Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Днес ходих до ДМ в Ст. Загора (този, който е на центъра) и попитах за Лореал Колориста къде са, защото не ги виждам - отговориха, ми че още ги няма... Някой знае ли дали в мол Галерия са заредени?

# 346
  • Вестерос
Мерси,ще разгледам тогава Simple Smile

# 347
  • София
От ДМ днес и купих  гланц за устни металик 010 на Trend it up. Загледах пудрата за вежди..... newsm78

# 348
  • Стара Загора
Днес ходих до ДМ в Ст. Загора (този, който е на центъра) и попитах за Лореал Колориста къде са, защото не ги виждам - отговориха, ми че още ги няма... Някой знае ли дали в мол Галерия са заредени?
Аз ги видях в ДМ в мола, но не съм ги оглеждала, просто минах покрай стелажа. Там днес беше много спокойно, за разлика от този в центъра, където имаше много хора и опашката беше дълга.

# 349
Момичета, можете ли да ми препоръчате продукт, който премахва лесно и безпроблемно водоустойчива спирала?

Днес пробвах за пръв път водоустойчивата 2000 калории и това нещо няма махане - нито любимият ми лосион за почистване на очен грим от Лидл (а уж го водят и за водоустойчив грим), нито тоалетно мляко се справят с тази спирала. От търкането и няколко мигли изгубих, раздразних си и зоната под очите. Общо взето, нуждая се спешно от тестван и доказан продукт дегримьор.

# 350
Двуфазният лосион за водоустойчив грим на L'Oreal и двуфазният лосион за водоустойчив грим на Balea. Вторият струва 2 лв и нещо.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 04:59 от X-RayLily

# 351
  • София
Аз ползвам двуфазният лосион за водоустойчив грим на Balea и съм много доволна.  Peace

# 352
Момичета, можете ли да ми препоръчате продукт, който премахва лесно и безпроблемно водоустойчива спирала?

Днес пробвах за пръв път водоустойчивата 2000 калории и това нещо няма махане - нито любимият ми лосион за почистване на очен грим от Лидл (а уж го водят и за водоустойчив грим), нито тоалетно мляко се справят с тази спирала. От търкането и няколко мигли изгубих, раздразних си и зоната под очите. Общо взето, нуждая се спешно от тестван и доказан продукт дегримьор.

Просто пробвай с някакво масло, няма значение какво е, всяко ще ти свърши работа. Това най- добре разтваря грима.

# 353
Мерси за препоръките, момичета. Heart Eyes
Мери, пробвах с масло от шеа, нищо не стана. Може би трябва друго масло, но нямах вкъщи. Ти какво ползваш?

# 354
Кокосовото масло ще разтвори всеки грим Yum

# 355
Мерси за препоръките, момичета. Heart Eyes
Мери, пробвах с масло от шеа, нищо не стана. Може би трябва друго масло, но нямах вкъщи. Ти какво ползваш?
Забравих да кажа, че трябва да е течно  Mr. Green аз в момента ползвам слънчогледово, понеже е най- евтино, а и после го отмивам.

# 356
Да, за течно ми е ясно, това от шеа го разтопих с гореща вода вчера, но не става за махане на водоустойчива спирала. Ще пробвам кокосово.

А под слънчогледово имаш предвид нормално олио за готвене ли? Щипе ли на очите?

# 357
Разгледах преди малко лимитката на Есенс. Взех си един лак, но кораловото червило, което си бях набелязала миришеше гадно и се отказах от него. Crossing Arms

# 358
  • Стара Загора
Аз ги видях в ДМ в мола, но не съм ги оглеждала, просто минах покрай стелажа. Там днес беше много спокойно, за разлика от този в центъра, където имаше много хора и опашката беше дълга.

Вчера посетих и 2-та Grinning
От този в мола си взех 2 молива за устни на Trend it up (с отстъпките ми излезнаха по 2лв единия ;д) и една боя на Колориста, като скоро мисля да я пробвам. Иначе вчера и двата ДМ-а си имаше дълги опашки като никога. Grinning

# 359
  • Стара Загора
Dary_, аз посетих ДМ в центъра около 6 без нещо и си имаше дълга опашка и много хора в магазина.
 Ходих в другия в мола около 7 без нещо и беше много спокойно и на касата бях само аз Grinning Подобни намаления ме карат да купувам неща, от които нямам нужда в момента, но все ще им дойде времето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт