Съпруги на военнослужещи - 23

• 78 706
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
МисЮ, аз като ти разправям, че ЕГН-то оказва влияние, ти ми се смееш.
Аз уж нямах работа, пък то взе, че се намери ...

# 616
  • Варна
Здравейте и от мен. Аз пак ще имам честта да ви пазя тази вечер. Фло благодаря за поздрава и да ти отговоря малките са добре, а аз лека полека си премахвам нервността. И за да се успокоя ще се опитам да ви покажа с какво трябваше да се занимавам след предното дежурство, понеже нашата учителка ги казва нещата от днес за утре, но въпреки краткото време (един ден) съм доволна от резултата. Нещо изработено от природни материали, плат или други неща.

# 617
Брей, че то голяма далавера с тез нови правила да се пада Коледа през почивните дни...гарантирани 5 дни релакс....И заработване няма...Е , как човек да не харесва управляващите...

# 618
Сети, пратих повече информация на лични Wink Дано ти хванат окото курсовете Simple Smile, на мен наистина ми е любопитно, използвам всяка свободна минутка да гледам стриймовете от лекциите Simple Smile

Фло, моите деца са големи романтици наистина, дай им да гледат планетите Simple Smile Ще трябва скоро да ги позапознаем с небесните тела.

По темата за писането в първи клас: и аз пишех много грозно, ама много. Даже си спомням, че драматизирах вкъщи това. Обаче фината моторика си се развива, така че с времето прописах много красиво. И така и досега. Определено мнението ми е, че грознописът в началото не е проблем, важното е, както писа и Дунди, да е четливо и правилно Peace

Като казахте "Сексът и градът" - само аз ли не го харесвам, ама хич? Simple Smile Не че не съм го гледала, даже и наскоро засичах някакви серии, но не ме радва изобщо. Всичките дами в него са едни изчистени образи с едни такива мозъчета, които могат да се поберат на върха на токчето на чифта Маноло Бланик на Кари Laughing Ама какво ли разбирам и аз...

Приятна вечер на всички! Аз изчезвам да си досвърша задачите и евентуално да потренирам, преди да ме нападнат хуните, придошли от работа и градина Simple Smile

# 619
  • Пловдив
Джули, аз отговарям за южната половина, ти - за северната Joy  Имаме ли сделка Simple Smile
Къщичката се е получила страхотна!

За дните между празниците си говорите... аз като съм на дежурства и съм над тези неща Joy Сега планувах отпуската за 2018 - то голям зор с таз ваканции на учениците Flushed ...честно - не знам хората с по 20 дни отпуск как изкарват

Плановете за НГ се изясниха - и ми е ред, и ми се пада да ви пазя... Но пък на Бъдни вечер ще почивам, което за мен е по-важното.

За студентския празник си имаме традиция една групичка от военното училище - събираме се 4 двойки на вилата и в зависимост от това, колко дни имаме на разположение, е купон от 3, та до 10 дни Joy
Тази година едната колежка е с бебка на два месеца, та не знам как ще стоят нещата с тях конкретно, но традицията си у традиция - ще се съберем от трите края на България, да се видим Simple Smile

Аз коледните картички съм ги започнала от рано тази година Bowtie ...парен, каша духа, както доказали хората Simple Smile
Някой ако има промяна в адреса - да драсне ЛС Simple Smile

Айде оставям ви, че да взема и да хапна, пък утре ще намина пак Simple Smile Очертава ми се много свободно време, защото ще вися пред кабинетите във военна болница

# 620
  • Варна
Мъниче съгласна съм и за да съм солидарна с теб ще ти помагам и на Нова година. ММ и той мисли да се пише по желание, а дребните ще празнуват с баба и дядо. Благодаря за похвалата щом идва от теб (като знам ти какви работи правиш)  значи наистина се е получило въпреки краткото време. Сега ви пожелавам лека вечер и лека нощ, а аз отивам да спя, че след 4 часа ще ставам да ви пазя, че както казва Мъничето и ми е ред и ми се пада.

