DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 165 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Назлъ пак ще става лична готвачка на Ферит. Само че друг щял да почиства, няма да е тя.

Фатош все още няма никакво намерение да каже истината на Енгин.

"Не мога да си вдигна глават от работа, извинявай!" hahaha hahaha hahaha

Стреми се към богаташа, то как да не го харесаш този симпатяга, но може сърцето да й изиграе шега и да се влюби в шофьорчето.

Демет пък иска Назлъ да работи за нея, ама не е познала.

# 346
  • Плевен / София
Демет се опитва да прикотка назлъ да работи у тях, т.е. да гледа тя Булут, но Назлъ отказа...
е....някой не се продават....а Демет трудно ще замени Назлъ:confused:

# 347
Дениз моли Назлъ да дойде с него в дома на  родителите на Булут. Било му трудно, след катастрофата не го е правил.

# 348
  • Плевен / София
Фатош май ще спаси кожата....

# 349
Дениз: Бяхме много щастливи, но останаха само снимките.

Назлъ: Не са само снимките, а и спомените. Ти ще му ги разказваш, за да не забрави родителите си.

# 350
  • Плевен / София
Дениз: Бяхме много щастливи, но останаха само снимките.

Назлъ: Не са само снимките, а и спомените. Ти ще му ги разказваш, за да не забрави родителите си.

CryCryCry

# 351
Алия научи тайната на Фатош и май обеща да я пази, а тя е щастлива. Но онова змийче Асу нещо гледа лошо....

Леле, мислех, че Асуман ще се издаде с нещо пред Назлъ и тя ще се усъмни в нея и ще й провери телефона, а то стана толкова невинно. Време беше да разбере каква отровна гъба си отглежда у дома. Заради два нови парцала не се поколеба да заложи на карта съдбата на едно невинно сираче.

Умно дете, бе.
„Назлъ не иска да дойде да работи тук, защото знае, че скоро ще се върна при вуйчо.“

Дениз прати съобщение на Ферит, че Назлъ не е приела предложението на Демет и той е много доволен. Обеща й, че скоро Булут ще бъде отново с тях.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 22:20 от * Дъга

# 352
  • Плевен / София
този път спомена си беше за Назлъ:stuck_out_tongue_winking_eye:Kissing Heart

# 353
този път спомена си беше за Назлъ:stuck_out_tongue_winking_eye:Kissing Heart
Гости, г-н Ферит е готов. При всичките си проблеми не може да спре да мисли за Назлъ. Музиката от грамофона му действа много романтично.  Two Hearts

# 354
  • Плевен / София
да...и други останаха "приятно" изненадани.....приятелката се изненада къде откри Дениз....

# 355
Мен нещо тази Алия не ме кефи. Лепнала се е за Дениз и няма спасение. Еми не я обича момчето, опита се деликатно да й обясни, но тя непрекъснато снове около него.
Сега сигурно Алия ще намрази Назлъ, защото й е ясно че Дениз е увлечен по нея.
Как му се нахвърли само...

# 356
И това ли беше серията?
Май кошницата ни се оказа по-голяма.....
И аз си мисля, че Ферит бей е готов... Рускините се изпокараха за кой ли път по време на превода. Утре ще чакам с нетърпение превода...

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 22:57 от dessislawa1

# 357
За сега само Ферит и Енгин не са нагазили в мръсотията /лъжата ,Назлъ и тя се оплеска ,като не му каза истината за Асуман ...."О беним кардешим....."

Гадно ми е като гледам как Фатош и Тарък се "подиграват " на Енгин  ,Тарък как насмешливо коментира с него за Фатош...

# 358
Джан Яман в рекламата, която излъчиха преди малко.
Кога ли ще видим и Ферит така широко усмихнат...

Май това беше . Интересно беше, само дето очаквахме да се случат повечко неща.
Онези двамата май взеха контролния пакет във фирмата и не знам Ферит как ще излезе от тази сложна ситуация. Доколкото схванах Назлъ не му каза за Асуманчето и накрая сигурно тя ще го отнесе като стане ясно и с право. Ще върне лентата той и ще се сети кой е фотнал документа от папката. Възможностите не са много. Аз не гледах съвсем внимателно на моменти и нещо ми се губи момента от фрага дето Назлъ идваше да каже за сестра си, а той й казва че имал новина или нещо подобно. Какво я спря да му каже?

Дали ще има фраг?

# 359
  • Плевен / София
Мисля, че избухването на Ферит в офиса, когато Назлъ беше там, я разколеба да каже за преснимането на документа...

Общи условия

Активация на акаунт