Януарки 2018 - тема 2

• 58 354
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • 2860 км северно от Екватора
Днес си пуснах кръв и урина, взеха ми 2 епруветки кръв, едвам се прибрах...сега очаквам хемоглобина да ми е паднал, друго обяснение нямам за тази отпадналост. Изобщо не ми се яде месо, не знам как ще се боря.
Моят позната ми каза, че и двете си бременности е била много зле, с повръщане и други симптоми...отчайващо е, а имам и приятелка която нито е повръщала нито е имала проблеми чак до 9тия месец...явно е много индивидуално и до организъм.

# 331
Витамини пиете ли?Аз пия и се чувствам като чели по добре

# 332
Аз не ям месо(от години) , но хемоглобина ми е в норма. Като ми взеха двете епруветки(за бхс и общи кръвни) бях в безсъзнание известо време,но от ниско кръвно, не заради неядене на месо. А бях с анемия декември. Може и при теб да е така 😕
Аз съм 15с.+1 и още повръщам.
Пия витамини, които често повръщам и не ме карат да се чувствам по-добре. 🙁

# 333
Витамини пиете ли?Аз пия и се чувствам като чели по добре
Само фолиева, нищо друго. Май ще искам да ми изпише някакви витамини, само че не знам дали няма да ги връщам. Rolling Eyes

# 334
Привет момичета, днес и аз минах на ЖК.в 15г.с. 0 дни.
Взеха ми кръв няколко епруветки  и урина,както имикробиологичен влагалищен секрет.
Бебо много мърдаше и док.
не можа да измери дължината му за което леко се притесних, но мисля че не е голям проблем.Хич не стоеше мирно.Измери ми и дължината на шийката 36мм.
Иначе на вас мерят ли размерите на органите на бебо и гледат ли се референтните норми?

# 335
Здр. И от мен аз сам в 16 седмица и днес разбрах че ще имаме момиченце което много ни зрадва понеже ние вече имаме вдно момче.       
Аз живея в САЩ незнам дали е по различно тук 1вия скрийнинг е между12-14седмица и втория между 18-20 като ми казаха че е по добре да е точно в 20 и аз така си запазих час 2рия ден на 20седмица.
Иначе СВ чувствам добре неми се гади вече но лошото е незнам вие как сте чак малко ме е срам но имам много газове нямам представа дали е нормално но с преднатаа бременост нямах. Лека вечер

# 336
Maya952, къде в САЩ живееш? Аз съм около Чикаго.

# 337
Ellie_bg ние сащо сме в събарбите на Чикаго и по точно Wood Dale blizo li e do teb☺

# 338
Dogsy, писах ти вече две съобщения за фб групата, но явно не ги получаваш.

# 339
Аз още не съм част от групата. Crossing Arms

# 340
И аз това имах предвид, сигурно на Dogsy й е препълнена входящата поща и не получава.

# 341
  • Пловдив
Аз още не съм част от групата. Crossing Arms
Изпрати ми email да те добавя

# 342
Ellie_bg ние сащо сме в събарбите на Чикаго и по точно Wood Dale blizo li e do teb☺
Еее супер. Аз съм в Маунт Проспект.  На 15 Мин си ми 😀

# 343
А аз да питам някой в България, по конкретно от Варна, ходите ли на някакво училище за родители.

# 344
Това в супер ако искаш може да се срещнем да обменим опит☺.

Общи условия

Активация на акаунт