# 621
Джули, и на мен много ми хареса, но забравих да пиша. Зачудих се как ти е хрумнало, много е оригинална цялата композиция. Браво!
Аз ще ви изненадам ли като кажа, че след 4-ия ден на ясла малкия вече е с температура Sad

# 622
  • Пловдив
Неможете да ме преборите девойки! Многократно директно са ми казвали че гледам лошо,гадно,страшно и т.н. GrinningJoy
Сети само да те светна че през последната седмица Комсед изкуствено надуват цените и после правят намаления. Аз за първи път ще пропусна намаленията в Хиполенд. Ми немога да измисля какво ми трябва.Flushed
Флооо какъв обектив имам......пеленаче ще те направя. Heart Eyes
Джули много яка къщичка.
Нещо за Коледен бонус да се готвим ли? Blush

# 623
  • София
Хай, милитъри гърли Wink
ЛЕЙДИ, имай милост! Кой ще ми сменя памперсите, като ще ме направиш пеленаче?
СЕТИ БЕТИ, изобщо не ме изненадваш. Така много боледуваше първото ми внуче. Колко антибиотици изпи в началото на детската градина...Ще заякне, но за сега е малко врабче и каквото се зададе все за него ще се залепи. Ill
Матрос ДЖУЛИ, и аз много харесах къщичката, но не можах да се сетя от какво е направено покривчето й. Вашата учителка пак добре, че иска нещата от днес за утре, а я си представи да ги искаше от днес за вчера hahaha Joy Joy Joy Във всякаква ситуация винаги има и по-зле Wink Горе главата. Hug
МЪНИЧЕ, на профилактика ли си утре, та ще висиш пред докторските кабинети? Досадна работа.
От както разбрах, че небето е във добрите ви ръце ( твоите и на Джули) съм споко. нЕма лабаво. И пиле не може да прехвръкне. Това да не е оградата на границата- иди ми, дойди ми Wink
ШЕХИНА, щом донските казаци са мечтатели и романтици, купувай разните детски енциклопедии. Моите внуци много обичаха да ги разглеждат, когато бяха малки. И сега гледам понякога ги прелистват.
ДУНДИ, вече прерязахте ли лентата. Нали вашия вход е изолиран вече? А честито!
ДИМИТРОВА,  Hug Hug Hug
ЛУННО ЦВЕТЕ, как е новият ти клас ?
МИС Ю, днес получаваш торбата с прегръдките Hug Hug Hug
Хайде бегом към мивката и после в креватчетата. Лека нощ!

# 624

Добро, дъждовно утро!

''Дълго кафе.
Дълго колкото седем минути.
Седем минути с гриф "строго мои".
Време за нИщомислене
и за нЕщоусещане.
Топлината на чашата в ноемврийското утро,
изненадващата песен на късноесенна птица,
подранилите стъпки на шарена котка в сухите листа,
двойно блокче черен шоколад,
идващият ден, наметнат с плетена жилетка...
Седем минути.
Колкото дълго кафе.
Денят започна...''
Добро утро!"

# 625
Ох, ох, каква изкушаваща чашка ни е сервила Дафиново листенце... Благодаря! Веднага си грабвам за мен една..:*

Хайде Честит Петък от мен! Бързам да си поработя, за да свърши по-бързо и да дойде уикендаа.. Излитам.. бай бай BowtieSatisfiedSmileSmile

# 626
Уф, бе Сети...ама трябва да свикнеш, че това е горе долу схемата до първи клас-една седмица на ДГ, две у дома...Има и деца, които не боледуват ,ама както казваше дядото на ММ-"има такива деца, ама не са наште..."...

Аз от Комсед взимам само Лего , а то е с фиксирана цена навсякъде , така че няма как да му надуят цената преди намалението...А 30 % си е добро намаление...

