DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 165 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
И аз много благодаря за преведения епизод  bouquet bouquet bouquet

# 301
  • На зелено
И аз благодаря на всички, които се опитват и го правят успешно да ни превеждат възможно най-бързо сериите. Heart
Сериалът е много свеж и го следя с удоволствие и нетърпение до след.серия.Blush

# 302
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, аз избързах и недочаках превода на български, на руски го гледах, но благодаря на преводачките за труда им bouquet Следващия път ще се възползвам и аз.

И на мен ми къса нервичките Асуманица, едва я трая. Ама пък толкова антипатично същество, нагло и безочливо - и страхотен избор на актриса, нямам думи просто. Даже и гримът й е адски подходящ - миглите не са подчертани, само горните клепачи, за да може малките и черни като трънки очи да се забият в зрителя и да ти идва да й мацнеш една през нахалното лице. Рядко актриса и персонаж са ме дразнили чак толкова.
СЦ ги бива в интригите, не може да им се отрече - заплетоха ги баш като първи интригантки. Сега горката Назлъ ще има да се черви заради арогантната си и нагла сестричка.

# 303
Момичета безкрайни благодарности  за поредния преведен епизод  bouquet Heart Eyes огромно  БЛАГОДАРЯ за безценния Ви труд и един голям поклон на всички вас мили дами  newsm20 newsm51

Сядам да гледам Ферит бей и Назлъ и после ще коментирам  Embarassed

Това е от нашите момичета но ми хареса и си го открадвам за темата  Embarassed Embarassed Embarassed

Пуснали са няколко нови снимки  Hug

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 21:40 от mariq_72

# 304
Здравейте! bouquet
Първо искам да благодаря за бързия превод на епизода. Благодаря, момичета, че се трудите неуморно, за да се наслаждаваме на сериала. Hug

Ако все още не сте видели снимките от предстоящия епизод, ето линк:
http://www.startv.com.tr/dizi/dolunay/foto-galeriler/4-bolum-fotograflari

На втората снимка Хакан изглежда много доволен, но изражението на Ферит ми подсказва, че нашето момче има план. Мисля, че Ферит ще остави Хакан да вярва, че той управлява нещата, а в същото време Ферит ще предприеме нещо, за да си върне Булут. Thinking
На четвъртата снимка не мога да разбера какво държи Назлъ. newsm78 Но лицето на Ферит ми подсказва, че ледовете между тях са започнали да се разтапят (а именно това е първото изречение от озета).
Очаквам с нетърпение епизода! Heart Eyes

# 305
Резюмето за новия епизод ми хареса. Явно Ферит казва на Назлъ, че е дошла тъкмо навреме, защото просто има нужда от нейната помощ, нали му е най-голямата подкрепа в този момент. Чудесно, няма да имаме сибирски студове между тях!

И много благодаря за труда на момичетата, които превеждат сериала. Flowers Hibiscus Зарибих и майка ми да го гледа, а тя търпеливо си чака българския превод, не се пробва с гадаене на турски и половинчато разбиране на руски!

# 306
 newsm78.....мисля си ,че Ферит бей е разбрал преди Назлъ кой е снимал документа....дали newsm78 newsm78

# 307
newsm78.....мисля си ,че Ферит бей е разбрал преди Назлъ кой е снимал документа....дали newsm78 newsm78
Ах, дано! И на мен ми се струва възможно, той е умно момче и може да си припомни случая, в който донесе документите у дома. И може да не ѝ казва на Назлъ, за да не я разстройва допълнително.

Ах, Асуманче, ах, ако знаеш колко хора сме се вторачили във вратленцето ти и ни се иска да го стиснем!

# 308
Ах, дано! И на мен ми се струва възможно, той е умно момче и може да си припомни случая, в който донесе документите у дома. И може да не ѝ казва на Назлъ, за да не я разстройва допълнително.

Ах, Асуманче, ах, ако знаеш колко хора сме се вторачили във вратленцето ти и ни се иска да го стиснем!

Joy Joy Joy Аз съм първата ! Така ми действа , че може и да спра да гледам сериала ...... #2gunfire

Скрит текст:
В  "Птици без крила" едва издържам лъжата !! ooooh! ooooh!

# 309
  • при най-добрият мъж...
Нямам търпение вече да излезе утре новия епизод.Добре,че тръгна "Игра на тронове" в понеделник,че с него ми минава по-бързо времето до вторник или ако ми е лош нета-до сряда сутрин при рускините.
Като гледам снимките,определено ще има затопляне на отношенията между Ферит и Назлъ.Само ми е интересно Дениз чия страна ще заеме?Предполагам,че ще действа в интерес на малкия.

# 310
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Joy Joy Joy Аз съм първата ! Така ми действа , че може и да спра да гледам сериала ...... #2gunfire

Скрит текст:
В  "Птици без крила" едва издържам лъжата !! ooooh! ooooh!

Аз така не я издържах в Огледален свят и го зарязах на пета серия.

# 311
Само ми е интересно Дениз чия страна ще заеме?Предполагам,че ще действа в интерес на малкия.

Здравейте и от мен Yum и аз мисля, че така ще действа, но да видим как ще бъде, когато усети, че Ферит и Назлъ ще разтопят ледовете. А така или иначе аз чакам и брак между двамата сладури е тогава вече ще ми е съвсем интересно как ще се държи Дениз Anguished

# 312
  • Плевен / София
Само ми е интересно Дениз чия страна ще заеме?Предполагам,че ще действа в интерес на малкия.

Здравейте и от мен Yum и аз мисля, че така ще действа, но да видим как ще бъде, когато усети, че Ферит и Назлъ ще разтопят ледовете. А така или иначе аз чакам и брак между двамата сладури е тогава вече ще ми е съвсем интересно как ще се държи Дениз Anguished
да...тогава картинката ще стане интересна...
Здравейте момичета
Ще има ли  втори фраг...Flushed

# 313
Здравейте, момичета!

Приемате ли нови попълнения?

Отдавна съм си набелязала това сериалче, но все нямах време да го започна. Но пък с голямо удоволствие изгледах накуп трите епизода и много ми хареса. Много симпатични главни герои и един прекрасен малък чаровник – Булут. Гледах го в „Кьосем“ миналата година, много талантливо дете. Историята е интересна, доста заплетоха нещата и нямам търпение да видя какво ще стане по-нататък. Трудно си намирам напоследък нещо, което така да ме залепи за екрана, че да не ми се иска да пропусна някой момент с мишката. Затова се радвам, че сериала ми допадна. Точно нещо такова ми се гледаше.  С удоволствие изчетох и написаното в темата  досега и даже се каня утре да гледам онлайн, нищо че турския ми е минимален.

Благодаря на екипа за превода и субтитрите!
Така удоволствието ни е пълно.

Въпреки проблемите, май ще има сближаване? Как гледа г-н Ферит само....

Какъв ли е планът му за спасяването на Булут?

До скоро!

# 314
Дъга, здравей и добре дошла!

И аз нямам търпение за утрешната серия! Наистина заплетоха интригата на всички нива, сред всички герои. Аз съм много любопитна и за развитието на тайната между Фатош и Тарък (нали така се казваше шофьорът?). Енгин ще научи ли коя е Фатош, от кого, как? Аз си я харесах за шофьорчето обаче! Smile

Общи условия

Активация на акаунт