ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 29 [245]

• 78 370
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...

ай, стига, че изпаднаха в обяснителен режим.  Joy Joy и ни пращат У фейса  newsm03 онази с редакциите  Mr. Green

Какъв е изводът?  Wink

# 436
онази с редакциите  hahaha hahaha hahaha hahaha   
що пък Ф  Rolling Eyes  rotfImbo  сигурно си мисли, че само там има ключалки  hahaha hahaha

на мен ще вярваш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  рускините да го духат  Joy

хубава Лейльош в Цюрих  Heart Eyes Heart Eyes

# 437

ай, стига, че изпаднаха в обяснителен режим.  Joy Joy и ни пращат У фейса  newsm03 онази с редакциите  Mr. Green

Какъв е изводът?  Wink

Знам ли  Joy  hahaha

онази с редакциите  hahaha hahaha hahaha hahaha  
що пък Ф  Rolling Eyes  rotfImbo  сигурно си мисли, че само там има ключалки  hahaha hahaha

на мен ще вярваш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  рускините да го духат  Joy

хубава Лейльош в Цюрих  Heart Eyes Heart Eyes

ами толкова знаят бе  Joy фейса  Joy то затова нета се превръща в нещо ужасно  Joy Joy преди малко по някакви новини даваха за някакво дете, което имало 500 хил приятели там  Joy Joy такова е положението.  Joy

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 20:20 от Ани (Aniska)

# 438
Рибките от темата, къде сте???
Спомням си, че не сме малко smile3521
Давайте да отплаваме към........ newsm78...... там където е акостирал Чачи и компаня, та да му паднем в ръчичките  smile3508
Ама той, наистина, е много запален рибар!
Чудя се  Thinking Thinking кой ли чисти рибата? И кой ли я готви? Как ли я готви?

ох...всеки с дертовете си  ooooh! ooooh!
Добра ви вечер, прекрасни  Heart Eyes Hug

# 439
  • Sofia, Bulgaria

Диди Grinning

# 440
  • Яко в Матрицата...
Ани Hug, изводът е да си стоиш за по-сигурно вкъщи Wink

Диди Hug, вярно да ти имам дертовете  Joy Ако има риба и гладни, все ще се намери кой да я сготви Laughing

# 441

ами аз така правя обикновено, ама днес направих една разходка, че то тези дни сватби, събития, риболов hahaha hahaha и то гледай какъв проблем  hahaha

# 442
  • Яко в Матрицата...
Ани, сватбата мина и замина, слава Богу Party Младоженците са на меден месец на Малдивите, няма да ги мислим, демек... А виж за наЩУ ми е дерт с коя ли девойка се вее из морето Thinking Мисля девойката, че нали по цял ден се целел в рибите Laughing

# 443

Диди Hug, вярно да ти имам дертовете  Joy Ако има риба и гладни, все ще се намери кой да я сготви Laughing

Рени  Heart Eyes
Скрит текст:
аз, много обичам риба, и да я готвя и да я ям  Wink ама да я чиста? Не Naughty Naughty все гледам, някой друг да свърши тази работа! А най трудно се чисти дребната риба, като онази дето Чачи, с харпун, я лови.  Shocked Shocked Shocked[/i][/b]

Знае ли се, какво учи Талай в Оксфорд? И нистина ли в Oxford university, или е в някой от другите университети в град Оксфорд? 
Merak ediyorum  Wink

# 444
Ани, сватбата мина и замина, слава Богу Party Младоженците са на меден месец на Малдивите, няма да ги мислим, демек... А виж за наЩУ ми е дерт с коя ли девойка се вее из морето Thinking Мисля девойката, че нали по цял ден се целел в рибите Laughing

ами явно бягат от СЪПРУГИТЕ  hahaha намират развлечение в риболова  hahaha не се знае изобщо има ли девойка или е Аталайчо само там  hahaha

Джадъъ, не се смей бе  Naughty Naughty Joy Joy

Знае ли се, какво учи Талай в Оксфорд? И нистина ли в Oxford university, или е в някой от другите университети в град Оксфорд? 
Merak ediyorum  Wink

казва се Аталай  Joy не знам къде точно учи.

# 445
  • Sofia, Bulgaria
   Ох бе заваляяя Party Party Party Party Party

# 446

Merak ediyorum  Wink

казва се Аталай  Joy не знам къде точно учи.

пак, ли?  doh doh doh rotfImao rotfImbo
Ани,  bouquet:

# 447

и да са пробвали спойка, било е преди година  Joy

ами явно бягат от СЪПРУГИТЕ  hahaha намират развлечение в риболова  hahaha не се знае изобщо има ли девойка или е Аталайчо само там  hahaha

Джадъъ, не се смей бе  Naughty Naughty Joy Joy

ами смешно е  hahaha hahaha hahaha  такъв напън и да родиш Ф  hahaha hahaha hahaha
това като - ама как да си сложа подпис, ама как да изляза от бета версията   rotfImbo rotfImbo

не е само Аталайчо  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448

и да са пробвали спойка, било е преди година  Joy
не пречи да пробват пак  Joy тя Кънчовица излезе упорита жена  Joy

ами смешно е  hahaha hahaha hahaha  такъв напън и да родиш Ф  hahaha hahaha hahaha
това като - ама как да си сложа подпис, ама как да изляза от бета версията   rotfImbo rotfImbo

не е само Аталайчо  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Която и да е, явно компанията й не му е много интересна  Joy щом рибата го влече  Mr. Green

# 449
Която и да е, явно компанията й не му е много интересна  Joy щом рибата го влече  Mr. Green

след риба всичко е приемливо  Mr. Green  hahaha hahaha  дори най-кофти компания  Joy

Общи условия

Активация на акаунт