Лейди, аз залагам, че ще има коледен бонус.... Laughing
Аргументите ми са следните:
1. Пари има откъде да се пренасочат за бонуси...
2. Предната година беше по-зле финансовото положение и дадоха...
3. Това е един от вариантите, който се спряга напоследък -дава се добър коледен бонус , за да се замаже мижавото увеличение на заплатите .

Остава и министърът да споделя мойте аргументи...

# 627
  • Пловдив
От чашата на дафинов лист лъха на канела и на топлина. Yum
Добро утро.
Тук се опитва да вали, пръска едно ситно, ситно, колкото да ми намокри стъклата на очилата.
Фло, далече сме от лентата. Готови сме от западната страна отвън. От източната сме още със скеле, лазещи по него работници и мръсотия до шия. Като свършат с фасадата, ще влизат по апартаментите да обръщат прозорците и да замазват и боядисват терасите. После общите части т.е. стълбището, ще си правим нова домофонна система, че то срамота на тази фасада и нова врата да няма един читав звънец отдолу. Но тя си е за наша сметка. Доколкото знам, трябва да свършат някъде към февруари. Много работа имат още. Но поне вече се усеща ефектът от дебелата изолация.

Сети, дано бързо минават тези болести. Така са децата, докато изградят имунитет. А и момченцата са малко по-кекави на тази възраст. Питай с какво можеш да му подсилиш имунитета. 

Джули, чудесна къщичка. Колко още домашни имате да правите с мъничето, че и да ги повторите след някоя и друга година. А аз се мъчих онзи ден с Декамерон. Дзверът поиска помощ за едно литературно-интерпретативно съчинение. Голям зор беше. Предпочитам 10 задачи по МАТ да реша, нищо че съм филолог по образование.

Лейди, бонуси викаш? Аз пък викам по едно увеличение на заплатите да им подарят, ще минем и без бонус. Ако дадат и двете, няма да имат равни. Но май много се размечтахме.

МисЮ, напълни ли торбичката на МистърЮ? Simple Smile

Лек ден, момичета. Повече усмивки ви желая.

# 628
Джули, много ефектно се е получила къщичката и на мен много ми хареса, аз пък съм много вързана в ръцете, само миналата година за Коледа правих един буркан така аз за украса, ще взема да намеря снимка да ви покажа, колко съм с две леви ръце SmileySmileySmiley
Сети, дори ние с брат ми едно време бяхме така, единия болен и след 2 дни веднага и другия и си седяхме в къщи честичко.. май при повечето деца е така, боледуват като тръгнат на ясли и градина.. Simple Smile
Кати, аз споделям твоята логика и аргументи, така че надеждата умира последна Grinning
Лейди, щом не знаеш какво ти трябва, според мен не ти трябва нищо Grinning Grinning
Мъниче, на въпроса за 20те дни отпуск - трудно изкарваме, трудно... ама се нагаждам според многото дни на ММ, има такива месеци дето няма да имам отпуск заедно с него, като примерно след няколко дни в края на този месец, ама пък аз си взимам по ден два и ги съчетавам с уикенда и така.. но тайничко ви завиждам за многото дни Grinning
Дунди, имам си мноого организиран мъж, вчера си беше измислил меню за наряда, така че беше лесно.. аз вечер подготвям основно каквото му е нужно и днес сутринта само го чух да шумоли с торбичките Grinning Grinning Вече са станали факт разместванията на нарядите в Декември, той вече имаше информация снощи.. но честна ако трябва да съм - този вариант повече ми допада Grinning Grinning Grinning

Изчезваам Wear Watch

# 629
Здравейте, момичета! Вече ухае на Коледа! Измислихте ли подаръците вече? Аз все още мисля. Давайте идеи. Децата са големи, и те не знаят какво искат. Идеята за коледните бонуси ми допада, а и Кати като каже, няма грешка. Пък и без бонуси, пак ще има подаръци.
Гладахте ли филма "Възвишение"? Решила съм да отида на кино тези дни.
Сети, малкият ще заякне. Дано ти не се изнервиш много.
Още малко и работната седмица свършва.  Party

Общи условия

Активация на акаунт