Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Току що бях в Лили за зеления лакочистител. Казаха ми, че вече няма да се зарежда. Кой бихте препоръчали?/ да не е агресивен, но да чисти хубаво/

Зеленият лакочистител в Лили от доста време не се зарежда. На мен ми отговориха, че ще му сменят визията. Вчера си купих лакочистител на Лили без ацетон.

# 316
При нас нещо няма особен интерес към марката, всичко си стои на недозаредения вече седмица щанд 😂 Днес два пъти влезнах в ДМ и се нагледах на шопинг и май затова бях толкова скромна с покупките : D Хората грабеха продукти и то по 4-5-6 бройки, ама препаратите най-добре вървяха.

# 317
  • Пловдив
Да кажа, че отстъпката при покупка на 2 продукта Тренд ит се комбинира много приятно с отстъпката от 20% Smiley

В магазина ми казаха, че отстъпката за два продукта на Trend it up не се комбинира с отстъпката от 20%. Rolling Eyes

# 318
marzeliva , явно не са  запознати или целенасочено са те излъгали.Изрично писах днес на ДМ във фейса и ми отговориха,че се комбинират. Peace

# 319
Днеска бях в новият магазин  Лили на Черни Връх и нищо не си харесах и —15 процента не ме съблазниха. Единственото, което ме грабна беше Колориста  на Лореал, но при наличието на —20 в ДМ реших да проверя там, но ги нямаха. Въпроса ми е някои от вас виждали ли са Колориста в ДМ и ако да в кои магазини да търся Simple Smile
Аз от ДМ си го купих. Не препоръчвам спрея в никакъв случай, а и чета лоши отзиви за боята (изтощавала много).

# 320
  • Варна
-20% имате на ЦЯЛАТА касова бележка и 15% за Trend it up и излиза, че за двата продукта на марката взимате общо -35% , но не са 35% за цялата бележка

# 321
  • София
До кога е намалението в ДМ и за всички стоки ли е?

# 322
  • Вестерос
Аз утре ще разгледам нещата.

# 323
До кога е намалението в ДМ и за всички стоки ли е?
Днес и утре -20% на всички стоки, дори тези, които са в промоцияя в момента

# 324
  • София
Благодаря

# 325
  • Стара Загора
Едните са обикновени сенки 2,5гр, а другите металически 3гр. Разликата сигурно ще
Е във формулата и финиша на продукта.

Не видях никъде зареден гелът из за вежди, но определено има голям интерес към марката.

При нас щанда беше слабо зареден откъм лакове. Иначе от останалите продукти имаше избор, но нямаше по много бройки. Говоря за ДМ на центъра (Стара Загора).

Имаше 3 вида единички - тези в кафявата и като цяло неутрална гама (мисля че им е класическата серия https://www.dm.de/dm-marken/trend-it-up/trenditup-produkte1/?typ … iddenFacets=brand) - те ми направиха много добро впечатление. Страхотна пигментация и като сатен на пипане.
Шестиците не ми се сториха кой знае какво и не ги суочнах, че и без това се бях омазала до ушите.

Скрит текст:

Тези са като мус, много блестящи и красиви - суочнах единия цвят, ще са страхотни за хайлайтър и подвижния клепач, но изсъхват бързо и затова не купувам подобни текстури.

Metallic Eyeshadow са най-блестящите и меките, леко ронливи. Ок са за подвижния клепач.

Скрит текст:

Elastic са нещо като пресован пигмент, но нямат особено силна пигментация и на пипане ми се сториха сухички.
Хайлайтъра не е добър за мен. Средно между хайлайт и пудра е, което го прави недостатъчно блестящ и малко ронлив, не залепва хубаво за кожата.

Червилата матовите и блестящите са хубави. Вторите не са с лек цвят, а имат очудващо наситен и след това трудно се изтриха с мокра кърпичка, останаха леко. Моливите за очи и устни не можах да пробвам, нямаха тестери и бяха запечатани. Взех си едно матово червило и молив в цвят 430. Прилича много на любимото ми Avon UCR Instant Mocha, което вече не откривам в каталозите. Тестерите бяха нови и си сложих от него, хапнах едно барче след шопинг тура и като се прибрах не беше се изтрило. Не е мат обаче, а кадифе по-скоро.

Скрит текст:

И един аромат, който много ми хареса и е очудващо добър за дрогерията - напомня на Градините на Ермес и Чайовете на Булгари. В началото е плътен, но до 3 часа олеква и стои близо до кожата. Въпреки това е хубав.

Влезнах само за 2 продукта на Trend it up за проба, но оставих 46 лв на касата.Astonished

Взех си от новите самобръсначки на Wilkinson Intuition Island Berry - с 4 ножчета заобиколени от сапун е и не се нуждаете от гел или друг разпенващ продукт. Любима марка са ми и дано е хубава, че е една и струва 4,59 лв.

Гела за бръснене с кокос и диня ухае страхотно. Имаше и още една лимитка - с дюля и орхидея, но не усетих нищо от капачката.

Много се чудех дали да не пробвам новите део спрейове на Нивеа, но имам 4 в шкафа и от всичко се потя. Не зная какво да взема вече. Бяха заредили на Lycia, за които съм чела добри отзиви в един блог -  лилавата, синя и за тъмни дрехи опаковки. Имаше и на Дева ролките, нови за ДМ. Преди години съм ползвала с алое вера, но нямам спомен имаше ли ефект. Кристала на Балеа му погледнах състава и видях само алуминий, затова го оставих.Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 21:44 от iv4enceto_91

# 326
Ивче, точно щях да питам в темата дали някой знае за Стара Загора как е с лаковете в магазина на центъра. В мола не бяха заредени преди няколко дни и се надявах поне в другия да има, ама... Rolling Eyes

# 327
  • Стара Загора
Слабо... 5 на кръст, заздравител, база и 2 гел топа.
Имаше някакви нови на S-he, но не успях да снимам. Не че са нещо невиждано де, но да отбележа.

# 328
  • Бургас
viksdesire, iv4enceto_91, едните са тези, които показва Ивчето -
https://www.dm.de/trend-it-up-lidschatten-n-1-eye-shadow-080-p4010355224736.html,
а другите, явно наистина са само 3 цвята -
https://www.google.bg/search?q=trend+it+up+graceful&client=f … rc=P1s8_RXPoTS2XM:
Мисля, че последните се лимитирана колекция.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 22:14 от pafal

# 329
Препоръчайте ми кремообразен хайлайтър. Никъде не видях. Сещам се само за стика на ГР.

Отстъпката в ДМ важи и за всички намалени неща, нали?

Общи условия

Активация на акаунт