DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!
Включвам се и аз с коментар по темата.Според мен както се беше накъркала най-вероятно е повърнала и заспала още в движение и затова нищо не помни,а той Ферит бей ще я дразни и лъже,че уж е станало нещо.Так мисля аз,но сега трябва цяла седмица да чакам,за да разбера....

# 76
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Охо увеличаваме се  Crazy
Верко  Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes
горко му на Ферит бей с вас двете  Joy Joy Joy
Hug  Любимец ми е на мен, но това нищо не значи  Mr. Green  При всички случаи ще си го отнесе  Joy
Че как иначе  Joy Joy Joy

# 77
  • Под звездите
Привет Hug Hug Hug. Дданни, благодаря за разяснението, Нали  казах, че грам не отбирам от турския. Днес го изгледах с руски превод и го разбрах. Но въпреки това не мисля, че Ферит бей би направил нещо такова. Споделям по-горе написаното мнение, че най-вероятно ще е паднала в басейна и затова на сутринта е гола. И Ферит ще се опитва яко да я дразни и унижи. Между другото, много се радвам, че групичката ни се увеличава.

# 78
Привет Hug Hug Hug. Дданни, благодаря за разяснението, Нали  казах, че грам не отбирам от турския. Днес го изгледах с руски превод и го разбрах. Но въпреки това не мисля, че Ферит бей би направил нещо такова. Споделям по-горе написаното мнение, че най-вероятно ще е паднала в басейна и затова на сутринта е гола. И Ферит ще се опитва яко да я дразни и унижи. Между другото, много се радвам, че групичката ни се увеличава.
Hug

Аз гледах "Лудо сърце". Истинска драма, но много ми хареса, моят тип сюжет е.

# 79
Hug  Любимец ми е на мен, но това нищо не значи  Mr. Green  При всички случаи ще си го отнесе  Joy

Димеее  Hug 

Джанчи е връО  Party а па с цайси малеее  Crazy  Crazy  добре външността на Ферит бейджим компенсира тъпотията му  hahaha тя Назлъ ще влезне малко по хард в живота му и ще забрави сите си принципи и педантичността си  hahaha  hahaha 

Обаче тая лудата как си помисли,че е спала с него и с японеца също  Joy чак пита кога е станало  Joy

# 80
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 wavey wavey wavey

Скрит текст:

Димеее  Hug 

Джанчи е връО  Party а па с цайси малеее  Crazy  Crazy  добре външността на Ферит бейджим компенсира тъпотията му  hahaha тя Назлъ ще влезне малко по хард в живота му и ще забрави сите си принципи и педантичността си  hahaha  hahaha 

Обаче тая лудата как си помисли,че е спала с него и с японеца също  Joy чак пита кога е станало  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy това и аз го видях  hahaha hahaha викам си тая Назлъ така се е натикала, че не един ми двама ги прекарала без да помни  tooth tooth tooth

# 81
Здравейте момичета  Heart Eyes Hug
Снощи изгледах серията , хареса ми , комичните неща са с вкус поднесени .ГГ много хубави и си подхождат , малкият сладур страхотен ( той играеше в Кьосема 1 сезон , много талантлив!)
А малко гадните думи на края и ги каза , защото  приятелят му каза ,че е била в бара на бръмчалките  hahaha, а тя отиде заради тъпата си сестра Sick

# 82
  • Под звездите
Привет на всички романтични птички Hug Hug Hug

Голям смях ще падне с Назлъ. На Йозгето много и отиват такива роли. И се радвам, че в този сериал я обличат по добре. В "Звездите са ми свидетели" я обличаха като селянка. Между другото, от новите сериали за сега " Пълнолуние" води в класацията. Изгледах и "Сърцебиене". Хареса ми. Жалко, че никой не се наема да му направи бг, субтитри и дори тема няма във форума.  И нашата Назлъ след една нощ, която не се знае как е прекарала. Joy Joy Joy

# 83
 На "безпаметната " тази нощ ще ѝ е като полъх ,защото я чакат урагани .......кражбата от Асуман , ще пати и от "лекциите" на Фатош , а  Дениз и "неговата " Алиа още не съм наясно какво ще ѝ стоварят на главата....

и Ферит бей ще се види в чудо ...кое е истина ,кое  newsm78 не!!! newsm78

# 84
Привет на всички романтични птички Hug Hug Hug

Голям смях ще падне с Назлъ. На Йозгето много и отиват такива роли. И се радвам, че в този сериал я обличат по добре. В "Звездите са ми свидетели" я обличаха като селянка. Между другото, от новите сериали за сега " Пълнолуние" води в класацията. Изгледах и "Сърцебиене". Хареса ми. Жалко, че никой не се наема да му направи бг, субтитри и дори тема няма във форума.  И нашата Назлъ след една нощ, която не се знае как е прекарала. Joy Joy Joy

Със сигурност не помни какво ѝ е казал господин патронът, защото нямаше да се усмихва така и да гледа невинно! Twisted Evil

Вторник вечер е много силна вечер откъм заглавия през това лято. Лудо сърце, Името му е легенда и Пълнолуние ще се състезават за вниманието на зрителите. Аз гледам и трите сериала засега. Да видим кой ще е печеливш за онлайн гледането при мен! Иначе турците са избрали Долунай този вторник, Лудо сърце е на второ място, Името на трето.

# 85
  • Под звездите
Ето го и втория фрагман на турски.

Тръгвам на разходка при братушките. Може да го имат преведен.

Интересно ще ми е ,как ще реагира патрона на отношенията Назль- Дениз. Може, за да защити Дениз, той да се захване с Назлъ. Това разбира се, ще бъде повода. Joy Joy Joy

# 86
Здравейте, момичета! Включвам се и аз при вас! bouquet Темата е прекрасна, благодарности за изчерпателната информация и снимките, които сте публикували! smile3525
Изгледах първи епизод. Наистина има прилики с КА, но се надявам тук действието да се развие по различен начин. Не знам дали някоя от вас е гледала Любовта не разбира от думи - там също се наблюдаваше сходство с КА, особено в началото.
Изгледах и първия епизод на Светулката. И двата сериала се очертават леки, дано се задържат дълго на екран. Чакам с нетърпение следващите им епизоди. Hug

# 87
  • Под звездите
Здравейте, момичета! Включвам се и аз при вас! bouquet Темата е прекрасна, благодарности за изчерпателната информация и снимките, които сте публикували! smile3525
Изгледах първи епизод. Наистина има прилики с КА, но се надявам тук действието да се развие по различен начин. Не знам дали някоя от вас е гледала Любовта не разбира от думи - там също се наблюдаваше сходство с КА, особено в началото.
Изгледах и първия епизод на Светулката. И двата сериала се очертават леки, дано се задържат дълго на екран. Чакам с нетърпение следващите им епизоди. Hug

Добре дошла в групата на романтичките Hug Hug Hug Само аз ли не забелязвам особена прилика с ЛН newsm78

# 88
  • Под звездите
Намерих някакъв превод на руски. Направих специално за групичката ни и Бг. субките. И така, фрагмана с Бг. субки.

# 89
здравейте момичета и аз да се включа в темичката.Хареса ми 1 епизод весело ще е ако продължи така. Ферит бей много ми хареса във Любов на инат много хубаво игра.Ще има интрига а както се вижда от 2 фраг има и ревност .Благодаря за темичката.Надявам се да си прекараме весело

Общи условия

Активация на акаунт