На пазар в Лозенград и Одрин - 11

• 177 565
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Мъжката част от нашето семейство искат да пътуват до Турция , за да гледат мач. Семейството ни никога не е напускало БГ. Знам, че трябва декларация за 14 годишният ни син.Направихме, но трябва ли да бъде преведена на чужд език и на какъв?

# 226
  • Пловдив
Мъжката част от нашето семейство искат да пътуват до Турция , за да гледат мач. Семейството ни никога не е напускало БГ. Знам, че трябва декларация за 14 годишният ни син.Направихме, но трябва ли да бъде преведена на чужд език и на какъв?
Не е нужен превод, защото ще ви я искат от българска страна, но на всяка цена си направете ксерокопие, за да не ви вземат оригинала и да не ви бавят.

# 227
Благодаря, даскал!

# 228
Flowers Cherry BlossomЗдравейте, момичета! Предполагам,че повечето от вас са чакали този месец с нетърпение както мен, да се изнесат всички гастербайтери и да направим дълго чакания пазар. Молбата ми към вас е ако някой ходи преди 15- ти септември, да сподели какво е положението по магазините,дали има есенна стока и това на което повече държа актуални цени от складовете: прахове, препарати, т. хартия и т.н. Много ще съм ви благодарна, ако споделите тази информация.

Хубава и усмихната неделя :*Nature Sun With Face

# 229
  • Пловдив
Може ли да ми кажете петъчния пазар в Одрин от колко до колко часа е ориентировъчно? Паркинга на пазара гледам, че е безплатен. Има ли определено време за ползване на паркинга?

# 230
  • у нас
Може ли да ми кажете петъчния пазар в Одрин от колко до колко часа е ориентировъчно? Паркинга на пазара гледам, че е безплатен. Има ли определено време за ползване на паркинга?
Не, няма определено време за ползване на паркинга.
Има сергии, отворени към 9 ч. Последният път много сергии в 10 ч. не бяха отворили. Някои затварят като продадат стоката, може и 14-15 ч. Другите затварят по-късно. И към 17 ч.има хора, ама какво ли е останало...

# 231
  • Varna
Била съм на този пазар и към 17.30 часа.
Много стока имаше, доста хора, но не такава навалица както ако идеш към 11 часа преди обяд.
Говоря за пролетта, тогава се бяхме нахендрили просто за фън. Но сега по това време
на годината не знам как ще е newsm78

# 232
  • Пловдив
Sinara, DELTA_DELTA, благодаря ви за бързите отговори.
Тъй като ще ходим с пет годишната ни дъщеря, дали има в Одрин някакви забавления за деца или някаква детска площадка около центъра?

# 233
  • Тополовград
Здравейте момичета. Днес как е на границата. Намаляха ли опашките.

# 234
  • у нас
Gapaga, сещам се, че в една от уличките, която е пердикулярна на главната има детска градина и площадка. Но трудно ще ти я обясня. Иначе в новия МОЛ има много забавления за децата.

# 235
  • Варна - Черна гора
Здравейте момичета. Днес как е на границата. Намаляха ли опашките.
Вчера ходихме до Одрин. Сутринта минахме за около 30 мин. Но вечерта си отстояхме 5 часа от 17 ч. до 22. Пратиха ни на ренген Rage, хванахме смяната в 19 часа и едва в 22 ч. бяхме "изплували". Такъв кошмар за първи път ни се случва.

# 236
В момента сме на Капитан Андреево. 2 часа чакаме. Може би ощеполовин час като гледам как се движат.
За пазаруването ... очаквах повече, да си призная.
Купих си прахове поне.

# 237
  • Пловдив
В Марги аутлет има детска площадка.

# 238
  • у нас
В Парка на Мира също има детска площадка.

# 239
Здравейте,
дали някой е купувал килими от Одрин и от къде?

Общи условия

Активация на акаунт