Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за ранно скриниране и първата фетална морфология?
Какви са мненията относно честите прегледи с вагинален ехограф?
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на прегледа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за ранно скриниране и първата фетална морфология?
-
Какви са мненията относно честите прегледи с вагинален ехограф?
-
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на прегледа?
-
Какви са ефективните методи за справяне с гаденето и подуването на корема по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията на ягоди по време на бременност?
значи вие сте прекрасно, голямо и сигурно шумно семейство
Аз чакам второ момче и док се шегуваше, че при две момчета, момиче било четвърто или шесто. Аз все още се надявам да е сгрешил
А иначе изобщо не ги слушай и не им се връзвай на хората, и от сега започни да се учиш да пропускаш разните коментари и съвети, защото става по-зле нататък
и съвети за нероден Петко също, а след раждането сигурно и още абсурдни коментари ще чуя. За щастие не са от толкова близки хора, че иначе сигурно щях да ги насмета, както съм в едно криво настроение последните дни
А относно изследванията, не си го слагам много, тъй като е нормално да сме малко под-над нормите, когато сме бременни. Освен ако не е много голяма разликата. На мен сега ми предстой БХС в 22ра седмица, и ще ми е първия, може би защото правихме пренатален тест и доктора е пропуснал един от скрийнингите.