Януарки 2018 - тема 2

• 58 349
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Моето коремче е като за 4-ти месец от около 1,5 година  Twisted Evil Иначе съм в 14 г.с и не виждам разлика  Mr. Green

# 181
Мамчета привет!При мен двете ми предни бременности вървяха едно към едно!Еднакви форми на корема ,нямах гадене повръщане,еднакви кила качих ..ядох едно и също -само кисело и солено!И си мислех че като първото ми дете е момченце и второто ще ми е такова(бременностите бяха 1:1).И на всичко това ми казваха на ехографа че пак ще е момченце...да ама не!Родих момиченце...и щях да падна от магарето като ми казаха-Честито момиченце Rolling Eyes...А и преди да родя ме включиха на монитор в пред зала и ми вика акушерката-Тонове като за момче....😉.Първото дете го усетих да мърда в началото на 5 месец ,а второто в края на 3-тия!Пола го разбрах на първото в 6 мес.с корем ехограф,а за второто като родих... Laughing!Момчето го усетих отдясно ,а дъщеричката отлява да мърда!Сега съм объркана тотално за третата ми бременност....много е странна и мн.различна(и годинките също Joy)Сега още в 6 г.с имах корем като за 4 месец!Незнам защо...а сега съм в 11г.с+1 д..ами но като за 6 месец.

# 182
  • София
При първата ми бременност пола се установи към 18-20 седмица.
В момента съм 13 г.с. и мога да кажа, че имам оформено коремче вече.

# 183
Ех, колко хубаво. Браво на теб, три дечица са голяма радост. Дано има повече такива семейства. Нормално ли си раждала първите две?

# 184
На мен ми е първа бременност, аз си виждам коремчето, че е доста наедряло, но тъй като съм пълничка и си изглеждам с бирено шкембе Grinning, Но аз си знам че не пълнея на корем а на дупе и бедра и около пъпа вече съм 99 см. от 87 преди бременност Grinning Доста са за 13 седмица + 4 дни. На килограми съм на - все още, надявам се да е така поне до края на 5ти месец живот и здраве Grinning

# 185
А вие казвате ли вече за бебето?

# 186
  • Пловдив
Здравейте бъдещи мамчета  newsm03
Имам въпрос личат ли ви коремчетата?
Имам и още един въпрос на тези които това е втора бременност кога разбрахте пола с първата?
Да.
На мен ми казаха към 12/13 седмица.

# 187

Здр!Да нормално раждане и двете!Сина ми се роди точно на термина -3.950кг,52см,а дъщеря ми три дена след термина ми -3750кг и 53 см!Първото раждане цяла нощ а второто за половин час.😊Ама сега много ме е страх ...много!

# 188
Цвети, как ще те е страх! Родила си две деца, при това не малки. А и съм чувала,  че всяко следващо е по-лесно. Сигурна съм, че всичко ще мине много бързо и леко Simple Smile Мисли си само хубави неща. Мен също доста ме е страх, но ми е за първи път и не знам какво да очаквам.

# 189
Привет ..☕☕😙😊!Как сте днес мили мои???Аз страшно гладна,ама като погледна храна и ми се отщява!Нз до кога?Страх ме е щото непрекъснато се ровя в нета,форуми ..чета какво ли не ,а преди 15г когато родих дъщеря ми нямах си наидея какво е бхс...какво е синдрома на Даун..и т.н!Ходих си на консултации всеки месец..изследвания 3 пъти ми пуснаха и 3 ехографа!Изкарах си и двете бременности спокойно без страхове,без да знам статистики и т.н!Добре е човек да е усведомен ама мисля ,че в сегашното време просто много сме станали замисими от интернета!И понякога това ни вкарва едни параной в главата....🙄!Така че по-малко ровене в интернет пространството,повече полож.емоции и да се радваме на поредните си бременности(1-ва,2-ра,3-та...дай боже и 4-та😁)......Лек ден и много усмивки 😊

# 190
Laughing Цвети, чакай да уредят издръжката на 3то дете, че тогава 4то.
Иначе искрени поздравления на теб и на всички с по три дечица. Ние с ММ също искаме голямо семейство, но..Божа работа Relaxed
Аз хапвам, но нямам кой знае какъв апетит(особено вечер), а и от време на време пак ми се гади, не силно както преди, но го има.
Старая се да не чета много-много в интернет, защото ми влияе зле на психиката.

# 191
    Здравейте и от мен, първо, при всички ли се смени вида на форума, много ми е некомфортно така Grinning И второ,
     явно тая седмица ще ми е от трудните. Сутрините са много тежки, не мога да изляза никъде, завива ми се свят,
     преболява ме корема, става ми много лощо. Открих че може да ти се гади, но да не е свързано с храната, сякаш съм претренирала и тялото ми се опитва да ми каже, стига толкова фитнес, лягаи си Grinning Имам си апетит, сега е повече за скара и пържени картофки, но не мога да си ги сготва в къщи от това вече ми се гади Sad. Днес съм на преглед, за да ми дадът пълни обяснения за новоизлюпената ми раничка на шийката на матката и какво ще стане ако не я пипаме и какво би могло да стане ако я намажем с лекарство.

Свършват ми витамините, но по аптеките в момента - вече шест обиколих, партидата е с изтекъл срок и са ги бракували, чакат нови, но не знаят кога Grinning

Наоплаках се, Grinning Хубав ден на всички!

# 192
Здр. и от мен аз сам 14 седмица и вече минах скрийнинга казаха че всичко засега изглежда добре, неможаха да видят пола но казаха че от кравните изследвания ще се разбере а те ще излязат след 7 дни . Така че скоро ще разберем. Правото е момченце така че се надявам сега да е момиче но каквото до иде по важно е да е здраво☺

# 193
  • 2860 км северно от Екватора
На мен не са ми изписали витамини, само фолиева и утрогестан, 10 седмици и 4 дни съм. Rolling Eyes

# 194
Според мен е препоръчително да се вземат витамини за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт