Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Минавам да споделя впечатление от една четка за коса на промоция в Лили, която вероятно имитира Tangle Teaser-a. Тази е полско производство и са я нарекли Tangle definer, но съм много приятно изненадана - не очаквах подобни зъбци да разплетат моята метла.
Има ли я в каталога, че сега го погледнах и не я видях? Точно от такава четка имам нужда.

# 526
Има една намалена на 5лв, тя е може би.
А утре  в Лили ще са намалени лосионите за тяло

# 527
Точно същата. За пръв път върху четката (почти) нямаше козина  Mr. Green

# 528
Здравейте,момичета! Чудя се дали да си купя няколко сянки на инглот,защото имат голям избор,та имате ли някакво мнение за сенките им(главно матовите)? Както и каква е цената на единична сянка? Simple Smile

# 529
Около 9 лв са. Не съм сигурна за качеството, изглеждат добри на пръв поглед. Исках да си купя 2, но ги нямаха налични.

# 530
Хубави са им сенките. Палитрите им също са много шик, обаче са безумно тежки и не стават за мъкнене нагоре-надолу, а сенките им трябва да влязат в палитра - нямат капаче, само фолио. В момента, в който го отлепиш, за да използваш сянката, трябва да й намериш място. Вземи си магнитна палитра. Или пък собствените на Инглот, ако ще ги ползваш само вкъщи.

# 531
Аз имам магнитна палитра и затова се реших да си купя няколко.Трябва да отида в магазина им скоро. Благодаря ви Simple Smile

# 532
  • София
Взех си по препоръки от тук ето тази палитра ружове на Makeup Revolution:

и изобщо не съм доволна. Разпрашава се твърде много и е с кратка трайност. След 2-3 часа няма нищо по лицето... (Сравнявам с ружовете на MAC, което може би е несправедливо сравнение, тъй като класът козметика е различен. )

Мисля да се освободя от нея, но не ми се ще да я изхвърля, затова бих искала да ви попитам има ли тема, в която мога да напиша, че я подарявам?

# 533
Понеже аз писах за нея, пак казвам - издържа цял ден при мен, не ми се разпрашава, много си я харесвам и съм много доволна. Съжалявам, че не ти харесва, Петя, явно е до предпочитания, защото не вярвам да са с различно качество.

# 534
Точно същата. За пръв път върху четката (почти) нямаше козина  Mr. Green
Благодаря, ще я взема и аз. /букет/ Г-жа Рамацоти и за теб букетче.

# 535
За нищо, надявам се да ти свърши работа. Сигурно е далеч като качество от оригиналния Тийзър (който е 25 лв.  Grinning), но пък за цената си върши прилична работа. Аз моите къдрици ги реша само в банята с кофа балсам отгоре и пак с металната четка свалях много коса (затова пък до този момент само тя ми раззресваше добре - четките с естествен косъм ми се отразиха много зле). С тази свалих всичко на всичко 2-3 косъма.

# 536
Петя, има тема за размяна на бяла и декоративна козметика. Пусни я там.

# 537
Мами,надявам се не е спам,но открих си един много стар молив за устни и цвета много ми харесва, но продукта е поне на 10години и всички надписи са изтрити освен номер на цвят (цитирам дословно colur 008 net 4x150mm soft type ) ...Моля ако някой може да познае марката по снимка да помогне..

# 538
Kакво е мнението ви за парфюми от DM и Лилли?Днес си харесах Cool Water на Davidoff,мога ли да разчитам ,че е ок? Все пак е 69лв,не ми се дават толкова пари и накрая да излезе,че не става.Какво мислите по-принцип за парфюми закупени от там,било то по-евтини или по-скъпи.

# 539
Купувала съм 2-3 пъти и са били добре според мен. Този на Davidoff, за който говориш, ми е страшно любим и последно го бях взела от Enzo на някаква промоция 100 мл. за по-ниска цена и също е добре.

Общи условия

Активация на акаунт