DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 165 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Simple Smile Благодаря на целия преводачески екип Simple Smile златни сте  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
Да ви кажа, аз си мисля, че Фатош може да я сватосат с шофьора Simple Smile Той ми се струва добричък като нея Simple Smile И аз си мисля, че не е златотърсачка Simple Smile
Дданни, съгласна съм с теб, че изборът на Ферат ще е труден. Първо той трябва да осъзнае, че е влюбен в
нея, колкото и да го отрича, но все пак дано след като го проумее от чувство за дълг не се откаже от Назлъ, макар че в повечето сериали така става Simple Smile
  Мария, може и заради катастрофата да са в полицията Simple Smile
  Приятен следобед ви пожелавам Simple Smile

# 196
Здравейте Simple Smile Благодаря на целия преводачески екип Simple Smile златни сте  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
Да ви кажа, аз си мисля, че Фатош може да я сватосат с шофьора Simple Smile Той ми се струва добричък като нея Simple Smile И аз си мисля, че не е златотърсачка Simple Smile
Дданни, съгласна съм с теб, че изборът на Ферат ще е труден. Първо той трябва да осъзнае, че е влюбен в
нея, колкото и да го отрича, но все пак дано след като го проумее от чувство за дълг не се откаже от Назлъ, макар че в повечето сериали така става Simple Smile
  Мария, може и заради катастрофата да са в полицията Simple Smile
  Приятен следобед ви пожелавам Simple Smile

Peace за целия пост

Да, шофьорът си я хареса още на паркинга преди да се сблъска на вратата с Енгин. Симпатичен е шофьорът и си подхождат.

Сладурана е Фатошчето, за разлика от онова "шило в торба" Асуман.

# 197
И аз мисля,че Фатош не я вълнува толкова богатството,колкото емоционалното,романтичното..Да не забравя и аз да благодаря на прекрасните момичета,които ни радват с преводи на сериите и фраговете..
  И един усмихнат Ферат в офиса на неговата фирма"Полюси"

Напомняне от официалната страница на филма за утре вечер..

Едно забавно видео...щом другите двойки в някои от филмите досега,после остават заедно защо при  Ферат и Назлъ да не се получи ... Heart Eyes
  https://www.instagram.com/p/BWpvDNYDxbo/?taken-by=dolunay.russ

# 198
Здравейте! BlushHeart
Фрагманът е страхотен, надявам се в епизода да има доста забавни и свежи моменти. Благодарности за превода на втори епизод! С голямо удоволствие ще го изгледам! Two Hearts Рейтингът е супер, за което се радвам.
Асуман сякаш гледа виновно към Ферит на снимката (или на мен така ми се струва), нищо чудно тя да е причината малкият да е в полицията. Thinking

(Опитвам се да свикна с новата версия, ама хич не ми харесва, ужасна е Rolling Eyes)

# 199
Леки спорен ден момичета  в очакване на новата серия  Hug

и от нашите неуморни пчелички  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=fIxX0hXaPz4

И поредното фенско клипче  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=SAATsHvaDNA

# 200
Здравейте,момичета..Около три часа останаха до новата серия..
Ето няколко снимки от предстоящата серия.

Колко са сладички и така добре се разбират и обичат..Защо е необходима нова бавачка на Булут-Селин се питам...но съм сигурна,че нашият сладур ще намери начин да се избави от нея... Ролята на бавачката в 4 серия ще се изиграе от Гамзе Айдогду Simple Smile

Още няколко снимки
-Тук са като истинско семейство
А тук в колата са Ферит и Назлъ
Зад кадър

# 201
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug довечера някой ще гледа ли онлайна, че да коментираме Thinking

# 202
  • при най-добрият мъж...
Довечера няма да гледам онлайн,обаче утре сутрин съм заровена в темата и във ВК при рускините.Може пък да са сколасали с превода и за закуска да гледам епизодче.
Хич не ми харесва този Дениз значи.Не ми е симпатичен и туй то! И сестричката ми идва да я стисна за гърленцето.Много нагла,много!Предвиждам,че ще ми накъса нервичките тая малка маймунка.

# 203
  Аз ще го гледам..Revolving Hearts

# 204
Диме, и аз ще гледам онлайн, но не знам ще коментирам ли. Нещо ме болят очите и може да им дам почивка от четене и писане, да остане само гледането.

Вторник вечер е най-натоварената откъм сериали за мен вечер. Три сериала излъчват, които гледам, а тази вечер започва и Сън/Мечта, който искам да погледна. Но определено втори пореден вторник Пълнолуние печели онлайна. Другите ще ги гледам в идните дни, тъкмо ще им дочакам превода.

# 205
  • Плевен / София
аз ще гледам

# 206
  • Под звездите
Привет на всички, на които пълнолунието действа романтично.

Приятно прекарване с нашите любимци ФерНаз.

И който иска да гледа онлайн, моля заповядайте.

Тук има директен, подробен онлайн превод.

Приятно гледане.

# 207
  • Плевен / София
готова съм за озета....а след това...

# 208
Ето ме  Hug
Изпуснах началото  Whistling ама съм баш навреме за появяването  hahaha hahaha hahaha Гюнайдън  Joy Joy Joy това още предния епизод  ooooh!

# 209
При мен изчезна звука  newsm78 от няколко линка гледам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт