Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Много пъти съм хвалила шоколадовата четворка на Флормар, взимай смело.

# 496
  • Вестерос
Снимах мацнато от очната линия на ръката ми

Скрит текст:

# 497
# 498
Кафявата четворка на Flormar има такова розово. Палитрата е 14гр, т.е. ще имаш 3,5гр продукт.
Благодаря ти! Имам тази четворка и доста ползвам розовото но то е матово, искаше ми е се нещо с лек блясък.

esmeralda, мерси! Не се бях сетила за Никс, ще потърся при тях.

# 499
За нищо. Имай предвид, че в Лили може и да не са всички показани цветове.

# 500
Леми, на Никс гледай в мол Сердика. В the mall сенките не са добре заредени. Вариант е също и единичка на Инглот, те имат тонове цветове, няма как да не намериш нещо подходящо там, но е 9 лв една сянка. Виж и новите единички на Есенс.  Peace

# 501
Снимах мацнато от очната линия на ръката ми

Скрит текст:

Благодаря ти безкрайно! Ще се купува май тази очна линия Hug

# 502
Странна работа. В лили сенките на колор тату са намалени на 7 и нещо някои, а в дм на 2 и нещо. Grinning

# 503
  • Вестерос
Странна работа. В лили сенките на колор тату са намалени на 7 и нещо някои, а в дм на 2 и нещо. Grinning

Всичките ли? Аз много ги харесвам , имам 4 цвята, страхотни са!

# 504
  • София
Имате ли впечатления от четките за коса с глигански косъм?

# 505
  • София

Всичките ли? Аз много ги харесвам , имам 4 цвята, страхотни са!
О,ако е така още утре отивам в ДМ Crazy

# 506
Момичета, внимавайте, обикновено намаляват цветовете на color tattoo, на които им минава срокът на годност съвсем скоро.

# 507
Минавам да споделя впечатление от една четка за коса на промоция в Лили, която вероятно имитира Tangle Teaser-a. Тази е полско производство и са я нарекли Tangle definer, но съм много приятно изненадана - не очаквах подобни зъбци да разплетат моята метла.

# 508
  • Вестерос
Моите са от Елитис -по 7 и нещо и са до 2019 годни, но е хубаво да се гледат да.

# 509
Да, на 7 лв често ги намаляват. Имах предвид color tattoo на 2-3-4 лв. Виждала съм такива и им изтичаше срокът след месец. Затова предупреждавам; не всеки гледа винаги.

Общи условия

Активация на акаунт