ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 29 [245]

• 78 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Хелоууууууууууууу  Joy Joy

Лу,  Hug чок мерси за инфото.  Peace Знае Чачи кого да следва.  Peace

Аз сутринта видях новината в Т  Joy Joy и щях да се задавя с кафе  hahaha изненадах се много.  Joy Но изненадата беше приятна.  Peace Ако новината е истинска де  hahaha hahaha

На премиерата на Делибал още разбрах, че това момче не иска да играе повече герои от типа Емко  Mr. Green и Яманко  Mr. Green. И не иска да го вкарват в калъп.  Stop Каза го и в интервюто за румънската ТВ. Party Party Party В Т днес някой беше написал, че всеки може да играе влюбен  и така да кара до края на кариерата си.  Peace

И аз мисля, че ще е забавно.  Joy Joy Joy Тамам  hahaha към март ще докопаме филма и ако това за Нетфликс е вярно, някъде там ще има и новини за сериала, който аз чакам с ОГРОМНО нетърпение!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Засега обаче и за двата проекта няма официално потвърждение. Има само туит от Ранини, че филм ще има. Но май тя беше казала, че ще се снима през октомври.  newsm78
Друго нещо, казано от някой, на когото може да се вярва, ЙОК!  hahaha
ади, да снима този филм, фентъзито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes после да изиграе един лош и гаден гадняр  hahaha и може да минава зад камера  Joy

# 511
Хелоууууууууууууу  Joy Joy

..... после да изиграе един лош и гаден гадняр  hahaha и може да минава зад камера  Joy
И аз, чакам този мръсен,гадняр, с голямо нетърпение  smile3508
Виждам го в такава роля smile3521

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 22:13 от DIDI888

# 512

Относно килограмите - не смятам, че Чачи ще гони въпросните 144 кг  hahaha даже на последните снимки изглежда отслабнал.  Laughing

# 513
  • Яко в Матрицата...

Относно килограмите - не смятам, че Чачи ще гони въпросните 144 кг  hahaha даже на последните снимки изглежда отслабнал.  Laughing
Дано, Ани Heart Eyes, че го мисля от сутринта как ще ги качва тия кила Rolling Eyes hahaha hahaha

# 514

Дано, Ани Heart Eyes, че го мисля от сутринта как ще ги качва тия кила Rolling Eyes hahaha hahaha

Hug Той наистина каза в едното интервю, че е готов на всичко за работата си. Но стига то да е обратимо.  Joy Не ми се вярва да качи толкова килограми.  Peace То ще е зле за здравето му. Пък нали зимата се говореше, че има някакъв здравословен проблем, не беше просто грип.  Peace
Пък и ако снимките почват август, трябва да ги качи ударно.  Peace

# 515
АШКа ми гитти ....форевЪр демек викате............. newsm45   Crossing Arms

Благодарско на всички за всичко................ Heart Eyes Hug Hug Hug

Аз сабален пих от скапаното кафе......... smile3534 ма бях през тела....и докато се изфукам и....той се скапа.......... Sick пък и Ренка ме превари..... Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

ДжадЪ....... Heart Eyes Hug  за Мирайчето ясно...ма другата дет и забраЙх името коя е бе...... Rolling Eyes

И нека  се помляскаме малко...... Crazy Crazy Crazy че бая ми липсвахте........ Hug

# 516

Аз сабален пих от скапаното кафе......... smile3534 ма бях през тела....и докато се изфукам и....той се скапа.......... Sick пък и Ренка ме превари..... Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

ДжадЪ....... Heart Eyes Hug  за Мирайчето ясно...ма другата дет и забраЙх името коя е бе...... Rolling Eyes

И нека  се помляскаме малко...... Crazy Crazy Crazy че бая ми липсвахте........ Hug

Joy Joy Joy Joy скапаното кафе  hahaha

не бе, може да има ашк .. ама малко  hahaha hahaha
обаче за този Коджа Юсуф пише някакви неща  Joy ама за жена май нищо не пише  hahaha

ама Бойчееееее, само си помисли - те пехливаните полуголи ходят бе  Joy Joy Joy

# 517

обаче за този Коджа Юсуф пише някакви неща  Joy ама за жена май нищо не пише  hahaha

Полугол............ Crazy Crazy Crazy  ама от кръста нагоре или.....надолЕ........ Blush  Joy Joy Joy Joy Joy
Искрено се надявам да му внедрят една....... Peace нищо че историята не помни ....... hahaha

# 518

Полугол............ Crazy Crazy Crazy  ама от кръста нагоре или.....надолЕ........ Blush  Joy Joy Joy Joy Joy
Искрено се надявам да му внедрят една....... Peace нищо че историята не помни ....... hahaha

нИ знам нагоре или надоле  hahaha hahaha може само с една препаска да се разхожда  hahaha hahaha

# 519
Скрит текст:

нИ знам нагоре или надоле  hahaha hahaha може само с една препаска да се разхожда  hahaha hahaha

Те тоя филм тогава требе да се гледа само от интензивното

# 520

Оле бе.......... Crazy Crazy Crazy   Прощавай Трайков........ Blush Как ще се дочака пролетта  Rolling Eyes  Joy Joy Joy Joy

# 521
 Whistling Whistling

навързаха се  hahaha hahaha

Засега обаче и за двата проекта няма официално потвърждение. Има само туит от Ранини, че филм ще има. Но май тя беше казала, че ще се снима през октомври.  newsm78
Друго нещо, казано от някой, на когото може да се вярва, ЙОК!  hahaha

Токио не писа ли нещо днес   newsm78  

# 522

Joy Joy Joy Joy скапаното кафе  hahaha

не бе, може да има ашк .. ама малко  hahaha hahaha
обаче за този Коджа Юсуф пише някакви неща  Joy ама за жена май нищо не пише  hahaha

ама Бойчееееее, само си помисли - те пехливаните полуголи ходят бе  Joy Joy Joy
 Полугол............ Crazy Crazy Crazy  ама от кръста нагоре или.....надолЕ........ Blush  Joy Joy Joy Joy Joy

нИ знам нагоре или надоле  hahaha hahaha може само с една препаска да се разхожда  hahaha hahaha

Оле бе.......... Crazy Crazy Crazy   Прощавай Трайков........ Blush Как ще се дочака пролетта  Rolling Eyes  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Whistling Whistling

навързаха се  hahaha hahaha

Засега обаче и за двата проекта няма официално потвърждение. Има само туит от Ранини, че филм ще има. Но май тя беше казала, че ще се снима през октомври.  newsm78
Друго нещо, казано от някой, на когото може да се вярва, ЙОК!  hahaha

Токио не писа ли нещо днес   newsm78  

вай бе, онзи бозавия и той там  hahaha ама Чачи не следва никого и никой не го следва  hahaha

Не знам за Токио  Rolling Eyes писал ли е?

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy скапаното кафе  hahaha

не бе, може да има ашк .. ама малко  hahaha hahaha
обаче за този Коджа Юсуф пише някакви неща  Joy ама за жена май нищо не пише  hahaha

ама Бойчееееее, само си помисли - те пехливаните полуголи ходят бе  Joy Joy Joy
 Полугол............ Crazy Crazy Crazy  ама от кръста нагоре или.....надолЕ........ Blush  Joy Joy Joy Joy Joy

нИ знам нагоре или надоле  hahaha hahaha може само с една препаска да се разхожда  hahaha hahaha

Те тоя филм тогава требе да се гледа само от интензивното

hahaha hahaha hahaha вярно  Joy Joy ама ако стане 144 кг може на него да му трябва интензивно  Joy

ама тези тримата - Арас, Енгин и татуса нали си имат гаджета бе?  Joy Що се развяват сами?  hahaha

Ранини е писала коментар бе. Сега го видях.  Rolling Eyes
https://twitter.com/raninimanini/status/882142070344953856

Синем Вурал се е подписала. Ако не е вярно, няма да си сложи името под новината.

ама коя е тази идея си нямам.  Joy Joy

Не намирам нищо при Токио.  newsm78

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 22:03 от Ани (Aniska)

# 523

ама тези тримата - Арас, Енгин и татуса нали си имат гаджета бе?  Joy Що се развяват сами?  hahaha

писна им  hahaha hahaha hahaha

Синем Вурал се е подписала. Ако не е вярно, няма да си сложи името под новината.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sinem-vural/

сложила е хабера в сторито си  Peace

# 524

писна им  hahaha hahaha hahaha

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sinem-vural/

сложила е хабера в сторито си  Peace

ами явно е някоя, на която може да се има доверие  Laughing значи пехливанина идва  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт