Януарки 2018 - тема 2

• 58 354
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Те са полезни, но тези, които продават са бъкани с толкова захар, че не знам дали е по-полезно да се ядат или да не се ядат :d

# 406
Продават и замразени в някои магазини, не знам и аз до колко са полезни. Най-добре свежи, но няма как :Д

# 407
Здравейте, скоро не съм се включвала, но ви чета редовно.
Та ето и едно питане - някоя от вас знае ли дали може да се взима пчелен прашец по време на бременност, до колкото знам е много полезен и богат на витамини, повишава имунната система и т.н., но нямам представа дали може по време на бременност да се взима. На преглед съм чак на 14.08, ако не забравя ще питам АГ, но ако някоя мама знае ще съм благодарна.
Иначе за витамини от началото пия Пренатал, не са много вкусни, но си имат цялата менделеева таблица в тях 🤣😂☺

# 408
Здравейте, приемате ли нови попълнения Simple Smile Аз съм от февруарската тема, но там пишат повече във фб, а аз предпочитам във форума. А и сте малко по-напред, точно да се ориентирам какво предстои Simple Smile

# 409
  • 2860 км северно от Екватора
Февруарската тема беше много по добре оформена от нашата, наминавала съм...и ние сме във ФБ по често.
Добре дошла иначе. bouquet

# 410
Здравейте! И аз съм нова, може ли да ми кажете как да ви открия във фейсбук?

# 411
Здравей Almond eyes аз също съм за писането във форума, тъй като целта му е да си помагаме една на дрга, имала съм питания и проблеми, който съм откривала тук. Във фейсбук никой не вижда какво е писано, а тук остава. Имала съм моменти, в който дори дребни неща от типа на гдене, главоболие или нещо подобно, са ме притеснявали и когато видя, че някой е споделил същото тук ми олеква Simple Smile.
Иначе добре дошли на новите мами!
Мислех си , че към 18 седмица ще чувствам отчетливи движения, дори ритничета, но уви за момента имам 1-2 пъти в които може би съм усещала бълбукане тип движение, но не е ясно. Корема ми е доста ниско и става по-твърд, при вас така ли е? Не е да се втвърдява понякога, а постоянно особенно в долната част и на пипане е странно, сякаш имам нещо чуждо под кожата, не част от тялото ми Grinning
Хубав ден на всички!

# 412
Здравейте! И аз съм нова, може ли да ми кажете как да ви открия във фейсбук?
Януарчета 2018

# 413
Е групата нали е скрита, така няма да стане.
Трябва да напишеш имейла си на Шльоки-пльоки, за да те добави.

# 414
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Вие започнахте ли вече с покупките? Аз засега само в нета разглеждам. За пръв път ще ми е и изобщо нямам представа какво да взема, за какво да гледам, от къде да купя на добри цени.

# 415
Супер, че е скрита Simple Smile И-мейлът ми е et_marina13@yahoo.com

# 416
  • 2860 км северно от Екватора
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Вие започнахте ли вече с покупките? Аз засега само в нета разглеждам. За пръв път ще ми е и изобщо нямам представа какво да взема, за какво да гледам, от къде да купя на добри цени.
Не се купува нищо, поне в началото, аз съм суеверна. Иначе гледаме, и колички и легълца и други сладки неща...

# 417
О, за купуване и аз ще изчакам поне до ноември, но искам да съм подготвена, да знам предварително какво, от къде, за колко  Laughing

# 418
Здравейте момичета bouquet
Как сте? Радвам се че темата си е все така активна Simple Smile
Аз за покупки не мисля много в момента, но утре ще ходя до НОЙ да си вадя някакъв номер с който може да си проверяваш полезни неща онлайн, та съм се съсредоточила върху административните процедури #2gunfire

# 419
Искам и аз в феисбоок . Моят имал е
mayavasileva244@yahoo.com

Общи условия

Активация на акаунт