Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Вестерос
Аз знам, че ако е сбъркана цената, случи ми се два пъти

# 271
  • Варна
Автоматичният молив за вежди на Catrice е страхотен за очертаване на вежди-пигментиран, рисува се лесно и гладко, ама свърши за няма и един месец  Crazy

# 272
  • София
Вчера си купих този коректор на марката Trend it up https://www.dm.de/trend-it-up-under-eye-concealer-und-base-010-p … 010355282668.html Страхотен е,харесва ми повече от течния camouflage на Catrice.Като цена е 8,99 лв.

# 273
  • София
Срещали ли сте ревюта на Trend it up, които да са на български или английски? Намирам само на немски език.

# 274
  • Варна
Вече няколко пъти ги заглеждам Trend it up.Малко са им високи цените според мен.Аз очаквах да са около Есенс,но не.
Някой да си е вземал от цветните им очни линии,а от единичките сенки?

# 275
  • Пловдив
Момичета, в ДМ има ли Биотен?

# 276
  • София
Днес намерих брошура на  Trend it up в метрото. Нвякои неща ги видях на щаанд в ДМ, но не вси1ко беше заредено....Харесах 2-3 лака. Управителката на ДМ ми каза, че в цяла Европа са полудели по продуктите на  Trend it up. Трябва да погледна пудрите.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 18:00 от Amiamo

# 277
  • Варна
Weary Eто едно за металния гланц за устни, който няколко пъти споменах вече
И снимка с него от преди 5мин.
Скрит текст:

# 278
В преден пост стана въпрос за моливи,та имам въпрос с каква острилка ги острите?Аз до сега съм купувала само автоматични моливи,а днес си взех на Есенс,та затова питам. bouquet

# 279
  • Варна
В преден пост стана въпрос за моливи,та имам въпрос с каква острилка ги острите?Аз до сега съм купувала само автоматични моливи,а днес си взех на Есенс,та затова питам. bouquet

С двойната острилка на Essence. Удобна ми е, защото мога да остря и моливи-червила с нея. Има си контейнерче а събиране на боклук, но по-кремообразните продукти залепват за ножчетата и трябва да се чисти периодично.

# 280
Всякаква би свършила работа. Имам обикновена от книжарница и друга от козметичен магазин, не откривам абсолютно никаква разлика между двете.

# 281
Благодаря,днес не я видях,но ще я потърся,а каква е цената-да се ориентирам по-лесно?

# 282
Всякаква би свършила работа. Имам обикновена от книжарница и друга от козметичен магазин, не откривам абсолютно никаква разлика между двете.

Благодаря,за бързия отговор,значи става и най-обикновена .Улеснихте ме в търсенето. bouquet

# 283
  • Варна
Разлики се намират понякога. Моливите за очи при мен са от по-меко дърво, което се чупи или "изгризва" от обикновена острилка за ученически моливи.

# 284
Разбира се, не казвам, че  е невъзможно. Зависи си от молива, но при мен досега не е имало проблем. Mimeto74, по възможност гледай да е двойна, че някои моливи се острят по - добре в по - широкия отвор.

Общи условия

Активация на акаунт