Януарки 2018 - тема 2

• 58 354
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
  • 2860 км северно от Екватора
Браво на теб, че и без упойка, супер си.

# 376
Grinning добре си я изиграла лекарката.

# 377
Момичета, много съм притеснена от едни резултати, може ли някоя от вас която знае нещо по въпроса да ми разсни... Става въпрос за завишени граници на             
     Цитомегаловирус IgG   72.30    H*   U/ml   14.00
     Цитомегаловирус IgM   11.10           U/ml   22.00
и
        Рубеола IgG                   25.60 H*   IU/ml   11.00

Най-вече ме притеснява цитомегаловируса, четох ужасни неща в нета, много е опасен за плода, няма лекуване, има ли някоя със завишени стойности и какво е казала АГ-то?
Прегледа ми е след 2 седмици и не мога място да си намеря до тогава...  Frowning

# 378
Според мен се обади на лекаря за консултация в най-скоро време той най-добре ще ти обясни. Успокой се и не се притеснявай излишно. Ти в коя седмица ги пусна тези изследвания аз съм в 16 и доктора не ми ги е назначил все още.

# 379
Dogsy, писах ти вече две съобщения за фб групата, но явно не ги получаваш.
Аз също не съм в групата, не знам как сте ми писали 😂 Ако е да ви добавя, не мога и не знам кой може. На морето съм и не съм влизала отдавна 😇

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 13:46 от Dogsy

# 380
elita_f, в 11г.с. съм, оказва се, че  цитомегаловируса е едно от най-често срещаните вируси при хората, изключително опасно е ако се заразиш докато си бременна, лошото е че протича почти безсимптомно много често.
Момичета, ако не са ви пуснали това изследване, съветвам ви да си го пуснете- касата и без това не го покрива, а и не е скъпо. Според изследванията аз май вече съм го била прекарала, и тъкмо се успокоих, а после се сетих че имах някакъв вирус в 5г.с., така и не разбраха какво ми има, моля се само да не е бил този ужасен вирус. Sad

# 381
Dogsy, извинявай, объркала съм те, иначе съобщенията ти ги писах тук Wink

# 382
Open*book наистина няма за какво да се притесняваш от резултатите разбирам,че в миналото си прекарала този вирус и имаш изграден имунитет срещу него. Благодаря ти за информацията непременно трябва и аз да си пусна тези изследвания.

# 383
Момичета, някоя от вас приема ли пробиотици в момента? Имам нужда т съвет. Доста рових в нета, но не намирам адекватна тема за пробиотиците при бременност. Ще съм благодарна за съвет.

# 384
Аз в началото на бременноста имах стомашни проблеми и генеколога ми ми каза, ако има проблем, че може да взема пробиотик.  Но е хубаво да се посъветваш със следящия те лекар Simple Smile

# 385
Аз в началото на бременноста имах стомашни проблеми и генеколога ми ми каза, ако има проблем, че може да взема пробиотик.  Но е хубаво да се посъветваш със следящия те лекар Simple Smile
Благодаря. Моята гинеколожка ми предлага някакъв, който тя продава за 100 лв, но исках да попитам дали и вие приемате. Знам, че даже е полезно.

# 386
При мен беше по-скоро за няколко дни, но за постоянно не знам, не мога да дам мнение.

# 387
  • София
Здравейте, на мен ми каза докторката,че мога да пия Лактофлор с фибри,бил полезен.

# 388
  • 2860 км северно от Екватора
Благодаря. Моята гинеколожка ми предлага някакъв, който тя продава за 100 лв, но исках да попитам дали и вие приемате. Знам, че даже е полезно.
Не казвам, че твоята гинеколожка гони процент, но мисля че 100лв са твърде много.

# 389
И аз съм на това мнение. Зависи А какъв период стигат, но 100лв. Са доооста за пробиотик.

Общи условия

Активация на акаунт