DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 315
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • при най-добрия мъж...
Мен също ме озадачи отказа на Ферит да покани Назлъ.Не мога все още да го усетя този човек-на моменти е нормален,на моменти се затваря зверски в себе си.А като цяло просто няма доверие на никой.Мисля си,че усеща колко му е ценна и нужна Назлъ,но всячески иска да се предлази,да не допусне никой ,който може да го нарани в живота си.
Демет определено мечтае за Ферит.Нали му намекна,че вече те двамата били като майка и баща за Булут.Тя усеща,че Ферит има нещо повече от интерес към Назлъ и ще я атакува по всякаква линия.От една страна Демет,от друга страна Алия,заради Дениз.Няма да и е лесно на нашето момиче.

# 481
Здравейте, момичета! Hug
Хареса ми епизодът, беше много хубав! И рейтингът е показателен за това! Peace
Сцените между Назлъ и Ферит ми харесаха. Heart Eyes
Много се смях на пазаруването им. Кажи на шефа си това, кажи на шефа си онова, а шефът стои и слуша. Grinning После и за помощник го взеха нашето момче. Grinning Ферит се притесни, когато Назлъ припадна. Веднага се втурна към нея, а и после стоя над нея, докато се събуди. Сладури! Heart Eyes И аз не разбирам решението на Ферит да не покани Назлъ на рождения ден на Булут, та малкият много я обича и е силно привързан към нея. Thinking
Много мъчно ми стана, когато Булут си пожела да види родителите си. Миличкият Cry
Асуман се лепна и на Енгин ли, ама че нахалница #2gunfire
Радвам се, че най-накрая Енгин разбра истината за Фатош. Когато една връзка започва с лъжа, тя е обречена. А пък Тарък познава истинската Фатош и я харесва - с айрана със сода, с танца по тревата. Flutter 
Не ми хареса, че Демет гледа с умиление Ферит и Булут, а после пък тези подмятания, че биха били добри родители на малкия. Crossing Arms Ако си мисли, че има шанс, много се лъже. Naughty А Хакан е същинска гад - способен е да прегази всичко и всички, за да постигне целите си. #2gunfire Добър завършек на епизода, загатва нови интересни сцени.

# 482
  • Плевен / София
Няма ли да пуснат фраг.....Cry

# 483
Миналия път не беше ли в петък фрагмана?

# 484
  • Плевен / София
Миналия път не беше ли в петък фрагмана?
на мен ми е късно в петък...Winkтогава не е ли подсказката за серията....Rolling Eyes

# 485
В понеделник беше сякаш тази подсказка. То не е казано, че все така ще бъде. Някой път променят.

# 486
http://www.startv.com.tr/dizi/dolunay/fragmanlar/6-bolum-fragmani
Фрагът,момичета..на турски все още..

# 487
Хубава серия беше  Peace
Фатош e доста глуповата, но много ме подразни Назлъ като на няколко пъти й казва, че нищо особено не е направила и да не се чувства виновна.
Мнооооого лъжат тия момичета, не ми харесва това и после пък се пишат за невинни
И нещо, което не знам дали сте коментирали /или пък в някои други турски сериали/, но ми прави впечатление, че буквите на номерата на колите са името на героя, който кара съответната кола. На Ферит номера на колата е  FRT

# 488
Цитат
но ми прави впечатление, че буквите на номерата на колите са името на героя, който кара съответната кола. На Ферит номера на колата е  FRT
Мисля, че само на богатите е привилегия.

# 489
  • Плевен / София
ей....мрънкането за фраг даде резултат....JoyJoyJoy

# 490
Здравейте и от мен!
Ето ви преведените реплики от фрага

Фраг к 6 серии с переводом
с субтитрами позже
-Раньше, когда мы с Феритом были вместе, он никогда не был таким.
-Вы сказали "вместе"?
-Да, мы с Феритом были помолвлены
-Ферит Аслан завтра не проснется, вот и всё!
- Ты пыталась задушить меня подушкой?
-Нет, с чего бы?!
-Ты собрался убить Ферита? Ты с ума сошел?
-Господин Ферит, Вы в порядке? Господин Ферит, упаси боже! Аа Господин Ферит!!!
- Ты так будишь людей, пугая?
-Если Вы не заметили, сейчас я испугалась!
-Если хочешь, можешь не возвращаться домой
- Весьма логично, я имею в виду логично, что я здесь остаюсь.
-Будет логично, если ты сейчас сбежишь оттуда. Это прям настоящая любовь, Назлы.

# 491
  • Плевен / София
Здравейте и от мен!
Ето ви преведените реплики от фрага

Фраг к 6 серии с переводом
с субтитрами позже
-Раньше, когда мы с Феритом были вместе, он никогда не был таким.
-Вы сказали "вместе"?
-Да, мы с Феритом были помолвлены
-Ферит Аслан завтра не проснется, вот и всё!
- Ты пыталась задушить меня подушкой?
-Нет, с чего бы?!
-Ты собрался убить Ферита? Ты с ума сошел?
-Господин Ферит, Вы в порядке? Господин Ферит, упаси боже! Аа Господин Ферит!!!
- Ты так будишь людей, пугая?
-Если Вы не заметили, сейчас я испугалась!
-Если хочешь, можешь не возвращаться домой
- Весьма логично, я имею в виду логично, что я здесь остаюсь.
-Будет логично, если ты сейчас сбежишь оттуда. Это прям настоящая любовь, Назлы.

Деси, благодаря.....
Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 492
  • при най-добрия мъж...
Много интересен фраг.Защо Назлъ ще остава при Ферит бей?Да не би да е чула Хакан как се заканва,че ще го убие?Най-накрая се заговори и за любов Crazy Crazy Crazy

# 493
         На мен ми е много любопитно какво ще последва ,след като Демет каза и то преднамерено,че е била сгодена с Ферит..Какво ще направи Назлъ?Дали ще ревнува?А защо остава в дома на Ферит за през нощта,може пък там да е Булут..Stuck Out Tongue.Доволна съм и че Демет чува за заканите на Хакан,но ми се ще да е чула и.."..да се случи с Ферит това ,което със Зейнеп и Демир.."

# 494

Общи условия

Активация на акаунт