DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
https://www.instagram.com/p/BWn4J4sDEfj/?taken-by=dolunay.russ
Момичета ,фрага...На мен много ми хареса,особено това "мераба" на Назлъ...

# 166
https://www.instagram.com/p/BWn4J4sDEfj/?taken-by=dolunay.russ
Момичета ,фрага...На мен много ми хареса,особено това "мераба" на Назлъ...
Много забавен фраг! Вили, благодаря!

# 167

Ето фрагът и на български,момичета...Хубав ден и успешна седмица..

# 168
  • при най-добрият мъж...
Супер е новия фраг!И пак мускули показа момчето,машалла!

Сърцебиенето и аз го следя,но при рускините във ВК.Нямам търпение да чакам превод на български.И той обещава да е хубав сериал,даже се чудя защо няма тема във форума за него? newsm78
Поправям се,видях че вече има пусната темичка Grinning

# 169
  • Плевен / София

Благодаря....
От видяното до сега , мисля, че това пренебрежително отношение към Назлъ ще му излезе през носа на господина с мускулите...Joy
Приятен ден момичета..

# 170
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug

Ехха, излязъл е фрага за 3-ти епизод  Crazy Crazy
смях ще има  Joy Joy Joy Назлъ калп криза ще получи от баклавата на Ферит бей  Mr. Green
Оххх чакам с нетърпение 2-ри епизод с превод  Crazy Crazy

# 171
  • По света и в нас.
И аз. Peace

# 172
Супер е новия фраг!И пак мускули показа момчето,машалла!

Сърцебиенето и аз го следя,но при рускините във ВК.Нямам търпение да чакам превод на български.И той обещава да е хубав сериал,даже се чудя защо няма тема във форума за него? newsm78
Поправям се,видях че вече има пусната темичка Grinning

https://www.vbox7.com/play:fcbb030927 на БГ

# 173
Здравейте момичета Hug Втория фраг е доста интересен ще пада смях то е ясно но и Ферит бей ще падне в плен на Назлъ Stuck Out Tongue Winking Eye и тогава ще видим неговата комична ситуация дали ще се фука само с парите си или ще остави всичко и ще се поизпоти по дирите на Назлъ. Лека и спорна седмица Kissing Heart Дано днес ни зарадват с превода за да може утре хубаво да здъвчем Ферит бей Stuck Out Tongue Winking Eye
https://pp.userapi.com/c841322/v841322321/a30a/cOOJ6EavpJ0.jpg

# 174
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Прибрах се снощи след седмица отсъствие и първата ми работа беше да си изгледам нашия сериал и Сърцебиене. И двата много ми харесват, но Сърцебиенето става много тежко и драматично, а Пълнолунието си е баш летен сериал, какъвто ми се гледа в момента.
Много ми харесва - Назлъ е прелестна с тези големи живи, искрящи очи, а г-нФерит също е готин, както го дава тежко, показва мускули и респект Joy. Демет не ми е достатъчно хубава за бивша любима на Ферит, но пък иначе е мила и предизвикваща съчувствие.
И аз за пръв път гледам Джан Яман и ми харесва - на снимките ми се виждаше по-обикновен, но сега в роля, в движение, много ми харесва. И е хубаво момче, и добре се справя с ролята. Слава богу, не е само стойки и мускули, че иначе щеше да е досадно. (Макар че нямаме нищо против мускулите, добре е да има и друго. Joy)
Сестричката Асуман ми иде вратленцето да й извия, много дразнещо същество, даже и физически. Хубавка е, но по някакъв досаден и предизвикващ неприязън начин. Много ги бива комшиите в подбора на артисти, не може да им се отрече.
Фатош също е златотърсачка като Асуман, но някак по-човечна, по-романтична, по-приемливо аргументирана сякаш. Не ме дразни толкова. Внушава ми, че всъщност търси принца на бял кон, а не дебел портфейл. Но може и да се лъжа, ще видим.

Събудихте любопитство у мен, ще погледна другия сериал на Джан Яман, щом е смешен.
Имам крещяща нужда от смях.

