Януарки 2018 - тема 2

• 58 354
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
За жалост с регистрация за бременност, безплатното посещение е веднъж в месеца. Аз последно ходих на 12.07 (13-та г.с.) и следващия ми преглед на бебчо ще е на 10.08 (18та г.с.) чак.. нямам търпение вече Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 18:05 от Stela Kostova

# 286
Мойте прегледи бяха 5-7 г.с. после 12-14 г.с. и сега е 18- 20 г.с. и следващия се пада 22.  Аз ходя на първото число.
Ходих на 5та, на 7ма, по стечение на нуждите в 9та, в 12 и сега съм чак за 18. Но аз съм платила женска консултация на частно и при нужда мога да ходя когато поискам, но регламентирано са както съм ти ги споменала в началото. Simple Smile

# 287
Здравейте! Да се разпиша и аз с термин 12.01.18г.
Сега съм в 16г.с. и освен,че в началото имах леко зацапнане и пих дуфастон за 1 седмица,други оплаквания нямам.
Нито ми се е гадило,нито ме е боляло нещо. Само с газовете от време на време имам проблеми,но пълно щастие няма 😁
Понеже работата ми беше свързана с тежък физически труд и беше през нощта още от самото начало съм в болнични,но в къщи върша всичката работа без проблеми.
Пия витамини Джеймисън пренатал и съм доволна.
И аз летях със самолет в 11г.с и въпреки притесненията ми всичко беше наред.
Вече се разписах на море в Гърция,но изгорях и то под чадъра😆 беше ми мн странно.
Има ли мами от Пловдив,които са ходили на 4д да препоръчат и къде мислите да родите?
Успешно бременеене на всички и само хубави новини да чуваме.  🤗

# 288
През две седмици ходя, но и аз си плащам. По ЗК уж ходя,  ама гледам все по-рядко, много ми е неприятно в МД. 🙁

# 289
Момичета през колко време ходите на прегледи?

Здравейте ,мами
Аз ходя на прегледи през 2-3 седмици сега съм в 13г.с и 3 дни.
Таня ,искам да те питам влиза ли във водата ?

# 290
  • 2860 км северно от Екватора
Аз съм в 13 та седмица и съм ходила вече 5пъти, като последно беше за бхс. Малко на често ми се струват, но е добре да се гледа детето. По ЗК почти нищо не се полага, налагат се допълнителни прегледи.
По въпроса за морето, въпреки че ми е ужасно лошо, ходих няколко пъти на плаж и се мокрих в морето, надявам се не е проблем, уж на чист плаж бяхме... басейни не ползвам никога, гнус ме е.

# 291
Днес се регистрирах за ЖК - в 12. седм и 4 дни. Това ми беше 4-тия ултразвук. Взеха ми кръв за изследване и за БХС - резултати след седмица ще имам. Направихме феталната - имам си цяло човече в корема с всичкото си.  txtloves Мърдаше си и се почеса по главата.  Joy Предписа ми Биолектра - магнезий да пия вече, защото матката ми прави спазми. Някой да пие такова ?

# 292
От пиещите утрогестан, колко време ще го пием. От това ми се гади ужасно.

# 293
От пиещите утрогестан, колко време ще го пием. От това ми се гади ужасно.
Lucky, консултирай се с лекаря си и го слагай вагинално. Аз имах същия проблем с гаденето и док ми каза че ефекта е един и същ дали ще го пия или ще го слагам вагинално. При вагиналното поставяне нямах оплаквания.

# 294
  • Пловдив
Момичета, моля, ако някой иска да бъде добавен във фейсбук групата, нека ми напише email на лично съобщение Simple Smile Hug

# 295
Аз искам да питам групата по какъв начин е "скрита"? Някой от приятелите ми ще види ли, че влизам или че съм влязла в такава група?

# 296
  • Пловдив
Цитат
Аз искам да питам групата по какъв начин е "скрита"? Някой от приятелите ми ще види ли, че влизам или че съм влязла в такава група?
Тайна е.

# 297
Искам и аз в групата, но да не се вижда че членувам, не съм казала на всички, и не искам да се знае. Моля добавете ме, ще пратя мейл на лично, ако трябва.

# 298
Здравейте! Да се разпиша и аз с термин 12.01.18г.
Сега съм в 16г.с. и освен,че в началото имах леко зацапнане и пих дуфастон за 1 седмица,други оплаквания нямам.
Нито ми се е гадило,нито ме е боляло нещо. Само с газовете от време на време имам проблеми,но пълно щастие няма 😁
Понеже работата ми беше свързана с тежък физически труд и беше през нощта още от самото начало съм в болнични,но в къщи върша всичката работа без проблеми.
Пия витамини Джеймисън пренатал и съм доволна.
И аз летях със самолет в 11г.с и въпреки притесненията ми всичко беше наред.
Вече се разписах на море в Гърция,но изгорях и то под чадъра😆 беше ми мн странно.
Има ли мами от Пловдив,които са ходили на 4д да препоръчат и къде мислите да родите?
Успешно бременеене на всички и само хубави новини да чуваме.  🤗

И аз съм за 12.01.2018г. ^_^
Само, че противоположно на теб имам ужасни проблеми с повръщането от вече 2,5 месеца не съм на себе си...макар, че вече съм по-добре. Лежах преди месец и в болницата с диагноза hyperemesis gravidarum. Има ли още някой с подобни оплаквания? Както казах съм доста по-добре. Simple Smile

# 299
  • Пловдив
Искам и аз в групата, но да не се вижда че членувам, не съм казала на всички, и не искам да се знае. Моля добавете ме, ще пратя мейл на лично, ако трябва.
Изпрати ми email. В началото се виждаше, сега вече е тайна и нищо.не се вижда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт