Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 864
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Сигурно ли е намалението за тези дни чух намаление в Лили  newsm78

# 256
Ще правят конкуренция на Дм ли? Аз не съм попадала на такова инфо, само за намалението в Дм- а.

# 257
  • Бургас
Ще правят конкуренция на Дм ли? Аз не съм попадала на такова инфо, само за намалението в Дм- а.
Аз нищо не съм чула Flushed . Може ли малко повече инфо за това намаление?

# 258
Дано ги заредят Simple Smile

На 13 и 14 ще има -20% на всичко в ДМ по случай рождения им ден.

Аз от тук се информирах за него, но на страницата им засега не е обявено нищо.

# 259
  • Вестерос
Да аз видях тук за ДМ, а за ЛИЛИ по радиото нещо чух , утре пак може да го врътнат

# 260
Някой има ли палитрата f35 на лолипоп? Simple Smile

# 261
Смятам новата ми очна линия да бъде на Rimmel

Ако имаш предвид гелообразната, изобщо не ти я препоръчвам, очната им линия не е добра, имала съм такава и я изхвърлих.

# 262
  • София
Здравейте дами. Препоръчайте хубав депилатоар крем за ръце и крака моля. По принцип каква е разликата между бръсненето и премахването с такъв крем?   

# 263
Никаква, освен това, че при порастването на косъмчетата с депилатоара не са така боцкащи, както при бръснене. Ефектът и при двете е с еднакво времетраене. Майка ми е доволна от депилатоарите на Дева.
Скрит текст:
Ползва и този за чувствителна кожа, май беше с зелена опаковка.

# 264
Здравейте дами. Препоръчайте хубав депилатоар крем за ръце и крака моля. По принцип каква е разликата между бръсненето и премахването с такъв крем?   

на балеа, в розова опаковка е

# 265
Аз съм доволна от този на Елеа.

# 266
Момичета, не помня в коя тема разисквахме евтини слънцезащитни продукти, само минавам да кажа колко съм разочарована от Нивеа - кремчетата им за лице са с 1:1 същия състав като най-обикновеното мляко за тяло с 50-ти фактор. Много долен трик. Напомни ми защо отдавна не ги купувам.
Не че е вредно, де. Да уточня - доколкото си спомням, в Европа, за да пише на един слънцезащитен продукт "за лице", минава през някакви си там проверки и сертификати и нз си кво. Щом е същият състав, явно и този уж за тяло може да се маже на лице. Разочароващо обаче от страна на Нивея да не подобрят формулата с нещо и да продават абсолютно същото един път за 6 евро за 50 мл и един път за 9 евро за 200 мл.

# 267
  • Вестерос
Получих мейл от ДМ за намалението утре и в петък

# 268
  • Бургас
Tiffany Aching , много ти благодаря!

# 269
Здравейте! Още ли може, ако няма цена на продукт в ДМ, да го получиш безплатно ? Не го виждам в привилегиите за клиенти в сайта им. Писна ми все да обикалям да търся някого от персонала, за да отидем до касата и да ми каже цената.

Общи условия

Активация на акаунт