Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
А можете ли да ми препоръчате хубав ексфолиант за тяло и автоброзант като се има предвид,че съм с много светла кожа, ако това има значение?

# 181
  • Варна
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Смесваш захар със зехтин, колко да се овлажни и имаш домашен такъв.
Аз поне никога не ползвам купешки.

# 182
  • Вестерос
А бронзиращите пудри за руж ли ги ползвате? Никога не съм си взема, харесах една на ллумс

# 183
  • Пловдив
Хахйахайа снимката е супер Stop  Laughing
Има за лице това
https://www.dm.de/sundance-selbstbraeunungscreme-p4010355326447.html
Аз след баня и ексфолиация мажа с бронзанта, хидратирам няколко часа след това. Ако се хидратира преди бронзанта няма ли опасност от петна?  newsm78 Много сложно  #Crazy Grinning

# 184
Хидратира се преди него, защото особено около лакти, колена и всичси сгъвки кожата е суха, следователно ще поеме повече продукт, което е равно на петна.

# 185
  • МАРС
Някой да каже какво трябва да си купя от Trend it up, че седях пред стелажа и гледах като коза-афиш  Mr. Green Joy

# 186
  • Пловдив
Хидратира се преди него, защото особено около лакти, колена и всичси сгъвки кожата е суха, следователно ще поеме повече продукт, което е равно на петна.
Има логика  Peace на следващото мазане ще тествам, за сега не съм имала гафове.

# 187
  • Варна
 Crazy Аз направих всичко не по правило, ама е много красиво.

От Тренд ит ъп  Mr. Green съм си заплюла гланцовете с метален блясък (един ярко червен), белия молив за очи (прилича на Джъмбото от Никс) , , контуриращия сет, хайлайтър-крем и нещо за вежди.

# 188
Момичета, кой от ФД на Катрис е най- покривен, с жълт подтон съм? Уж съм си харесала HD то, но днес на проба като че ли 18часовия по- покривен ми се стори Crazy

# 189
  • МАРС
Контуриращият сет ми се видя прахообразен, аз ако не е за мазане не ги харесвам, с много суха кожа съм. За вежди имаше сякаш доста неща, лаковете са ниню размер. Grinning

# 190
На каква цена са пуснали лаковете? В Германия мисля,че по 1 евро бяха newsm78

# 191
  • Sofia
А бронзиращите пудри за руж ли ги ползвате? Никога не съм си взема, харесах една на ллумс
По грешка си бях купила две блестящи бронзиращи пудри. Така и не можах да ги ползвам и ги изхвърлих. Много неестествено ми изглежда на мен. Ако често ходиш по дискотеки става, но аз не ходя. Матов бронзант се слага под ружа - ружа на най-изпъкналото на скулата, бронзанта в хлътналото под него. Приблизително на линията между ъгъла на устата (като не стига чак до него) и долния край на ухото. Също можеш да сложиш по дължина на носа отстрани, за да го стесниш, в горната част на челото, ако е много високо, по ръба на долната челюст. Зависи какъв ефект искаш да постигнеш. Погледай клипчета.Най-важното е да се работи много пестеливо с бронзанта и да се прелива добре.

# 192
  • Вестерос
Mersi, ще пропусна, не ходя по дискотеки, барове вече, имам една стара пудра с по-тъмно, с нея си стеснявам носа  Laughing

# 193

Аз пък бих те посъветвала да си вземеш бронзираща пудра, но матова. Придава летен загар на кожата и човек не изглежда толкова блед, също така прави лицето да изглежда с някакви измерения,  а не плоско след фдт, който е един цвят, защото бронзантът и контурът придават сянка. Бронзантът се слага под скулите, отстрани на челото, може и малко под челюстта. Пробвай, но те съветвам да се спреш на някой, който не бие много на оранжево, защото това съвсем не изглежда естествено.  Peace

# 194
  • Варна
Момичета, има разлика между бронзирано лице и контурирано. Визирам поста горе, който предлага бронзант за носа...
Бронзантът се използва за затопляне на лицето и/или подчертаване на летния тен.
Нанася се с по едра четка по скулите и около овала на лицето. Според формата на лицето, може и да не се покрива целия овал.
Аз си слагам с голяма четка по скулите и от двете страни на челото. Започва се с леко топване на четката в продукта и се донаслагва, ако има нужда.
Имам едно сърце на Makeup Revolution, което е бляскаво и бронзиращо, ползвам го за руж, но много лек и премерен, смесен с хайлайтър е страхотен.
За контуриране не, неествено е, за дискотека може.

Общи условия

Активация на акаунт