DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Дани Hug
Аз на новата версия засега съм й обявила бойкот. Нищо в нея не ми харесва и ми е изключително неудобна.
Ще ползвам старата докато не ни я резнат.

Едно мини-интервю с малкия чаровник Алихан/Булут.
Говори като възрастен този малък/голям философ. Laughing

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456240471%2F42bbefae446c604 … _-83475167_407800

# 376
Здравейте! Hug
Дениз е добро момче, но ми се струва малко слабохарактерен. Алия ме дразни от самото начало, и аз очаквам по някакъв начин да създаде проблеми на Назлъ. Thinking
Няма толкова нагло същество като Асуман. #2gunfire #2gunfire Радвам се, че Назлъ най-накрая осъзна, че е държала змия в пазвата си.. Време беше да прозре истинската същност на сестричката си..
Развитието на отношенията между Ферит и Назлъ ми хареса. Heart Eyes Как сладко се усмихваше, докато си мисли за нея. Heart Eyes Очаквах Назлъ да не каже за снимката. Предполагам, че Ферит ще научи в най-неподходящия момент, но не от Назлъ и ще загуби доверието си към нея.
Като цяло епизодът ми хареса, рейтингът е супер! Peace

# 377
Здравейте! Hug
Дениз е добро момче, но ми се струва малко слабохарактерен. Алия ме дразни от самото начало, и аз очаквам по някакъв начин да създаде проблеми на Назлъ. Thinking
Няма толкова нагло същество като Асуман. #2gunfire #2gunfire Радвам се, че Назлъ най-накрая осъзна, че е държала змия в пазвата си.. Време беше да прозре истинската същност на сестричката си..
Развитието на отношенията между Ферит и Назлъ ми хареса. Heart Eyes Как сладко се усмихваше, докато си мисли за нея. Heart Eyes Очаквах Назлъ да не каже за снимката. Предполагам, че Ферит ще научи в най-неподходящия момент, но не от Назлъ и ще загуби доверието си към нея.
Като цяло епизодът ми хареса, рейтингът е супер! Peace
Hands Thumbsup

Относно Дениз - и на мен ми се струва по-слабохарактерен и определено по-емоционален и чувствителен. Затова се страхувам, че Ферит може да се пожертва, ако разбере, че Дениз обича Назлъ. Само и само да запази емоционалното му равновесие, Ферит може да се откаже от любовта си. Това е най-големият ми страх всъщност, защото всички други препятствия пред Ферит и Назлъ като че ли имат по-лесно разрешение.

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, кажете къде да гледам 4-та серия с руски превод - 1+1 забива, а ВКонтакте посочват Турксинема, но то пък не се отваря.

# 379
  • Плевен / София
Относно Дениз - и на мен ми се струва по-слабохарактерен и определено по-емоционален и чувствителен. Затова се страхувам, че Ферит може да се пожертва, ако разбере, че Дениз обича Назлъ. Само и само да запази емоционалното му равновесие, Ферит може да се откаже от любовта си. Това е най-големият ми страх всъщност, защото всички други препятствия пред Ферит и Назлъ като че ли имат по-лесно разрешение.

За мен не логична такава жертва, ако не е сигурен, че Назлъ има чувства към Дениз....

# 380
  • Плевен / София
Момичета, кажете къде да гледам 4-та серия с руски превод - 1+1 забива, а ВКонтакте посочват Турксинема, но то пък не се отваря.
Светле, заповядай....
https://www.vbox7.com/play:d191a3c5a1

# 381
Скрит текст:

За мен не логична такава жертва, ако не е сигурен, че Назлъ има чувства към Дениз....
Гости, права си, но нали ги знаеш турците. Ако Дениз пръв даде да се разбере, че харесва Назлъ, Ферит ще се чувства длъжен да не застава между Дениз и Назлъ, защото дори и в момента тя да няма чувства, все пак той няма да стане пречката те изобщо да не се появят. Той ще допуска възможността, че тя все пак може да оцени Дениз, ако никой не застава на пътя им. Това са моите страхове.

# 382
Здравейте! wavey

Фраг още няма, но са пуснали две нови снимчици от 5 епизод.

Тези двечките вече са приятелки.

Майката на Ферит явно е изписана от болницата и явно всички са в дома й да я посрещнат.
А защо пък да не празнуват завръщането на Булут у дома? Ще ми се. Grinning

# 383
Здравейте! Благодаря за новите снимки. Hug
Фатош прави глупост след глупост. Не малко лъжи изрече, а и сега тази близост с Алия. #Crazy
Дано пуснат фрагман тази вечер. Praynig

# 384
# 385
# 386
Най-накрая фрагман. Party
Назлъ и Ферит са големи сладури  Heart Eyes Heart Eyes
А Енгин и Икбал какви погледи извадиха, как само се изненадаха hahaha

# 387
 Господин Ферит, пока я буду готовить, вы будете продолжать там сидеть? - Да. Я буду смотреть как ты готовишь такие вкусные блюда. - Кухня полна тайн, г-ин Ферит. Я не очень люблю делиться тайнами. Г-ин Ферит, я не смогу это сделать. - Почему? - Не смогу сделать, потому что нужного ингредиента нет. Мы ведь делаем покупки по вашему недельному меню. Если бы на мне все осталось, сделала бы по-своему. Добро пожаловать. - Добро пожаловать. - Все, что мы искали я быстро...быстро могла найти, и приготовила бы еду. Но есть прекрасная проблема, кухня не моя. Я тут работаю. Я лучше пойду за покупками. И на улице жарко, правда, но ничего, пусть.

Момичета,ето думичките на руски от фрага..

# 388
Здравейте, момичета!
Сладурски фраг!
Ето го със субтитри - https://vk.com/vkturksinema?z=video-83475167_456240475%2Fab7cfa8 … pl_wall_-83475167

# 389
Привет!  Hug

Ехе, хубав фраг!Г-н Ферит си търси пресечни точки с Назлъ.  Blush Сигурно не е отишъл на работа, Енгин и асистентката са дошли на работа при него у дома. Пък той на пазар... нарамил диня на гърба си. Сладур!

Хубав ден, девойки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт