ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 29 [245]

• 78 159
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Джадъъъ, нИдей, че аби му пак ще ми звъни да се оплаква от теб  Naughty Naughty Joy

нека, нека, прати го да ме напляска  Joy

hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao

ей го, идвааааааа  hahaha hahaha

ама изпусна автобуса и ще си остане при мен  newsm03 newsm03

аз ще дойда да го взема бе  Party Party  

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 616

ми не е сигурен, че иска при теб  Naughty Naughty
Да ида ли при Джадъ? Да не ида ли при Джадъ?  hahaha

# 617

Викам си има нова фотка.... Crazy а те пак си го поделяли без менИ.............. Mr. Green Crossing Arms Joy
Смоталайчо............ Party Party Party как ги мъдриш бе......... Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

Стели........... Heart Eyes Hug Hug Hug друго си е шекерено кафе и у неделя.......... Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лу.......... Thinking Rolling Eyes Можеше поне доскив да речеш я............ Crossing Arms

П.П МАРГАРИТКИТЕ ..... са на Бойче.............. smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 618

ми не е сигурен, че иска при теб  Naughty Naughty
Да ида ли при Джадъ? Да не ида ли при Джадъ?  hahaha

отдавна е решил  Party Party Party Party Party

# 619

Викам си има нова фотка.... Crazy а те пак си го поделяли без менИ.............. Mr. Green Crossing Arms Joy
Смоталайчо............ Party Party Party как ги мъдриш бе......... Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

Стели........... Heart Eyes Hug Hug Hug друго си е шекерено кафе и у неделя.......... Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лу.......... Thinking Rolling Eyes Можеше поне доскив да речеш я............ Crossing Arms

П.П МАРГАРИТКИТЕ ..... са на Бойче.............. smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

като ги сложих и се сетих, че са твои бе  Joy Joy Joy

този е мой  Crazy Crazy Crazy ти мен уважаваш ли мЪ?  Joy

Нови фотки наесен  hahaha hahaha

# 620

като ги сложих и се сетих, че са твои бе  Joy Joy Joy

този е мой  Crazy Crazy Crazy ти мен уважаваш ли мЪ?  Joy

Нови фотки наесен  hahaha hahaha

Наесен....... newsm09 И кво шЪми са крий толкоз............ Sick пръдлЮ........... Crossing Arms

Ани .......... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 621

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

дур бе, нека се покрие  Whistling

я да питам на пехливаните ушаците начупени ли са  newsm78  Mr. Green  Joy 

# 622

Наесен....... newsm09 И кво шЪми са крий толкоз............ Sick пръдлЮ........... Crossing Arms

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

ще гледаме старите  hahaha

глеЙ как се кефи на гейовете  hahaha hahaha

https://cdn.bg-mamma.com/uWOl/35275953_a818cf88
 Heart Eyes Heart Eyes

https://cdn.bg-mamma.com/uWOl/36075186_0dc64b2f

нещо гифовете не ми се зареждат  Crossing Arms

а, заредиха се  hahaha

# 623

Party Party Party Party Party Party Mr. Green

# 624

Джадъъъъ  Naughty Naughty

не знам за ушаците на пехливаните  Joy Joy ама сигурно са им начупени  hahaha те са предшественици на нашенските мутри  Joy Joy

# 625

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

ще гледаме старите  hahaha

https://cdn.bg-mamma.com/ImOl/35275985_1fe900e8
 Heart Eyes Heart Eyes

https://cdn.bg-mamma.com/ImOl/35275985_8f66f330

нещо гифовете не ми се зареждат  Crossing Arms

а, заредиха се  hahaha
Там така се смея......... Heart Eyes Party Party Party

Ся пък и ушите на пехливаните............... Rolling Eyes  Препаската .............ти казаха че е важна...... Whistling Party Party Party

# 626

Джадъъъъ  Naughty Naughty

не знам за ушаците на пехливаните  Joy Joy ама сигурно са им начупени  hahaha те са предшественици на нашенските мутри  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha  

препаската кво да й е важно, тя ще е 5-6 ката  Crossing Arms Crossing Arms   иди разбери кво ....  опасва  hahaha hahaha hahaha

# 627

Джадъъъъ  Naughty Naughty

не знам за ушаците на пехливаните  Joy Joy ама сигурно са им начупени  hahaha те са предшественици на нашенските мутри  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha  

препаската кво да й е важно, тя ще е 5-6 ката  Crossing Arms Crossing Arms   иди разбери кво ....  опасва  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Лягам си преди да се обясня кво бих разбрала от опасванетУ........ Crazy Crazy Crazy Crazy
щОт онзи батЮ ли........ татЮ ли.......... пак шЪ ма помете........... Joy Joy Joy Joy и ще си остана пристрастена .... Mr. Greenфоревър....... Joy Joy Joy Joy Joy

# 628
  • Sofia, Bulgaria

Това го взех от сайта на ICARDE ма идея нямам колко са точни Thinking newsm78

От кой сайт по-точно?  Thinking

https://www.facebook.com/icerdeayyapim01/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

# 629

Това е фенстраница във фейса.  Peace Не е никакъв сайт на Вътре.  Peace Затова даже не е полуофициално  Joy Joy

единственият официален сайт на Вътре е този
Имаха мисля официален профил във фейса, но не го знам.  Peace Иначе в Т и инстаграм имат. Но от там едва ли ще дойде инфо за новия проект, ако наистина е на друга фирма, не на япълма.  Peace

Би трябвало инфо да се слага в някой от акаунтите на Чачо, ама явно него и Пончика ги мързи да се занимават.  hahaha

За сериала на Нетфликс очкавам инфо в официалните им акаунти, но явно е рано още...  Peace
А фейса като цяло става все по-зле  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт