Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 877
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
така лии...аз имам спомен че е от няколко месеца. Както и да е,на мен просто ми стана интересно,защото одеве гледах един клип с него,иначе аз праймъри си имам и не ми трябват още,просто от любопитство попитах. Благодаря ви за информацията  Grinning Peace

# 211
Особено за мазна кожа е абсурд да се слага този автършейв балсам. Според мен запушва яко порите. Не си го причинявай.  Peace Тя Ники 101 глупости може да измисли и да станат хит, но това не ги прави добре приложими в ежедневието.

# 212
Сигурно сте го коментирали ,но нямам спомен по темата,с какво си почиствате четките от ФДТ.мия я след всяко нанасяне на ФДТ(взех си четката на Реал Техник) невероятна ,обичам я.обаче ме е страх да не я прецакам нещо ,ползвам сапун на Дав и пак остават следи от ФДТ вътре в косъмчетата.

# 213
  • Стара Загора
Със сапун за петна пада всичко.

Скрит текст:

Аз понякога пръскам и малко Meglio, ако съм я ползвала няколко пъти и е засъхнал силно продукта. Crazy

# 214
Значи може да не се пере след всяка употреба?

# 215
  • Стара Загора
Значи може да не се пере след всяка употреба?

Хубаво е по принцип, но аз след 2-3 пъти почиствам. Ползвам и мокри кърпички, и разтвор понякога.
Нямам време и нерви всеки ден, а и като имам 10-тина други, не ми е проблем.

# 216
Аз нямам толкова четки за ФДТ,до сега винаги съм слагала с ББ ,но от както я имам изобщо забравих за бюти блендера

# 217
Няма значение какъв е сапунът, стига да имаш правилния уред за почистване на четката. Вземи си едно от тези и всички четки ще ти се почистват перфектно. Има ги за по 1 долар в Алиекспрес и Ибей, а сигурно и в някои китайски магазини. Аз ползвам това и някакъв сапун на блокче, най-често Фа или Палмолив.  Peace

# 218
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Съгласна съм за сапуна показан от Ивчето и гумичката от Есмералда.
Ако не ти се чака и поръчва от е-вау тук в Дм има такива падчета на Ебелин.В зоомагазините има по-големи чесалки, които са удобни за големи четки.

# 219
Мерси момичета, за отзивите по моя въпрос!

# 220
  • Стара Загора
И падчетата за лице вършат работа. Освен това на Ебелин, сякаш видях такова и на друга марка, но не си спомням на Аура ли беше. Ейвън също имат, а и в китайските както са писали момичетата вероятно.

Днес видях в Ивис, че са заредили четките на Импала за фдт - облата и плоското кабуки. Бяха по 6,48 лв.

https://impalaonline.com/Kozmetichni-Aksesoari/Chetki-za-grim/IM … d-kabuki-brush-26
https://impalaonline.com/Kozmetichni-Aksesoari/Chetki-za-grim/Im … t-kabuki-brush-25

# 221
  • МАРС
Ивче, номер две е много добра, естествен косъм, само два и нещо, пише, че е за руж, но аз мажа коректор с нея, контуринг, нещо ако искам да блендна... Абе, мултифункционална.  Peace

# 222
  • Стара Загора
Имам 2 от нея. Laughing
Ползвам я за хайлайтър и сетване на коректора под очите. Peace

# 223
Ивче, ти беше писала в блога за тези новите четки за фдт и че поглъщат доста продукт... На мен спешно ми трябва четка и се чудя. Може ли малко повече подробности за тях? Какво покритие може да се постигне, меки ли са, коя е по-добра добра  Thinking

# 224
  • Стара Загора
В началото гълтаха, но като ги изпрах няколко пъти и сега сякаш са по-добре. На мен и двете са ми удобни, въпрос на навик.

Общи условия

Активация на акаунт