Прегръдки на всички
тук събрани романтички. Laughing
 Hug Hug Hug Hug

# 175
Светле  Hug Heart Eyes

Сестричката Асуман ми иде вратленцето да й извия, много дразнещо същество, даже и физически. Хубавка е, но по някакъв досаден и предизвикващ неприязън начин. Много ги бива комшиите в подбора на артисти, не може да им се отрече.
Фатош също е златотърсачка като Асуман, но някак по-човечна, по-романтична, по-приемливо аргументирана сякаш. Не ме дразни толкова. Внушава ми, че всъщност търси принца на бял кон, а не дебел портфейл. Но може и да се лъжа, ще видим.
много точно си описала образите на Асуман и Фатош  Peace Peace
Сестрата и мен адски ме дразни  Naughty. Но и кака Назлъ, трябва да се научи повечко да я реже, че направо вече й се е качила на главата  Whistling
Джан Яман много добре си посва в образа  Peace и двамата с Назлъ са големи сладури  Flutter.
Ферит бей яко е захапал въдицата, ама ще се прави на недостъпен  newsm78 така си мисля, ще видим до кога обаче  Mr. Green. Сигурно докато още веднъж Назлъ не му падне в ръчичките  Joy Joy Joy.
Само не разбрах този Хакан къв се явява  Thinking Thinking

# 176
И на мен много ми е сипмапитчна Назлъ. Харесва ми, че няма пресилено преиграване, вдетиняване, непохватност и други присъщи на "скромните и мили" девойки в турските сериали черти. Умна е, работлива, интелигентна, уверена, горда в добрия смисъл на думата.

И Джан Яман ми е много симпатичен. Моите топ три двойки този сезон са от Ударите на сърцето, Пълнолуние и Лудо сърце.

И аз също намирам Фатош за "по-интелигентна и романтична" златотърсачка, докато в погледа на Асуманчето се отразяват само доларови знаци.

Диме, дано някой ти обясни кой е Хакан по-добре, че аз много се оплитам в описанието на роднински връзки. Но е женен за Демет, сестрата на Дениз и брат му, който почина в катастрофата, която сестра някога е имала някакво романтично минало с Ферит. Заради тази женитба на сестрата с Хакан, цялото семейство не се е виждало с нея.

# 177
Скрит текст:
И на мен много ми е сипмапитчна Назлъ. Харесва ми, че няма пресилено преиграване, вдетиняване, непохватност и други присъщи на "скромните и мили" девойки в турските сериали черти. Умна е, работлива, интелигентна, уверена, горда в добрия смисъл на думата.

И Джан Яман ми е много симпатичен. Моите топ три двойки този сезон са от Ударите на сърцето, Пълнолуние и Лудо сърце.

И аз също намирам Фатош за "по-интелигентна и романтична" златотърсачка, докато в погледа на Асуманчето се отразяват само доларови знаци.

Диме, дано някой ти обясни кой е Хакан по-добре, че аз много се оплитам в описанието на роднински връзки. Но е женен за Демет, сестрата на Дениз и брат му, който почина в катастрофата, която сестра някога е имала някакво романтично минало с Ферит. Заради тази женитба на сестрата с Хакан, цялото семейство не се е виждало с нея.

Дани  Hug Heart Eyes
разбрах те от раз  Peace Joy Joy
ахааа тя била сестра на Дениз и бащата на малкия сладур  Whistling сега разбрах защо оня се пери като петел на купище  Mr. Green, че ще взима попечителството  ooooh!. И но тоя само парите са му в главата  Whistling

# 178
Скрит текст:
Скрит текст:

Дани  Hug Heart Eyes
ахааа тя била сестра на Дениз и бащата на малкия сладур  Whistling сега разбрах защо оня се пери като петел на купище  Mr. Green, че ще взима попечителството  ooooh!. И но тоя само парите са му в главата  Whistling
Hug

Няколко пъти Демет гледаше Ферит с особен поглед, та явно това романтично минало все още не е приключило за нея. Изглежда мила жена, но Хакан ще я използва, за да си отмъщава, за каквото там се чувства онеправдан, на Ферит и Дениз.

# 179
Скрит текст:
Скрит текст:

Дани  Hug Heart Eyes
Hug

Няколко пъти Демет гледаше Ферит с особен поглед, та явно това романтично минало все още не е приключило за нея. Изглежда мила жена, но Хакан ще я използва, за да си отмъщава, за каквото там се чувства онеправдан, на Ферит и Дениз.

и аз забелязах как го гледаше Ферит на приема с господин  Наказаки  Thinking ил там какъвто беше  Laughing, но чак пък мила хич не ми се стори  Naughty. Има тя още някакви чувства към него  newsm78 и май се е оженила за този Хакан, не по нейна воля или пък напук на Ферит  Thinking Thinking. Ще видим по-нататък какъв заек ще изкочи от тази трънка  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт