DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен / София
вие знаехте ли, че като духнеш на порязаното ....минава....аз не... JoyJoyJoyJoy

# 676
вие знаехте ли, че като духнеш на порязаното ....минава....аз не... JoyJoyJoyJoy
Ха, ха, и аз не знаех за такъв вариант.
Явно е алтернатива на онзи дето върви при най-малките дечица - като цункаш удареното и то минава.  Joy

Дано Асуман скрои някой гаден номер на тая руса отрова.

# 677
Дениз дали не го излъгаха , или  Хакан беше хвърлил око на заведението ?!?!?!

Едва ли  има надежда Хакан да се "приземи "...дори разговора му с Булут беше по-скоро "оплакване" на собствената му съдба ,отколкото съчувствие  към Булут. Дори на мен ми граничи с цинизъм..съжалявам за острота констатация,но така го почувствах в предвид извършеното от Хакан  и имайки представа за  "идеалите му"/целта му!!! #2gunfire #2gunfire

# 678
София, права си.
Няма причина, която да обясни и оправдае убийство на двама напълно невинни млади хора.
И няма начин подобно деяние да бъде заличено по никакъв начин.
При това Хакан е планирал и извършил това престъпление не само заради пари, той и сега не е беден, а преди всичко заради комплексите си, свързани със случилото се в миналото и жаждата за отмъщение.

# 679
  • Плевен / София
Дениз дали не го излъгаха , или  Хакан беше хвърлил око на заведението ?!?!?!

Едва ли  има надежда Хакан да се "приземи "...дори разговора му с Булут беше по-скоро "оплакване" на собствената му съдба ,отколкото съчувствие  към Булут. Дори на мен ми граничи с цинизъм..съжалявам за острота констатация,но така го почувствах в предвид извършеното от Хакан  и имайки представа за  "идеалите му"/целта му!!! #2gunfire #2gunfire
вълкът кожата си мени, но нрава не....
Алия обаче не става за "приятелка" и това си е ... Angry ферит и Назлъ са ми много сладки....какво ли каза Ферит, за да накара Назлъ да тръгне....Сега и Дениз вече разбра, че между Ферит и Назлъ нещо се мъти.....Енгин беше наясно....докога ли ще се сърди на Фатош...

# 680
  • Плевен / София
София, права си.
Няма причина, която да обясни и оправдае убийство на двама напълно невинни млади хора.
И няма начин подобно деяние да бъде заличено по никакъв начин.
При това Хакан е планирал и извършил това престъпление не само заради пари, той и сега не е беден, а преди всичко заради комплексите си, свързани със случилото се в миналото и жаждата за отмъщение.
+1

# 681
Патрон много щедър бу гедже на погледи и усмивки ,че и "поясен захват" приложи при дансЪ Joy Joy Joy Joy Joy....гоЕмУ приземяване ни готвят СЦ !!! ooooh! ooooh! Земетръс от 9-та ще ни тресе ,когато Ферит бей събере веждите ,като научи  истината

Дениз се усети ,и той е непредвидим.

# 682
  • Плевен / София
Патрон много щедър бу гедже на погледи и усмивки ,че и "поясен захват" приложи при дансЪ Joy Joy Joy Joy Joy....гоЕмУ приземяване ни готвят СЦ !!! ooooh! ooooh! Земетръс от 9-та ще ни тресе ,когато Ферит бей събере веждите ,като научи  истината

Дениз се усети ,и той е непредвидим.
София той май вече иска не да е патрон, а "кардаш" Wink О, като ще продължава сериала ще трябва и да ги поскарат...разделят....събират......серии трябва да се навъртат...

# 683
Много забавни моменти Joy

ПП   Как може това дете да го разиграват на  хазарт ooooh! ooooh!

# 684
  • Плевен / София
Много забавни моменти Joy

ПП   Как може това дете да го разиграват на  хазарт ooooh! ooooh!
минах специално на старата версия, за да направя това #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
няма ли вече да видим целувка newsm78 А Енгин какво ли ще се обяснява с Фатош......ще се сдобрят или още повече ще се скарат Thinking

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 22:21 от gostenka68

# 685
Тъпа ,тъпа Демет ,че и заоблена...ако въобще прогледне ,какво е била за Хакан ....ще ослепее окончателно........

Асуман е непоправим егоист,безнадежден...........сътворено  от всичко ненужно ,вонящо...няма поправяне ! Какво ли трябва още да се случи ,жалко за Назлъ!!!

# 686
  • Плевен / София
Тъпа ,тъпа Демет ,че и заоблена...ако въобще прогледне ,какво е била за Хакан ....ще ослепее окончателно........

Асуман е непоправим егоист,безнадежден...........
дали няма да подложи крак на Фатош, за да спечели за себе си Енгин...

# 687

Асуман е непоправим егоист,безнадежден...........
дали няма да подложи крак на Фатош, за да спечели за себе си Енгин...

Цел № 1 -с интриганстване ,как само подпитва Тарък ?!?!

# 688
  • Плевен / София
Тази Бусе, да не е троянския кон на Хакан в делото с Булут.....малкото дяволче тази серия никакво го няма...

# 689
Тази Бусе, да не е троянския кон на Хакан в делото с Булут.....малкото дяволче тази серия никакво го няма...

И нея осветиха ,или  я уговарят или шантаж????!!

Общи условия

Активация на акаунт