти щом ще си секцио няма проблем за бебето.

Момичета много съм притеснена има ли някой подобен проблем.Преди седмица ми се появи генетален херпес,доктора каза да се мажа с ацикловир изчезна сега се появи пак.Консултирах се с трима гинеколози те са на мнение,че не би трябвало да има риск за бебето,само нетрябва да раждам нормално.Аз така или иначе имам дата за секцио.Много ми е притеснено защото четох че винаги съществува и риск за бебето при такъв херпес.

# 382
Привет и от мен, момичета с августовски бебета! 😊🤰🏻
Попадам в групата с августовския термин (да се надяваме!), защото вече два месеца лежа ту вкъщи, ту по болници за задържане. С усилия се надявам да стигна и до средата/ втората половина на август и да мога да вляза в деветия месец. Но каквото е писано! 😓
С интерес следя написаното от вас и ще споделям мнения!

# 383
Здравейте мами, да се похваля и тук.Днес с планово секцио се роди моят син Никола с прекрасните мерки 3250гр,51см.На всички ви пожелавам това щастие.😉😉😉

# 384
Здравейте мами, да се похваля и тук.Днес с планово секцио се роди моят син Никола с прекрасните мерки 3250гр,51см.На всички ви пожелавам това щастие.😉😉😉
Честито да ви е жив и здрав,големият мъж.

# 385
  • София
Честита радост! Simple Smile

# 386
Честито, Есенция, Malail! Simple Smile Да са ви живи и здрави дечицата, а на вас бързо възстановяване!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Момичета, много благодаря, че ме светнахте за прането, взех си гел за почистване на пералнята от ДМ, един дезинфектант и бебешки прах за пране. Първо обаче ще почистя гумените части с белината на Аче (тази с фъскалото), за да може и отвън да е ОК. Купихме най-накрая креватчето с шкафче за повивалник, сега чакам ММ да го сглоби и после ще пера, за да подредя дрешките директно вътре, взех едни органайзери от Икеа и в тях ще разпределям.

Матрак за сгъваема кошара не знам как може да се пере, но за дезинфекция на плотове, пластмасови части и други нетекстилни ще ползвам обикновен йод, разтворен във вода. Трик от медицинска сестра, пробвала съм и наистина после мирише само на чисто.

# 387
Момичета колко преди раждането перете дрешките?

# 388
Malail,  честит да е Никола!  Да бъде здраво и спокойно бебе,  а на теб бързо възстановяване  bouquet
Julia_Check, и аз ще пробвам с този препарат да отстраня петната по гумата  bouquet
Bella_17,аз съм с термин 14.08, секциото ми е няколко дни преди това, та съм решила да се занимая с дрехите другата седмица Simple Smile
Записах си час за кардиолог, утре ще запиша за анестезиолог и алерголог. В петък сме с дребен на дерматолог и ще попитам за козметика за новороденото Simple Smile

# 389
Malail, честита ти радост! Много здраве и на новия член в семейството, и на мама бързо възстановяване!
Момичета, виждам, че не сте мн активни, предполагам, че си пишете повече във фб...
Аз съм в дива организация на всички шкафове вкъщи и на чистене и на най-невероятните неща, и всичката домакинска работа ми идва малко Tired Face Обмислям да извикам фирма за дограми, стъкла, мокети, килими и мека мебел, но това ще да е на 8-9.
Моят термин е на 23-ти, но водим преговари евентуално да изчакаме бебо сам да даде знак кога ще излиза. Следващият "преговор" ми е в четв Stuck Out Tongue Winking Eye
За дрешките, отделила съм три огромни торби с дрехи, обиколници, чершафи от баткото, + няколко нови бодита и утре ще си взема и доставката от mothercare, та обмислям др седмица да ги изпера, изгладя и да ги наслагам в торби в гардероба, за да се прашат възможно най-малко.
Да питам "пресните" мами (ако изобщо имат възможност да отговорят в момента) с какви дрешки изписаха бебоците ви? Обмислях боди тип камизолка и отгоре едно тъничко гащеризонче с дълъг ръкав. Как мислите, ОК ли е?

Общи условия

Активация на акаунт