Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 881
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Смесваш захар със зехтин, колко да се овлажни и имаш домашен такъв.
Аз поне никога не ползвам купешки.
Аз също, но смесвам захар с душ гел  повечето пъти Mr. Green

Момичета, в нашия ДМ има лакове на SH, преди малко ги видях, че са и намалени на 11 лева. Искам да попитам с какво са по- различни от тези на ГР, например и струват ли си парите?  Thinking

# 196
Миии... с нищо. Де да знам струват ли си. По-скоро не. Laughing

# 197
  • София
А такова нещо за лице дали има  newsm78
Не обичам да слагам много грим в ежедневието и нещо подобно ще ми свърши добра работа  Laughing
Аз си мажа и лицето, и шията, и всичко с автобронзанта на Алверде. Peace

# 198
Момичета, я да ви питам нещо. Цъкам си аз във форума, и виждам реклама на страхотна палитра, викам си - ау, точно моите цветове сенки, поръчвам я веднага. Отварям линка, ми то ружове  Tired
Та да ви питам, дали може да се използват тези ружове вместо сенки, как мислите  Thinking

https://my.iherb.com/pr/Physician-s-Formula-Inc-Nude-Wear-Glowin … dQCFZG6GwodWWULGQ

# 199
Аз от доста време нямам никакви сенки освен черни,та като ми писне от очна линия слагам руж вместо сенки. Имам само един руж,който трудно се блендва,останалите са ок Peace

# 200
Може да се ползват ружовете като сенки, разбира се. Както и бронзантите и хайлайтърите. Щом ти допадат тези цветове на очите, ползвай си ги и не се принеснявай.  Peace

# 201
  • София
Що пък да не можеш? Grinning Аз така си бях харесала една единичка в розово злато на Есенс, пък то се оказа, че е руж...ми много важно. Crossing Arms
А тази палитра е с такива хубави цветове. Heart Eyes

# 202
  • Варна
Взех си първия гланц от Trend it up-металическо сив.
Мега странна четка има това чудо и е неудобно да се нанася, мирише странно и като пооставяло. Иначе цветът бие на металически, леко лепне и не знам как се чувствам след него. Взех си акрилна етажерка за грим и се прибирам в нас, за да разбера, че съм я пукнала на гърба  #2gunfire

# 203
  • Стара Загора
Момичета, я да ви питам нещо. Цъкам си аз във форума, и виждам реклама на страхотна палитра, викам си - ау, точно моите цветове сенки, поръчвам я веднага. Отварям линка, ми то ружове  Tired
Та да ви питам, дали може да се използват тези ружове вместо сенки, как мислите  Thinking

https://my.iherb.com/pr/Physician-s-Formula-Inc-Nude-Wear-Glowin … dQCFZG6GwodWWULGQ

Защо да не можеш да ги ползваш, но цветовете не знам колко наситени ще са. Палитрата много ми напомня на тази на Есънс, която имам и е доста прилична. Не знам дали още може да се намери обаче.

Нова есенна лимитка от Essence.

http://chicprofile.com/essence-the-lovely-little-things-fall-2017-collection

# 204
  • Вестерос
хахаха че сладки

# 205
Здравейте, знаете че преди няколко месеца излезна този "тренд" да се ползва nivea post/after shave balm като праймър. Вие пробвали ли сте го и какво ви е мнението?  newsm78  Grinning

# 206
Пробвали сме го преди повече от година. Миии... нека си остане за мъжете. Върши работа, но не повече или по-малко от всеки друг праймър. Просто върши работа.

# 207
  • Варна
 Shocked Tренда беше преди 2г.
Купи си нормален праймър за лице, цената ще ти излезе една и съща, отколкото да се мъчиш с балсам за лице.
Някои влогърки (никиииииии) някой път правят неща за вдигане на рейтинг, на мен не ми хареса тренда
То имаше и хора слагащи ФДТ с пилешки гърди...

# 208
  • Стара Загора
Аз съм с нормална към суха кожа и ефект не виждам.

# 209
  • София
При мен оставяше някакво гадно усещане и не бях доволна.

Общи условия

Активация на акаунт